Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ گروه بينالملل: یک زن افغان که گفته شده نسخهای از قرآن را به آتش کشیده امروز به دست دهها مرد افغان کشته و جسدش به آتش کشیده شد. به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ عصر روز پنجشنبه گروهی از مردم افغانستان در کابل پایتخت این کشور یک زن را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و کُشتند. مقامات امنیتی در کابل با تأیید این خبر اعلام کردند که مردان خشمگین در مرکز شهر، یک زن را که گفته شده قرآن را به آتش کشیده کشتند. «صالح محمد» یکی از فرماندهان امنیتی افغانستان گفت: این حادثه زمانی روی داد که یک زن، نسخهای از قرآن را به آتش کشید و دهها تن از رهگذران با سنگ و چوب به او حمله کردند و او را کشتند.پلیس کابل که در محل حضور داشته نتوانسته از اقدام مردان خشمگین کابل جلوگیری کند. رسانههای افغانستان تصاویری از جسد سوزانده شده یک زن را منتشر کردهاند که اعلام شده مردان خشمگین، بعد از کشتن، جسد او را به آتش کشیدهاند. پلیس کابل درباره سوزانده شدن جسد این زن چیزی نگفته است و پلیس اعلام کرده تحقیقات در این مورد آغاز شده است. این حادثه در نزدیکی مسجد شاه دوشمشیره در مرکز کابل روی داده و هویت این زن و جزئیات دقیق ماجرا هنوز مشخص نشده است. 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ عمل بسیار بسیار وحشیانه ای رو مردم انجام داده اند...مثل این خبر که چند روز قبل خوندم و در پاکستان،مسیحیان 2مسلمان طالبان!!! مظنون به بمبگذاری رو آتش زدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام افراط گری دینی و بیفکری و بی قانونی و بی عدالتی نتیجه امیشه این!!دین و کشور هم نمیشناسه.... باید دلیل کارش مشخص میشد..ایا واقعا این کارو کرده بود و بعد حتما ،دارم تاکید میکنم حتما محاکمه میشد...اونم عادلانه قرآن یا هرکتاب دینی دیگه برای خیلی از مردم از ارزش و قداست بالایی برخورداره. کسی حتی اگه این مسائل رو قبول نداره نباید به خودش اجازه همچین کاری رو بده به هیچ وجهی. ...حالابرا یه جمعی از مردم دینشون مهمه برا ی عده کشورشون و....آتش زدن پرچم و مرگ گفتن به کشورها هم بسیار قبیحه...دلیل نمیشه روابط سیاسی تیره است به پرچم کشوری که مایه مباهات پیر و جوون اون مملکته اهانت کرد.. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ عمل بسیار بسیار وحشیانه ای رو مردم انجام داده اند...مثل این خبر که چند روز قبل خوندم و در پاکستان،مسیحیان 2مسلمان طالبان!!! مظنون به بمبگذاری رو آتش زدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام افراط گری دینی و بیفکری و بی قانونی و بی عدالتی نتیجه امیشه این!!دین و کشور هم نمیشناسه.... باید دلیل کارش مشخص میشد..ایا واقعا این کارو کرده بود و بعد حتما ،دارم تاکید میکنم حتما محاکمه میشد...اونم عادلانه قرآن یا هرکتاب دینی دیگه برای خیلی از مردم از ارزش و قداست بالایی برخورداره. کسی حتی اگه این مسائل رو قبول نداره نباید به خودش اجازه همچین کاری رو بده به هیچ وجهی. ...حالابرا یه جمعی از مردم دینشون مهمه برا ی عده کشورشون و....آتش زدن پرچم و مرگ گفتن به کشورها هم بسیار قبیحه...دلیل نمیشه روابط سیاسی تیره است به پرچم کشوری که مایه مباهات پیر و جوون اون مملکته اهانت کرد.. البته اگر فیلمش رو دیده باشی در حین این اقدام انقلابی فریاد روح بخش الله اکبر هم به گوش میرسید جان و دل رو نوازش میداد ، اصولا الله بزرگتر از آن است یک زن ناقص العقل گفته هاش رو به آتش بکشه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ دین دین دین عامل تمامی بدبختی های انسان همین کلمه سه حرفیه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ دین دین دینعامل تمامی بدبختی های انسان همین کلمه سه حرفیه امروز تو ماشین نشسته بودم اخبار در مورد خورشید گرفتگی امروز خبر میداد، بعد با کارشناس مذهبی تماس زنده گرفتند که شرایط نماز آیات و اینکه چقدر واجب هست و نیست مشخص بشه به واقع یکی از مشکلات و معضلات جامعه بشری و علمی حل شد 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ البته اگر فیلمش رو دیده باشی در حین این اقدام انقلابی فریاد روح بخش الله اکبر هم به گوش میرسید جان و دل رو نوازش میداد ، اصولا الله بزرگتر از آن است یک زن ناقص العقل گفته هاش رو به آتش بکشه از مردم متعصب و با غیرت دینی چه انتظاری میشه داشت...برا اونا مهم نیست که زنه آگاهانه یا از روی اینکه ناقص العقل بوده اینکارو کرده!! پس معلومه دسیسه ای برا این زن بدبخت بوده!!!! قرآن و الله کبر گفتنها هم یه جور بازیه.... مثل مردمی که میرن اعدام نگاه میکنن جوری که انگارخودشون معصومند... 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اصلا قرانی نبوده که به آتیش بکشه و هیچ تصویری وجود نداره که این زن همچین کاری کرده که باز هم این کارو بکنه دلیلی بر آتش زدن و کشتنش وجود نداره راستش بچه ها جنبه شنیدن بعضی از حرفها رو ندارن وگرنه میشد در این مورد بحث رو باز کرد و اون وقت دید بازم همین نظر رو خواهند داشت؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ از مردم متعصب و با غیرت دینی چه انتظاری میشه داشت...برا اونا مهم نیست که زنه آگاهانه یا از روی اینکه ناقص العقل بوده اینکارو کرده!! پس معلومه دسیسه ای برا این زن بدبخت بوده!!!!قرآن و الله کبر گفتنها هم یه جور بازیه.... مثل مردمی که میرن اعدام نگاه میکنن جوری که انگارخودشون معصومند... البته تمام این اتفاقات به یک فرمول ساده میرسه با شنیدن صدای روح بخش الله اکبر سریعا پناه بگیر 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ البته تمام این اتفاقات به یک فرمول ساده میرسه با شنیدن صدای روح بخش الله اکبر سریعا پناه بگیر فرمول ساده ترش هم اینه: از این جماعت دوری کن!!!!! البته به شرطی که وارد این بازیهات نکنن... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اصلا قرانی نبوده که به آتیش بکشه و هیچ تصویری وجود نداره که این زن همچین کاری کردهکه باز هم این کارو بکنه دلیلی بر آتش زدن و کشتنش وجود نداره راستش بچه ها جنبه شنیدن بعضی از حرفها رو ندارن وگرنه میشد در این مورد بحث رو باز کرد و اون وقت دید بازم همین نظر رو خواهند داشت؟ هر حرفی رو نمیشه زد برای دونستن خیلی مسائل تنها نیاز به جرأت برای فکر کردن هست حتی فکر نمیکنم هوش زیادی لازم داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ فرمول ساده ترش هم اینه: از این جماعت دوری کن!!!!!البته به شرطی که وارد این بازیهات نکنن... بزرگترین اشتباه زندگیم آنجا بود که گمان میکردم اگر با دیگران کاری نداشته باشم آنها نیز با من کاری ندارند وودی آلن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ شیوع تفکری مسموم خیلی بدتر از یه بیماری مهلک هستش 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ بزرگترین اشتباه زندگیم آنجا بود که گمان میکردم اگر با دیگران کاری نداشته باشم آنها نیز با من کاری ندارند وودی آلن خوب همون دیگه...به شرطی که با دسیسه وارد این بازیهات نکنن.. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ شیوع تفکری مسموم خیلی بدتر از یه بیماری مهلک هستش تنها این وضعیت رو شاید بشه با قرن تاریک اروپا که طاعون تا حد انقراض اروپارو پیش برد مقایسه کرد ، و سوال اینجاست جایگاه دین که مدعی هدایت پیروانش هست کجاست 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ خوب همون دیگه...به شرطی که با دسیسه وارد این بازیهات نکنن.. خیلی آروم در حال خرید یا گردش یا بازدید یک موزه هستی ناگهان صدای الله اکبری می شنوی و موج گلوله و ترکش های یک بمب هست که به سمتت میاد و خیلی قشنگ تیکه پاره میشی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ عمل بسیار بسیار وحشیانه ای رو مردم انجام داده اند...مثل این خبر که چند روز قبل خوندم و در پاکستان،مسیحیان 2مسلمان طالبان!!! مظنون به بمبگذاری رو آتش زدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام افراط گری دینی و بیفکری و بی قانونی و بی عدالتی نتیجه امیشه این!!دین و کشور هم نمیشناسه.... باید دلیل کارش مشخص میشد..ایا واقعا این کارو کرده بود و بعد حتما ،دارم تاکید میکنم حتما محاکمه میشد...اونم عادلانه قرآن یا هرکتاب دینی دیگه برای خیلی از مردم از ارزش و قداست بالایی برخورداره. کسی حتی اگه این مسائل رو قبول نداره نباید به خودش اجازه همچین کاری رو بده به هیچ وجهی. ...حالابرا یه جمعی از مردم دینشون مهمه برا ی عده کشورشون و....آتش زدن پرچم و مرگ گفتن به کشورها هم بسیار قبیحه...دلیل نمیشه روابط سیاسی تیره است به پرچم کشوری که مایه مباهات پیر و جوون اون مملکته اهانت کرد.. البته کتابی که بهش می گین مقدس به گروه عظیمی از مردم فحاشی کرده این فحاشی مقدس لایق هیچ احترامی نیست 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ البته کتابی که بهش می گین مقدس به گروه عظیمی از مردم فحاشی کرده این فحاشی مقدس لایق هیچ احترامی نیست من خودم عقیده شخصیمو در مورد کتابی که زنان رو مدام تحقیر کرده بیان نمیکنم....چون نظرم کاملا مشخصه!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای گروهی این کتاب و سایر کتابای دینی خیلی باارزشه....تا جایی که عقیدشون رو برای خودشون نگه میدارن منم براشون احترام قائلم....البته در مورد آدمای عادی و سالم حرف میزنم..نه اونا که قران رو میزشونه و با حکم اون سر میبرن..... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ افغانهای خشمگین یک زن بیمار روانی را به جرم سوزاندن قران کشتند و جسد وی را به آتش کشیدند عصر روز پنجشنبه گروهی از مردم افغانستان در کابل پایتخت این کشور یک زن را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و کُشتند و سپس جسد او را به آتش کشیدند. مقامات امنیتی در کابل با تأیید این خبر اعلام کردند که مردان خشمگین در مرکز شهر، یک زن را که گفته شده قرآن را به آتش کشیده، کشتند. «صالح محمد» یکی از فرماندهان امنیتی افغانستان گفت: این حادثه زمانی روی داد که یک زن ۲۷ ساله بنام فرخنده که مشخص شده از بیماری روانی رنج می برده، نسخهای از قرآن را به آتش کشید و دهها تن از رهگذران با سنگ و چوب به او حمله کردند و او را کشتند. پلیس کابل که در محل حضور داشته نتوانسته از اقدام مردان خشمگین کابل جلوگیری کند و آنها کار خود را انجام دادند. پدر فرخنده می گوید: فرخنده بیمار بود، وی از ۱۶ سال پیش به اینسو از بیماری روانی رنج می برد. مادر فرخنده نیز گفته است که تلاش های انان برای درمان فرخنده نتیجه بخش نبوده است. ولی ایشان مطمئن هستند که وی نه از روی عمد بلکه از روی نادانی و تحت تاثیر مشکل روانی اش دست به این کار زده است. فرماندهی پلیس کابل از آتش زدن این بانوی بیمار ابراز تأسف کرد و بر بازداشت قاتلان این زن تأکید کرد. دویچوله فارسی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ من خودم عقیده شخصیمو در مورد کتابی که زنان رو مدام تحقیر کرده بیان نمیکنم....چون نظرم کاملا مشخصه!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای گروهی این کتاب و سایر کتابای دینی خیلی باارزشه....تا جایی که عقیدشون رو برای خودشون نگه میدارن منم براشون احترام قائلم....البته در مورد آدمای عادی و سالم حرف میزنم..نه اونا که قران رو میزشونه و با حکم اون سر میبرن..... شاید شما این نوع رفتار رو دوست داشته باشید و از حقتون بگذرید ولی من در مقابل فحاشی ساکت نمی مونم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ شاید شما این نوع رفتار رو دوست داشته باشید ولی من در مقابل فحاشی ساکت نمی مونم افشین خودتو کنترل کن داداش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده