رفتن به مطلب

عدالت از نوع ایرانی اسلامی!!!

Astraea

ارسال های توصیه شده

من زیاد از حقوق و جزا سر در نمیارم

و مجرمین معدوم هم کاملا نمیشناسم

پس نظری نمیدم ! نه مخالفت نه موافقت

اما اینکه دوستان میگن اعدان خوب نیست ! این جمله هم پر از احساسه

چون بسیار دلخراشه

رای ممتنع میدم !

چون تخصص ندارم

مثل اینکه ، یک پزشک فوق تخصص بیاد برای یک تومور مغزی و سرطانی رو درمان کنه داروی شیمیای قوی تجویز کنه

شیمی درمانی فرد رو از پا در میاره موهاش میریزه لاغر میشه ، چشم هاش کم سو میشه ، صداش در نمیاد ...

حالا من غیر متخصص بیام نظر بدم : پزشک ها خیلی بی رحم هستند ، پزشک ها شعور انسانی ندارند

بیانیه بدم

جنبش راه بندازم

کمپین ضد شیمی درمانی و...

خو یک نفر باید این وسط بیاد به من بگه : ساکت باش تخصص نداری

:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من زیاد از حقوق و جزا سر در نمیارم

و مجرمین معدوم هم کاملا نمیشناسم

پس نظری نمیدم ! نه مخالفت نه موافقت

اما اینکه دوستان میگن اعدان خوب نیست ! این جمله هم پر از احساسه

چون بسیار دلخراشه

رای ممتنع میدم !

چون تخصص ندارم

مثل اینکه ، یک پزشک فوق تخصص بیاد برای یک تومور مغزی و سرطانی رو درمان کنه داروی شیمیای قوی تجویز کنه

شیمی درمانی فرد رو از پا در میاره موهاش میریزه لاغر میشه ، چشم هاش کم سو میشه ، صداش در نمیاد ...

حالا من غیر متخصص بیام نظر بدم : پزشک ها خیلی بی رحم هستند ، پزشک ها شعور انسانی ندارند

بیانیه بدم

جنبش راه بندازم

کمپین ضد شیمی درمانی و...

خو یک نفر باید این وسط بیاد به من بگه : ساکت باش تخصص نداری

:ws3:

مغلطه قیاس مع الفارق

ایا اعدام که جون کسی رو میگیره با درمان سرطان قابل مقایسه است؟ اصولا چه شبهاتی بین یک حکم جزایی و علوم پزشکی وجود داره ؟ جامعه و جان انسان قابل قیاس هست یا خیر؟ مسئله مخالفت با اعدام به همون دلیلی هست که قبلا هم ذکر کردم ، توصیه میکنم فیلم زندگی دیوید گیل رو ببینی تا متوجه بشی چطور میشه همه مدارک علیه یک نفر باشه اما در اصل اون فرد بیگناه باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
مغلطه قیاس مع الفارق

ایا اعدام که جون کسی رو میگیره با درمان سرطان قابل مقایسه است؟ اصولا چه شبهاتی بین یک حکم جزایی و علوم پزشکی وجود داره ؟ جامعه و جان انسان قابل قیاس هست یا خیر؟ مسئله مخالفت با اعدام به همون دلیلی هست که قبلا هم ذکر کردم ، توصیه میکنم فیلم زندگی دیوید گیل رو ببینی تا متوجه بشی چطور میشه همه مدارک علیه یک نفر باشه اما در اصل اون فرد بیگناه باشه

قیاس شما فارق تره چون داری استثنا بیان میکنی گیل استثنا بوده بر عکس این هم زیاده

در ضمن من نگفتم موافق اعدامم

بعد شما تو مثال من بدن فرد رو جامعه تصور کن / غده رو فرد مجرم و متهم

شاید با اجرای حکم جامعه جریحه دار بشه اما برای حذف غده ضروریه

بعد کل هدفم از مثال این بود : نظرات تند در زمینه غیر تخصصی خود ندهیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
قیاس شما فارق تره چون داری استثنا بیان میکنی گیل استثنا بوده بر عکس این هم زیاده

در ضمن من نگفتم موافق اعدامم

بعد شما تو مثال من بدن فرد رو جامعه تصور کن / غده رو فرد مجرم و متهم

شاید با اجرای حکم جامعه جریحه دار بشه اما برای حذف غده ضروریه

مطلبی که من گفتم اصلا مقایسه نبود بلکه واقعیت بود ما وقتی با جان انسان ها سروکار داریم آیا میتونیم به استثنائات مجال بروز بدیم؟ من حس میکنم چنین دیدگاهی از عدم ارزش قائل شدن برای جان انسان نشأت میگیره.

آیا انسان غده هست ؟ آیا غده دارای احساس، خانواده، شخصیت و تعلقات عاطفی هست؟ آیا هستند کسانی که به یک غده تعلق داشته باشند یا خانواده یک غده باشند ؟ یک سرچ مختصر بکنی متوجه میشی دلیل مخالفت با اعدام چیه ، آیا میتونی با یقین گناهکار بودن شخصی رو اثبات کنی و جونش رو بگیری؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
مطلبی که من گفتم اصلا مقایسه نبود بلکه واقعیت بود ما وقتی با جان انسان ها سروکار داریم آیا میتونیم به استثنائات مجال بروز بدیم؟ من حس میکنم چنین دیدگاهی از عدم ارزش قائل شدن برای جان انسان نشأت میگیره.

آیا انسان غده هست ؟ آیا غده دارای احساس، خانواده، شخصیت و تعلقات عاطفی هست؟ آیا هستند کسانی که به یک غده تعلق داشته باشند یا خانواده یک غده باشند ؟ یک سرچ مختصر بکنی متوجه میشی دلیل مخالفت با اعدام چیه ، آیا میتونی با یقین گناهکار بودن شخصی رو اثبات کنی و جونش رو بگیری؟

ببین مهدی جون

همه حرفات درست ولی میتونی با این حرفا یک قاتل زنجیری رو خطاب بدی

وقتی که مثل غده جوون ادما رو میگیره ... مثل قاتل زنجیری ، مثل یک تروریست ، مثل صدام ها ...

من پست اول گفتم ، مجرمین معدوم رو نمیشناسم ، که چرا اعدام شدند ؟

یا همین عکس اولی رو هم نمیشناسم ، پس نظر نمیدم

اما نمیشه کلا اعدام رو از بیخ منع کرد !

یک آدم که زندگی چند نفر رو گرفته چکارش باید کرد ؟؟

چطوری توصیفش کنم ؟؟ نگم غده ؟ بگم چی ؟ بگم قاتل با احساس ، قاتل خانواده دوست ، قاتل با مسئولیت ، هیولای دوست داشتنی من ، انسانی که شاید شکوفا شود ...

شاید گاهی اعدام ها ناجوانمردانه باشه اما این دلیل نمیشه بگیم اعدام چیز خوبی نیست

ختم کلامم : یک چیز رو کلی رد نکنید ! کلی هم نپذیرید !

یهو نیاید بگید اعدام بد است !

نه بابا شاید اعدام یکجا خوب هم باشد !

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین مهدی جون

همه حرفات درست ولی میتونی با این حرفا یک قاتل زنجیری رو خطاب بدی

وقتی که مثل غده جوون ادما رو میگیره ... مثل قاتل زنجیری ، مثل یک تروریست ، مثل صدام ها ...

من پست اول گفتم ، مجرمین معدوم رو نمیشناسم ، که چرا اعدام شدند ؟

یا همین عکس اولی رو هم نمیشناسم ، پس نظر نمیدم

اما نمیشه کلا اعدام رو از بیخ منع کرد !

یک آدم که زندگی چند نفر رو گرفته چکارش باید کرد ؟؟

چطوری توصیفش کنم ؟؟ نگم غده ؟ بگم چی ؟ بگم قاتل با احساس ، قاتل خانواده دوست ، قاتل با مسئولیت ، هیولای دوست داشتنی من ، انسانی که شاید شکوفا شود ...

شاید گاهی اعدام ها ناجوانمردانه باشه اما این دلیل نمیشه بگیم اعدام چیز خوبی نیست

ختم کلامم : یک چیز رو کلی رد نکنید ! کلی هم نپذیرید !

یهو نیاید بگید اعدام بد است !

نه بابا شاید اعدام یکجا خوب هم باشد !

منم گفتم اگر حذف نمیشه قوانینی در راستای اون باید باشه ، آیا اعدام جوانی که سال قبل زورگیری کرده بود بخاطر چندصد هزار تومان و فیلمش پخش شد و جناب آملی فقط برای اینکه کاری کرده باشه سریعا اعدام کردن دو جوون رو عقلی و منطقی بود؟ اعدام متضمن عدالت نیست

• Like 7
لینک به دیدگاه

نظر من از روی نظریه های تئوری هست که خوندم نه قاضی ای که حکم داده

برای قاتل زنجیری حکم اعدام لازمه

اما اعدام وقتی وجهه جامعه رو زشت نشون میده که در ملا عام صورت بگیره..(به نظر خود ضابطین،شاید برای عبرت عوام!!!)

سلاح سرد حکمش برابر با حمل سلاح گرم هست اما تا شروع به جرمی نباشه اعدامی صورت نمیگیره

باید ببینیم این خبر یه جمله ای چرا کامل نیست!!!

من این حرکت زشت عمومی رو توجیه نمیکنم اما نمیشه یه شرور قاتل یا هر مجرمی که باعث رعب و وحشت و ناامنی یک شهر یا کشور شده به این راحتیا با کار سخت و غیره جلوش رو گرفت

باید واقع بین باشیم نه افراط گرا

ما مجبوریم نگاه ممتنع داشته باشیم چون اخبار دریافتیمون ناقصه

هر نوع قضاوتی صرفا یک نظریه ی شخصی هست..

در کل من مخالف اعدام در ملا عام هستم اما مخالف اعدام نیستم

در مواقعی خیلی بهتره به حبس ابد تبدیل شه که در صورت دیده شدن اخلاق خوب عفو خورده شه

اما نتیجه و پیام حرفام این بود که کلا افراط و تفیط خوب نیست..

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...