Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ لفطن این ساکاتونم میاید مسافرت مرتب بزارید اتاقابمب زدن انگار خونمون.... بیچاره آتی تدارکاته منم که@!!!!! شاااااااد باشید بریزید و بپاچییییییید مدیییییییر نیست شالام علک صب بخیر چقد سروصدا کردی نذاشتی بخوابیم:yawn: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ شالام شالام...نوش جونتون.:-)تو مگه سرکار نمیری آخه!!!حالا میگه نزاشتم بخوابه!!!! 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ من بازم دیر بیدار شدم همتون صبونه خوردین به من نرسید 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ آغو این مدیرو نیست من اتاقا رو تا 13 فروردین اجاره دادم راستی فک نکنید مهمونی در تالار معماری یه روزه ها هر وقت اومدین خوشحال میشم،بریزید بپاشید به این فک نکنید مدیر هست من مهمون نوازم 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ توجه توجه: *دوستان از آوردن بچه به مهمانی در تالار معماری خوداری فرمایید* با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ توجه توجه:*دوستان از آوردن بچه به مهمانی در تالار معماری خوداری فرمایید* با تشکر منظورت اینه که من نیام؟ 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ منظورت اینه که من نیام؟ نه تو بیا بچه خوبی بودی گفتم نرن بچه فک فامیلشونو که رفتن عروسی گذاشتن پیش اینا بیارن 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ توجه توجه:*دوستان از آوردن بچه به مهمانی در تالار معماری خوداری فرمایید* با تشکر تازه میخواستیم بچه ها رو بسپاریم اینجا بریم 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ تازه میخواستیم بچه ها رو بسپاریم اینجا بریم چهار پنج طبقه پایین تر تو تالار خانه خانواده میگن مهد کودک زدن بزارید اونجا خودتون مهمان اینجا باشید 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چهار پنج طبقه پایین تر تو تالار خانه خانواده میگن مهد کودک زدن بزارید اونجا خودتون مهمان اینجا باشید مگه بدون فرزند میرن مهمونی طرفای ما فرزند سالاریه (الکی ) 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ مگه بدون فرزند میرن مهمونی طرفای ما فرزند سالاریه (الکی ) میرن شما امتحان کن ببرین دم تالار خانواده چشمشون به مهندس سهند بیفته شماهارو دیگه نمیشناسنمیگن بابا سهند بابا سهند اینا مارو دزدیدن ما اغفال شدیم باهاشون رفتیم بیرون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ بهه 50 میگی نحیف؟ من کی گفتم نحیف 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ میرن شما امتحان کنببرین دم تالار خانواده چشمشون به مهندس سهند بیفته شماهارو دیگه نمیشناسنمیگن بابا سهند بابا سهند اینا مارو دزدیدن ما اغفال شدیم باهاشون رفتیم بیرون :ws28:حق با شوماست 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چهار پنج طبقه پایین تر تو تالار خانه خانواده میگن مهد کودک زدن بزارید اونجا خودتون مهمان اینجا باشید من اعلام میکنم که اینا کذبن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااااااااام عشقااااااااااام.... دمتون گرمممممممممم....هوای دلاتون تو روزای بارونی شااااااااد باااااااااشه..... ♥♥♥♥♥♥♥♥ 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ مهندس مدیر سرور سامیار بیا بیبین دوستااااااان چیکار کردن از 3صفه شد 26صفه!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اینم یادگاری من:hapydancsmil: [h=3]وکتور های ویژه معماری ، شهرسازی ، عمران(بناهای معروف دنیا و...)[/h] 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اینم یادگاری من:hapydancsmil: وکتور های ویژه معماری ، شهرسازی ، عمران(بناهای معروف دنیا و...) با تشکر مهندس جان 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ Click here to view the original image of 1024x768px. Click here to view the original image of 1024x768px. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ دوستانی که زحمت کشیدند و یادگاری ام گذاشتن به محض اومدن جناب مدیر سامیار هماهنگی برای عیدیاشون انجام میشه. ♥♥♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده