Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان نواندیش و تبریک سال جدید امسال هم مثل سال قبل این مسابقه رو برگزار میشه. یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره شرایط: 1- حداقل دارای 20 پست در انجمن باشه. (نه 20تا فقط اسپم ) یا عضو طلایی باشه 2- عضویت تو انجمن مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و یا اینکه در تاپیک های تخصصی 2 پست تخصصی بزنید و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا و مسئولا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم (یک هفته قبل عید)، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره و جذاب تر باشه 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه خب حالا شانستونو امتحان کنین، ببینیم خوش شانسای انجمن کیا هستن 35 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ هولااااااااااااااااا :hapydancsmil:منم بازی! 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ هولااااااااااااااااا :hapydancsmil:منم بازی! بدو پس تاپیک تخصصی بزن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ برا مدیرای تالارهای عمومی چطور 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ بدو پس تاپیک تخصصی بزن منظورت دقیقا از تاپیک تخصصی چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ برا مدیرای تالارهای عمومی چطور همون تخصصی در تالار های عمومی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ منظورت دقیقا از تاپیک تخصصی چی هست؟ در رابطه با رشته تحصیلیت و یا هر موضوع تخصصی دیگه ای که علاقه داری تاپیک ایجاد کنی 7 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ در رابطه با رشته تحصیلیت و یا هر موضوع تخصصی دیگه ای که علاقه داری تاپیک ایجاد کنی اوهوم فمیدم. فکر کردم منظورت راه انداختن بحث علمی بود!:) اوکی. مرسی 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اوهوم فمیدم. فکر کردم منظورت راه انداختن بحث علمی بود!:) اوکی. مرسی نه عزیزم تو عید کی حوصله بحث علمی داره! 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ شماره 7 ماله منه:| تا تاپیک میزنم:دی هرچند تاپیک زیاد زدم تو این یکی دوروز [h=1]آموزش کتیا (فایل های آموزشی درس به درس)[/h][h=1]راهنمای دوربین نقشه برداری topcon gts313[/h] 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ شماره 7 ماله منه:|تا تاپیک میزنم:دی هرچند تاپیک زیاد زدم تو این یکی دوروز باشه 7مال من 8 برا تو 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ باشه 7مال من 8 برا تو یه چی سر بده:| 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ یه چی سر بده:| راه نداره :| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ باشه چه زود قانع شدی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ خو میگی راه نداره:| گول خوردم یعنی؟:icon_pf (34): همون 7 رو میخوام 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ خو میگی راه نداره:| گول خوردم یعنی؟:icon_pf (34): همون 7 رو میخوام من بگم یکم اصرار کن :| نه گول تورو خورد :d نمیشه دیگه + مساله اینجاس من هم نمیدونم پشت این خونه ها چی هست :| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من بگم یکم اصرار کن :| نه گول تورو خورد :d نمیشه دیگه + مساله اینجاس من هم نمیدونم پشت این خونه ها چی هست :| 7 واسم من مقدس بود یعنی الان 8 ماله منه؟:icon_razz: یعنی پوچ باشه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 7 واسم من مقدس بود یعنی الان 8 ماله منه؟:icon_razz: یعنی پوچ باشه :vahidrk: بله 8 برای شماس خب 8میگیرم 10 میدم بهت + 10امتیاز سرش :| درودآقا من الان مشغول آموزش داخل یه تاپیک هستم نمیشه همینو به عنوان 2تاپیک تخصصی قبول کنید ؟ چون دارم وقت میذارم روش درود نه نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ بله 8 برای شماس خب 8میگیرم 10 میدم بهت + 10امتیاز سرش :| منو گول نزن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده