Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ ونیز شهر جشنواره ها و کارناوال هاست . شهری در شمال ایتالیا که به صورت چند جزیره است که مردم با قایق در آنها تردد می کنند. ونیز پر از آثار هنری و تاریخی زیباست و یکی از رنگی ترین شهر های دنیا محسوب میشه . آب و هوای ونیز تقریبا همیشه بهاریه و دماش منفی نمی شه و بیشتر از ۲۴ درجه هم اصولا نمیشه . در ونیز خودرو وجود نداره . همش قایقه انگار آدم در پیک نیک دائمی زندگی می کنه .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی دوس دارم به ایتالیا سفر کنم و یه روزی که دور نیست سفر میکنم 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ ونیز شهر جشنواره ها و کارناوال هاست . شهری در شمال ایتالیا که به صورت چند جزیره است که مردم با قایق در آنها تردد می کنند. ونیز پر از آثار هنری و تاریخی زیباست و یکی از رنگی ترین شهر های دنیا محسوب میشه . آب و هوای ونیز تقریبا همیشه بهاریه و دماش منفی نمی شه و بیشتر از ۲۴ درجه هم اصولا نمیشه . در ونیز خودرو وجود نداره . همش قایقه انگار آدم در پیک نیک دائمی زندگی می کنه .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز من اومدم جالب بود. ولی تابلو بود کلا چیاست انقدرررررررررر جاها هست تو دنیا. بگذریم. میگم اول خوبه ادم کشور خودش رو یکم بگرده، بعد بره کشورهای دیگه. هم تجربه سفر و پختگی شخص شناسی پیدا میکنه هم میبینه ک چقدر فرهنگ های مختلف اطرافش هست. بارها ب دوستام ایراد گرفتم ک چطور بدون خوندن اثار هم زبانان خودشون، سراغ سایرین میرن. چطور وقتی از شهروردی چیزی نمی دونن از نیچه می خونن اینکه دماش منفی نمیشه رو نمدونستم البته. مرسی. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ باز من اومدم جالب بود. ولی تابلو بود کلا چیاست انقدرررررررررر جاها هست تو دنیا. بگذریم. میگم اول خوبه ادم کشور خودش رو یکم بگرده، بعد بره کشورهای دیگه. هم تجربه سفر و پختگی شخص شناسی پیدا میکنه هم میبینه ک چقدر فرهنگ های مختلف اطرافش هست. بارها ب دوستام ایراد گرفتم ک چطور بدون خوندن اثار هم زبانان خودشون، سراغ سایرین میرن. چطور وقتی از شهروردی چیزی نمی دونن از نیچه می خونن اینکه دماش منفی نمیشه رو نمدونستم البته. مرسی. تو همش ساز مخالفی دو سال پیش ویزای من و تو و وحید درست شد ک بریم افتادی رو دنده لج نیومدی سفرمون و بهم زدی:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ تو همش ساز مخالفی دو سال پیش ویزای من و تو و وحید درست شد ک بریم افتادی رو دنده لج نیومدی سفرمون و بهم زدی:icon_razz: من دیگ حرفی ندارم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ من دیگ حرفی ندارم :icon_razz: اون موقع هم همین حرفو زدی 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ اون موقع هم همین حرفو زدی ستاره بیا ب دادم برس 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ باز من اومدم جالب بود. ولی تابلو بود کلا چیاست انقدرررررررررر جاها هست تو دنیا. بگذریم. میگم اول خوبه ادم کشور خودش رو یکم بگرده، بعد بره کشورهای دیگه. هم تجربه سفر و پختگی شخص شناسی پیدا میکنه هم میبینه ک چقدر فرهنگ های مختلف اطرافش هست. بارها ب دوستام ایراد گرفتم ک چطور بدون خوندن اثار هم زبانان خودشون، سراغ سایرین میرن. چطور وقتی از شهروردی چیزی نمی دونن از نیچه می خونن اینکه دماش منفی نمیشه رو نمدونستم البته. مرسی. باز ایشون با دست نشسته وارد تاپیک ما شدن!!!! حالا 4 تا عکس گذاشتم....نخواستم به زور با خودم ببرمت ونیز اینقدر ناز میکنی!!!! ستاره بیا ب دادم برس پس نه فقط توی تاپیکا بلکه تو زندگی مردم هم نظر کارشناسی میدی؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ مسافرت میچسبه اونم فقط با یه رفیق پایه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ باز ایشون با دست نشسته وارد تاپیک ما شدن!!!! حالا 4 تا عکس گذاشتم....نخواستم به زور با خودم ببرمت ونیز اینقدر ناز میکنی!!!! پس نه فقط توی تاپیکا بلکه تو زندگی مردم هم نظر کارشناسی میدی؟؟؟؟ ناجی ما رو باش. با شیش تا بچه قد و نیم قد مخاستن برن کشور اجنبی ها؛ برا بچه ها بد اموزی داره بابا مگ میگم ونیز بده. خیلی هم خوبه. میگم ک پول رو تو کوشر خودمون خرج کنیم بعد بریم المان بعد بریم امریکا بعد بریم ژاپن بعد دیگه خلاصه هر جا رفتیم اخر بریم هر جا شما میگین برنامه ب این خوبی 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ مسافرت میچسبه اونم فقط با یه رفیق پایه من آماده ام.....بدو بریم وگرنه سجاد هم میاد و برناممونو بهم میریزه!!!! ناجی ما رو باش. با شیش تا بچه قد و نیم قد مخاستن برن کشور اجنبی ها؛ برا بچه ها بد اموزی داره بابا مگ میگم ونیز بده. خیلی هم خوبه. میگم ک پول رو تو کوشر خودمون خرج کنیم بعد بریم المان بعد بریم امریکا بعد بریم ژاپن بعد دیگه خلاصه هر جا رفتیم اخر بریم هر جا شما میگین برنامه ب این خوبی داروغه ای؟؟؟؟میرزای مکتبی؟؟؟مفسر اجتماعی هسی؟؟؟امر به معروف و ناهی از منکری؟؟؟خوب میخواستن برن!!!! حالا جدی ببحثیم: راسش مسافرت و گردش تو ایران جز اعصاب خوردی نداره(البته خارج و ندبده ام که بگم 100% ایده اله ا!!!!!!!!!!) ترافیک،نبود هتل و سویت مناسب،کثیف بودن مناطق طبیعی و کوه و دشت و دمن و دریاو اینکه پر زباله است و هیچ جا نمیشه نشست!!!!اینکه تا میبینن مسافری 3لا و 4لاباهات کرایه و هرچیزی که میخری رو حساب میکنن.فروشنده و لیدرهای بی اعصاب.جنگ ودعوای ملت سر اینکه کجا بشینن و چطور رانندگی کنن با هموطناشون.نبود سرویس بهداشتیو محلی که بخوایی وسایلتو بشوری و هزاران مشکل کوچک و بزرگ دیگه.نبود پارکینگ...کهمتاسفانه به فرهنگ کلی ما ایرانیا برمیگرده و زیاد از این موارد رو دیده ایم... البته خانواده من همیشه هرموقع مسافرت و گردش میریم سعی میکنیم بهمون خوشبگذره و این مسائل خوشیمونو از بین نبره.... 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ من آماده ام.....بدو بریم وگرنه سجاد هم میاد و برناممونو بهم میریزه!!!! داروغه ای؟؟؟؟میرزای مکتبی؟؟؟مفسر اجتماعی هسی؟؟؟امر به معروف و ناهی از منکری؟؟؟خوب میخواستن برن!!!! حالا جدی ببحثیم: راسش مسافرت و گردش تو ایران جز اعصاب خوردی نداره(البته خارج و ندبده ام که بگم 100% ایده اله ا!!!!!!!!!!) ترافیک،نبود هتل و سویت مناسب،کثیف بودن مناطق طبیعی و کوه و دشت و دمن و دریاو اینکه پر زباله است و هیچ جا نمیشه نشست!!!!اینکه تا میبینن مسافری 3لا و 4لاباهات کرایه و هرچیزی که میخری رو حساب میکنن.فروشنده و لیدرهای بی اعصاب.جنگ ودعوای ملت سر اینکه کجا بشینن و چطور رانندگی کنن با هموطناشون.نبود سرویس بهداشتیو محلی که بخوایی وسایلتو بشوری و هزاران مشکل کوچک و بزرگ دیگه.نبود پارکینگ...کهمتاسفانه به فرهنگ کلی ما ایرانیا برمیگرده و زیاد از این موارد رو دیده ایم... البته خانواده من همیشه هرموقع مسافرت و گردش میریم سعی میکنیم بهمون خوشبگذره و این مسائل خوشیمونو از بین نبره.... تا حدودی قبول دارم. اخرین سفرم ب اصفهان، باروت می شه میخاستم ها، ولی مردم نمیزاشتن پول برا تاکسی و اتوبس خرج کنم. من اینطوری بودم همش رو بقیه میگفتن مهمون ما حتی تو تاکسی هم یکی دیگه حساب کرد. میخاستم چهار روز باشم ولی نشد. دو روز بودم.میدون شاه هم بستنی خوردم تو بهمن ماه . خاطره خوبی شد. با وجود اینکه می دونین میگن اصفهانی ها با مشهدی ها بد ان ب هر صورت، حرف ت تا حدودی درسته. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ تا حدودی قبول دارم.اخرین سفرم ب اصفهان، باروت می شه میخاستم ها، ولی مردم نمیزاشتن پول برا تاکسی و اتوبس خرج کنم. من اینطوری بودم همش رو بقیه میگفتن مهمون ما حتی تو تاکسی هم یکی دیگه حساب کرد. میخاستم چهار روز باشم ولی نشد. دو روز بودم.میدون شاه هم بستنی خوردم تو بهمن ماه . خاطره خوبی شد. با وجود اینکه می دونین میگن اصفهانی ها با مشهدی ها بد ان ب هر صورت، حرف ت تا حدودی درسته. کی تشریف اوردی بهم خبر ندادی یه بریونی مهمونت کنم شیخ؟؟؟؟ کیف کردی از مهمون نوازی اصفهانیا؟؟؟؟ وای وای نگو از این که مثلا اصفهانیا و مشهدیا باهمبدند...متاسفانه دقیقا همینم هست....همه با همبدند... اصفهانیا،ترکا،لرها،مشهدیا،شمالیا،جنوبیا و...من نمیدونم ما ایرانیا چرااینجوری هستیم...توی محیط کار،دانشگاه،مسافرت مردم یه منطقه با منطقه دیگه چپند.... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ کی تشریف اوردی بهم خبر ندادی یه بریونی مهمونت کنم شیخ؟؟؟؟ کیف کردی از مهمون نوازی اصفهانیا؟؟؟؟ وای وای نگو از این که مثلا اصفهانیا و مشهدیا باهمبدند...متاسفانه دقیقا همینم هست....همه با همبدند... اصفهانیا،ترکا،لرها،مشهدیا،شمالیا،جنوبیا و... من نمیدونم ما ایرانیا چرااینجوری هستیم...توی محیط کار،دانشگاه،مسافرت مردم یه منطقه با منطقه دیگه چپند.... میلادی بگم کلاس بزارم؟ بابا جی ار ای بود. یهمن 90 بابا من نمگم ک. کلا شنیده بودم. بعد ی بار هم رفتیم ی روستایی نزدیکای مشهد. روستا پشت چند کوه بود. بعد ب غیر روستایی ها انگار نون نمیدادن. منم میرفتم یهو زن کدخدا رو دیدم. بش گفتم برامون نون گرفت منظورم اینکه همه جا همه جور ادم پیدا می شه. ولی بحث بهداشت اینا رو درس میگی. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ میلادی بگم کلاس بزارم؟ بابا جی ار ای بود. یهمن 90 بابا من نمگم ک. کلا شنیده بودم. بعد ی بار هم رفتیم ی روستایی نزدیکای مشهد. روستا پشت چند کوه بود. بعد ب غیر روستایی ها انگار نون نمیدادن. منم میرفتم یهو زن کدخدا رو دیدم. بش گفتم برامون نون گرفت منظورم اینکه همه جا همه جور ادم پیدا می شه. ولی بحث بهداشت اینا رو درس میگی. آهااااااااااان....یادم اومد....راسی چی شد بالاخره مدرکشو گرفتی اوسا؟؟؟؟ ولی من نشنیده ام..مدام دارم میبینم... عجب مهره ماری داشتی..... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ آهااااااااااان....یادم اومد....راسی چی شد بالاخره مدرکشو گرفتی اوسا؟؟؟؟ولی من نشنیده ام..مدام دارم میبینم... عجب مهره ماری داشتی..... پ ن پ. گذاشتم باشه همونجا. اینجا تاپیک ه ها. گفتگو دو نفره راه انداختی دیکه اونا برمیگرده ب شعور اجتماعی. ما باید ایینه وار هم رو اصلاح کنیم نه تیغ وار ! اینا ک چیزی نیست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ پ ن پ. گذاشتم باشه همونجا. اینجا تاپیک ه ها. گفتگو دو نفره راه انداختی دیکه اونا برمیگرده ب شعور اجتماعی. ما باید ایینه وار هم رو اصلاح کنیم نه تیغ وار ! اینا ک چیزی نیست آهان پس هنوز مدرکشو نگرفتی!!!!!!!!!!!!!! :ws47: بله بله ..به امید روزی که همه ما ایرانیا باشعورتربشیم....:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ مسافرت وقتی حال میده با اعصاب آروم و با چند نفر آدم درست و حسابی بری:| 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ من آماده ام.....بدو بریم وگرنه سجاد هم میاد و برناممونو بهم میریزه!!!! دخترا که نمیتونن پایه باشن اهل سوسول بازین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ دخترا که نمیتونن پایه باشن اهل سوسول بازین اینو قبول دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده