Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ چرا خود ازاری میکنی ؟ گناه داری رفتم یه چی خوردم اومدم رو فرم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ رفتم یه چی خوردم اومدم رو فرم خوبه خیلی ستمه با شکمه خالی بیای تو تاپیک های عید دیدنی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه خیلی ستمه با شکمه خالی بیای تو تاپیک های عید دیدنی کله صب خو میل نداشتم صبونه نخورده اومدم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آره بیا جیغ بزن دررو خو اون جوری فقط گلوم درد میگیره باید حرکتی باشه شرکت بفهمه با اونم لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ کله صب خو میل نداشتم صبونه نخورده اومدم سر راه یه بربری میخریدی سرکار با همکارا پنیرو خیار و گوجه میزدید فاز داره ها لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خو اون جوری فقط گلوم درد میگیره باید حرکتی باشه شرکت بفهمه با اونم خو نارنجک دستیم بندازی بد نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سر راه یه بربری میخریدی سرکار با همکارا پنیرو خیار و گوجه میزدید فاز داره ها خو سررام نونوایی نیس خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سال نو همگی مبارک سال نو شمام مبارک دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خو نارنجک دستیم بندازی بد نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نچ خوب نیست شرکت خسارت میبینه من پول خسارت ندارم هم اینکه من در برم شرکت خرج میکنه خدای نکرده تعدیل نیرو میکنه اه مردم میمونه برام 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ نچ خوب نیست شرکت خسارت میبینه من پول خسارت ندارم هم اینکه من در برم شرکت خرج میکنه خدای نکرده تعدیل نیرو میکنه اه مردم میمونه برام نگران نباش دولتیه اتفاقی نمیفته 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ناراحت میشم اگه کسی واسه نهار نمونه درسته مدیر نیست ما که هستیم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ پذیرایی واقعا ضعیفه فعلا از خودتون پذیرایی کنید تا من برم به فکر نهار 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان و مهمانان محترم نهار چی میل دارین بگین لطفا؟ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اون بالایی منم دارم سخنوری میکنم،اینیکه سر پا قلیان دستشه تمناس،اونیکه پشت زده به متکاها آقا مهدی،و دیگر دوستان در تالار معماری همین الان یهویی 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ چرا کسی چیزی نمیخوره باو کنید ناراحت میشیم ها 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ احسنت احسنت میبینم که یه میزبان مایه دار بالاخره پیدا شد داداش تا ما اینارو میخوریم برو فکر ناهار باش:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان بفرمایید گلوتون خشک نشه لیست بدین دیگه واسه نهار چی درست کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ جای کاک ناصر خالی نباشه دوستان بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده