Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1 : بعد از من عضو شده 2: زیر چشم اش خال نداره :d بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء pari.v و کاشف هویت مجهول Mohammad Aref 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اصلاً راهنمایی دوم خیلی مهم بود. قیافش خیلی شبیه یکیه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اصلاً راهنمایی دوم خیلی مهم بود. قیافش خیلی شبیه یکیه بله پس چی کلی نکته درون اش نهفته بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ قبلی کی بود؟:| دختره آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ قبلی کی بود؟:|دختره آیا؟ قبلی پسر همساده ما بود :| نمیدونم :|| بگم؟ :mrsbeasley: بگو خوشگله صد البته مهندس سهند میتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ قبلی پسر همساده ما بود :|نمیدونم :|| بگو صد البته میتونه باشه خب پس جایزه رو بده بیاد pari.v 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ خب پس جایزه رو بده بیاد pari.v 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ فیافه نگیر که جایزه بده 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ فیافه نگیر که جایزه بده حالا معلوم نیست درست باشه :| میگم محمد یه پیغام شخصی خوانده نشده اون بالا پیام اش میاد هر چی کلیک میکنم نیست + حتی پیام ها هم پاک کردم باز همچنان اون بالاس :| لطفا یکاریش کن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ قبلی پسر همساده ما بود :|نمیدونم :|| بگو صد البته میتونه باشه یعنی قبلی من بودم؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ تپله قیافش به گندم میخوره:| 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی قبلی من بودم؟ نه بابا بخودت نگیر 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ فیافه نگیر که جایزه بده دختر نیست اصلا 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ دختر نیست اصلا پس حمید هستش 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ پس حمید هستش کدوم حمید ؟ شفاف سازی کن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ کدوم حمید ؟شفاف سازی کن حمید سی اف دی:| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده