Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اسم واقعیشو گفتم جینگولی جونی شنگ مث شنگولی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ :icon_razz: لهجه مگه چیز بدیه؟ من عاشق لهجه های مختلفم!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شنگ مث شنگولی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ لهجه مگه چیز بدیه؟ من عاشق لهجه های مختلفم!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خو نه !!! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اوووووومدم دیییییییر ولییییییییی.شرمندهتشکراز همتووووووون خوشحالم کردییییدمرسییییی آتی جااااان 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آتی چه غذااااااهایییییی!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهدیییییی چه بازیایییییییی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهدییییییی مرسیییییی که سرکار بودی و اومدی اینجا.مرسیییییییی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهدییییییی مرسیییییی که سرکار بودی و اومدی اینجا.مرسیییییییی 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلاماینجام دید و بازدیده؟ بلی خیلی خوش آمدید میهمان گرامی نهار نرسیدید شام باید باشید 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بلی خیلی خوش آمدید میهمان گرامینهار نرسیدید شام باید باشید مهمان نیستم که همساده ی صاحب خونه هستم من شام هستم تازه میتونم سحری هم بخورم بعد برم 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان باید شام بمونید آقا مهدی که از سر کار هم اومدن ناراحت میشم نمونید 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهمان نیستم که همساده ی صاحب خونه هستممن شام هستم تازه میتونم سحری هم بخورم بعد برم رو چشم همساده سحر هارو تمنا جان زحمت میکشه همیشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ رو چشم همسادهسحر هارو تمنا جان زحمت میکشه همیشه ما الان میتونیم سفارش بدیم چی میخوایم شام بخوریم؟من از قدیم شنیدم معمارا خیلی خلاقنحالا امشب میخوایم ببینیمو تعریف کنیم 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ما الان میتونیم سفارش بدیم چی میخوایم شام بخوریم؟من از قدیم شنیدم معمارا خیلی خلاقنحالا امشب میخوایم ببینیمو تعریف کنیم بفرمایید لیست بدین 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بفرمایید لیست بدین ته دیگ سیب زمینی به مقدار لازم اندازه کف دست یه پیاله ی کوچیک آش کشک یه کف گیر برنج و برگ ترشی و دوغ همساده ی محترم میگم بعد شام هم پذیرایی داریم؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ته دیگ سیب زمینی به مقدار لازم اندازه کف دستیه پیاله ی کوچیک آش کشک یه کف گیر برنج و برگ ترشی و دوغ همساده ی محترم میگم بعد شام هم پذیرایی داریم؟ باشه اره بعد شام پذیرایی داریم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ باشهاره بعد شام پذیرایی داریم دست شما درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده