رفتن به مطلب

احتمال یکسان‌سازی تعرفه واردات پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها


ارسال های توصیه شده

1393/12/24

 

th_b1_image_news_12125.gifاحتمال یکسان‌سازی تعرفه واردات پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها

با توجه به اینکه هر ساله حجم زیادی از پارچه‌های متفرقه با اظهار پارچه چادر مشکی و تعرفه 10 درصدی وارد کشور می‌شوند، مدیرکل نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت به یکسان سازی تعرفه واردات پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها تاکید دارد.

به گزارش نساجی نیوز و به نقل از ایسنا، سالانه حدود 70 تا 75 میلیون متر پارچه چادر مشکی در کشور نیاز است که در حال حاضر حجم عمده‌ای از این پارچه‌ها از خارج تامین می‌شود و این در حالی است که ایران یکی از مصرف‌کننده‌های عمده پارچه چادر مشکی به شمار می‌رود و همواره با حجم زیاد واردات این محصول و سودجویی و تخلف مواجه است.

 

هرچند که در مدت اخیر وزارت صنعت از ایجاد کارخانه تولید چادر مشکی و حمایت از تولیدکنندگان این کالا در کشور خبر داده اما راه‌اندازی این کارخانه به عهده بخش خصوصی است و دقیقا مشخص نیست که حمایت وزارت صنعت از این تولیدکنندگان به چه شکل خواهد بود.

 

زیان عدم تولید مناسب پارچه چادر مشکی در کشور تنها در خروج ارز از کشور به واسطه خرید محصول نهایی خلاصه نمی‌شود، بلکه هر ساله حجم زیادی از پارچه‌های دیگر که اختلاف تعرفه‌ای با پارچه چادر مشکی دارند، به عنوان پارچه چادر مشکی اظهار و با تعرفه کمتر به کشور وارد می‌شوند.

 

در حال حاضر به علت اینکه پارچه چادر مشکی تولید داخلی نداریم و تعرفه واردات چادر مشکی 10 درصد است، سایر پارچه‌ها که تعرفه 30 و 32 درصدی دارند در قالب این نوع پارچه وارد می‌شوند.

 

از سوی دیگر حجم واردات پارچه چادر مشکی به صورت قاچاق نیز کم نیست و به گفته مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت سالانه بیش از 50 میلیون متر پارچه چادر مشکی از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود.

 

در همین راستا گلناز نصراللهی، مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به واردات بیش از 30 میلیون دلار پارچه چادر مشکی در سال جاری به صورت رسمی، لزوم یکسان سازی تعرفه واردات پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها را مورد تاکید قرار داد.

 

وی با بیان اینکه پارچه چادر مشکی تعریف خاصی ندارد، گفت: همین موضوع سبب می‌شود برخی افراد با سودجویی از این قضیه پارچه‌های دیگر را به عنوان پارچه چادر مشکی با تعرفه 10 درصدی وارد کشور کنند.

 

نصراللهی با بیان اینکه هم ما و هم گمرک معتقدیم که تفاوت تعرفه‌ای پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها می‌تواند مشکل ساز باشد، اظهار کرد: تعرفه‌ها باید یکسان باشند تا جلوی تخلفات گرفته شود.

 

به این ترتیب با توجه به اظهارات این مقام مسئول در وزارت صنعت، اتفاق نظر گمرک جمهوری اسلامی ایران و در شرایطی که بر اساس قرارداد تجارت ترجیحی با ترکیه تعرفه واردات پارچه کاهش خواهد یافت و بخشی از پارچه چادر مشکی ایران نیز از طریق ترکیه وارد می‌شود، به نظر می‌رسد که یکسان سازی تعرفه واردات پارچه چادر مشکی با سایر پارچه‌ها در آینده نزدیک دور از ذهن نیست.

  • Like 1
لینک به دیدگاه

تعرفه واردات یا بهترین بگیم سرگردنه واردات مفت ترین درامد دولت ، همه میدونیم تعرفه برای چی وضع میشه ، فلسفش حمایت از تولید داخلیه و مبدعش آلمان در قرن 18 میلادی و یک چیز دائمی نیست ، حالا تو این خراب شده تعرفه منبع درامد مفت دولت محسوب میشه از همه مضحکتر اینه که صنعت داخلی وجود نداره که بخاطرش تعرفه وضع بشه ، البته این باید قابل توجه سینه چاکان حجاب باشه که چرا حکومت اینقدر پوشیدن کفن سیاه رو ترویج میکنه

  • Like 1
لینک به دیدگاه

متاسفانه کشور ما دچار این شرایط بسیار مضحکه....ادعا میکنه اسلامی ترین کشور و زنان اون دارای حجاب "برتر" هستند اما خودش نمیتونه1متر پارچه مرغوب تولید کنه..نه اینکه نتونه بلکه نمیخواد...راحت پارچه رو باقاچاق و بدون دردسر وارد میکنه با درآمد کلان،چرا بیخودی زحمت تولید به خودش بده!!!!

 

خارج از موضوعه اما سر مالیات بستن به سیگار دیدیم چقدرمخالفت کردن اقایون...معلومه این مخالفتها و عدم حمایتها از تولید برای چیه!!!!

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...