Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 خرداد، 2015 علی یکم مشکل داره زحمت میوفته گردن شما یادتون باشه ها رفاقت به همین چیزاست شوخی کردم بابا در خدمتم فقط ساعتش رو بگید که قبلش خودم بیام 7
hfml 1545 ارسال شده در 21 خرداد، 2015 سلام سال نو مبارک ایشالا سالم و سرافراز باشید از مهمون نوازیتون هم تشکر یه چرخی تو تالارتون زدم البته اندک و با این وضعیت: :putertired: ایشالا آقا ناصر جبران میکنن تو تالار مکانیک 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 خرداد، 2015 سلامسال نو مبارک ایشالا سالم و سرافراز باشید از مهمون نوازیتون هم تشکر یه چرخی تو تالارتون زدم البته اندک و با این وضعیت: :putertired: ایشالا آقا ناصر جبران میکنن تو تالار مکانیک سلام سلام خیلی خوش اومدی فردا منتظرتم 8
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 سلااااااام. قسمت نشد باشم از وجود دوستان بهره مند بشم. خیلی خوش اومدید ایشالا تجربه و اطلاعات خوبی کسب کرده باشید. از تک تک دوستان کمال تشکر دارم.♥ و البته تشکر فراوان از سامیار که خیلیییییییییی زحمت کشید و من شرمنده شدم.و آتیه گلم همکاریه خوبی کردن سپاس فراوان دارم. لحظه هاتون شاد روزاتون خوش. ♥♥♥♥♥♥♥ 8
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 عاقااااااااا پاشید بیاید اینجاااااااا دیگهههههههه:vahidrk: همش 3صفحه اونم بیشتر پست ناصر... دمت گرم ناصر. بیاااااااااد بینم.... مدیر نیست شماام مظلوم گیر آوردید معمارا رو.... مهدییییییی سااااااغر آاااااااتییییییی نااااااااصر بیااااااید.... آتی شام ناهار مهمون منن همه شما زحمت عکسارو بکش:-I تا 100صفحه نشه نمیزارم کسی بره بیرون.... ساااااااااام بیا سخنرانی با حرفاااااای خوبت مثل همیشهههههه...سااااام گلوم سوخت:-( بیااااااید دیگهههههه.... 8
Lean 56968 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 عاقااااااااا پاشید بیاید اینجاااااااا دیگهههههههه:vahidrk:همش 3صفحه اونم بیشتر پست ناصر... دمت گرم ناصر. بیاااااااااد بینم.... مدیر نیست شماام مظلوم گیر آوردید معمارا رو.... مهدییییییی سااااااغر آاااااااتییییییی نااااااااصر بیااااااید.... آتی شام ناهار مهمون منن همه شما زحمت عکسارو بکش:-I تا 100صفحه نشه نمیزارم کسی بره بیرون.... ساااااااااام بیا سخنرانی با حرفاااااای خوبت مثل همیشهههههه...سااااام گلوم سوخت:-( بیااااااید دیگهههههه.... واقعا سامیار اینجا ضعیف عمل کرده اول اینکه این چه عنوانیه گذاشته خو دوم اینکه حالا این عنوان رو گذاشته حداقل میومد یه قرارداد با من میبست تا بحثو را بندازم خود تاپیک در عرض یک ربع 20 صفه میرفت جلو:2i1d1co: امروز نوبت سقف تالار معماریه:evilsmile: 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 واقعا سامیار اینجا ضعیف عمل کرده اول اینکه این چه عنوانیه گذاشته خودوم اینکه حالا این عنوان رو گذاشته حداقل میومد یه قرارداد با من میبست تا بحثو را بندازم خود تاپیک در عرض یک ربع 20 صفه میرفت جلو:2i1d1co: امروز نوبت سقف تالار معماریه:evilsmile: :icon_pf (34): سرش شلوغ بوووود خب. ببینم چیکار میکنیا.... من با گوشی ام نمیتونم عکس بزارم:-(:-(:-(:-( دمت خنک.♥♥♥♥ 3
Lean 56968 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 :icon_pf (34):سرش شلوغ بوووود خب. ببینم چیکار میکنیا.... من با گوشی ام نمیتونم عکس بزارم:-(:-(:-(:-( دمت خنک.♥♥♥♥ ای بابا میزبان هم که تلفنی پذیرایی میکنه فایده نداره که 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 بازی جدید کی پایس سلام. صبح بخیر سال نو مجددا مبارک . خانما نمیتونن این بازی رو انجام بدن خدایی نکرده ناخناشون میخوره به تیله میشکنه الان هم که عیده 3
ارسال های توصیه شده