S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ یکی از قویترین نرمافزاری که با توانمندی قابل توجه در ترسیم نقشههای سازهای برای تمامی انواع سازههای فلزی و بتنی، برخوردار از تکنولوژی برتر محسوب میشود، نرمافزار TEKLA STRUCTURES است که گاه با نام تجاری XSTEEL شناخته میشود. این نرمافزار ضمن فراهمآوری محیطی آسان و کاربرد درست، این قابلیت را دارد که تمامی نقشههای سازهای درحد نقشههای کارگاهی با تمامی جزئیات و اطلاعات را کامل بهطور خودکار و بدون نیاز به هیچگونه ترسیم دستی تولید کند. کتاب حاضر، نخستین جلد از مجموعه چهار جلدی راهنمای این نرمافزار است که براساس توضیحات ارائه شده در محیط آن و علاوه براین برمبنای تجربه کسب شده در استفاده از این نرمافزار در چندین پروژه ملی که اکثر آنها مرحله اجرایی خود را به پایان رسانیدهاند، تدوین شده است. موضوع اصلی دراین کتاب، ساخت مدل سهبعدی سازه است که اولین و مهمترین گام در استفاده از این نرمافزار محسوب میشود. 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ این هم لینک های دانلود نسخه 2010 Tekla.Structures.v16.0.0.59019.x86.Cracked-REDT Download from Hotfile برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Download from Uploaded.To برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Download from Rapidshare برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بالایی رو دانلود کردم .فکر کنم مشکل کرک داره . این یکی رو خودم دانلود کردم . نصب هم کردم .درسته Tekla Structures 12.0 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده