رفتن به مطلب

توصيف هاي شما درمورد انجمن نوانديشان

masi eng

ارسال های توصیه شده

سلام به دوستان عزيز حاضر در انجمن نوانديشان.. و دوستداران علم و فناوري و تفريح و سرگرمي.. :w16:

دوستان عزيز ميخوام هر كاربري بياد و توصيف خودشو در زمينه انجمن نوانديشان..

چه از نظر علمي ....

چه از نظر صميميت..

چه از نظر فعاليت كردن ..

چه از نظر كسب و كار..

چه از نظر خاطره...

چه از نظر ميتينگ ..

هرنظري كه به ذهنتون ميرسه..من الان حضور ذهن ندارم..

هر توصيفي كه فكر ميكنيد ميتونيد براي انجمن بگيد رو بگيد..

ودراخر تشبيه كردن انجمنه.. به ....؟:ws52:

لطفن نقل و قول هم نگيريد.. نقل و قول كردنو اسپم ممنوع..متشكرم.:icon_gol:

هرنظري داشتيد لطفن خصوصي بهم پيام بديد.. ممنونم.:a030:

• Like 27
لینک به دیدگاه

اول خودم...:hanghead:

من روزي كه با انجمن اشنا شدم فكر ميكردم جوش برام مثل انجمن هاي ديگه باشه.. منتهي يه تفاوتي كه با ساير انجمن هاي ديگه داشت ميتينگهايي بود براي اشنايي بيشتر و اطمينان كردن در يه فضاي مجازي سالم و دور از غيبت و تهمت ...

راستشو بخوايد من اين انجمن رو به پنير پيتزا تشبيه كردم..

پنير پيتزا بخاطر كش دار بودنش و براثر گرم شدن بيشتر اين كشش بيشتر و بيشتر ميشه.. كه انجمن براي من حكم همين پنير پيتزا رو داره.. چون به ناراحتيت .. به شاد بودنت .. به خوشحال بودنت اهميت ميده.. به اينكه .. به هيچ عنوان حاضر نيست .. كه اين جو صميميت از بين بره و به هر دلايلي و هر روشي مثل اين پنير پيتزا برميگردي به جمع شاد و صميمي انجمن..

من در ورد مديريتهاي بعضي از بخشها راضي نيستم .. ولي خب اين نظر منه.. ولي هيچ وقت نبايد خوبيها رو از جلوي چشمانمون پاك كنيمو بدي ها رو ببينيم.. خوبيهاي انجمن بيشتر و بيشتر هم بوده.. و بيشترم خواهد شد..

من وقتي وارد انجمن شدم.. كاملا جدي و مصمم و خشن و زود رنج .. الان اين خصوصيات رو دارم ولي به لطف دوستان كمرنگ و كمرنگ تر شده.. و اين باعث شده .. كه وقتي ناراحتم بزنم به بيخيالي.. ويااينكه نباشم..

توصيف و تشبيه من براي جو صميمي انجمن پنير پيتزاست..

اميدوارم هر روز انجمن با مطالب پربارتر و كاربراي برتر و دوستداران ديگر به اين انجمن اضافه بشن.. و در جو انجمن پيتزايي ما حاضر باشن..

:icon_gol:

• Like 25
لینک به دیدگاه

سلام...

ممنونم از دعوت و تاپیک خوب...

تو هیچ فضای مجازی عضو نبودم..اومدنمم به اینجا بخاطره دانلود پلانی بود که واسه دوستم میخواستم...با ایمیل اونم عضو شدم...

کم تجربه و یه دختر تنها بودم....

الان بهترین دوستا رو دارم...بهترینایی که حرفاشون برام بهترین نصیحته...

از هرلحاظ عالیه انجمن...

هرجور کاربری ام بوده کسایی که تهمت و دل شکستن و....کردن باهام...

الانم یه دختر شاد شدم و بیخیال به هرچی که ناراحتم کنه...

از نظر علمی اطلاعاتم بالاتر از قبل شده...

اولین و آخرین فضای مجازی که هستم و خواهم بود...

تشبیه انجمن نتونستم به چیزی بدم چون تکه و غیر قابل وصف از هرلحاظ....

صمیمیت و اطلاعات انجمن بهترین خصوصیت انجمنه...

بازم تشکر و ممنونم از تک تک کاربرا...

لحظه هاتون شاد پراز آرامش.

♥♥♥

• Like 23
لینک به دیدگاه

از نظر علمي معمولی که می تواندبهترباشدبرای مثال بخش کامپیوتر.ولی من مشاورهای که دربخشهای مختلف انجام دادم بسیارراضی بودم وهستم چون واقعاروی اگاهی جواب گرفتم ناراحتم چون من نتوانستم خدمتی به نواندیشان بکنم

نظر صميميت خیلی راضی هستم چون همه بامن صمیمی رفتارکردندومن باعث ناراحتی کسانی شدم عذرخواهی کنم مخصوصاکوروش هخامنشی از نظر فعاليت كردن خوب درحدعالی ولی بعضی تالارهاکمرنگ

از نظر كسب و كاراینونفهمیدم

از نظر خاطره فعلاحضورذهن ندارم ولی نه یادم امدمن دنبال مشاوری بودم تا درباره تعغییرشغل بااومشورت کنم تابلعخره hasti1988 راپیداکردم یعنی دراصل به واسطه اوباانجمن بسیارعالی نواندیشان اشناشدم وازاین اشناییم خیلی راضیم

چه از نظر ميتينگ معنیش رانمی دانم لطفازیرفقرصحبت کنید

هرنظري كه به ذهنتون ميرسه..من الان حضور ذهن ندارم.. می شودسوالاتی راازلابلای انجمن مطرح کرد وهرکاربری که به ان جواب داد امتیازی بدهیم اینجوری دوباره صفحات انجمن مرورمی شود.

هر توصيفي كه فكر ميكنيد ميتونيد براي انجمن بگيد رو بگيد من اسمهاوتشابهاتی برای انجمن به ذهنم امدولی هیچکدم مثل زمین فوتبال خاکی نبود چگونه ان وقعهاهمه توخاک بازی می کردند بدون...الانهم توی این انجمن اینجوری هرعضوی باهرسطح سوادی باهم صحبت می کنند.

برای مثال من هیچ وقت فکرنمی کردم دوستانی مثل

Gandom.EیاENG.SAHANDیاسامیار220یاMohammad Arefیادوستان دیگرخیلیندجواب من راهم بدهندچه برسدبامن دوستی هم بکنندمن ازمدیراین انجمن هم تشکرمی کنم بخاطرگیردادنهای بجایش جدی ولی بجاش بابچه هاهم شوخی می کنه دیدیدمعلمای که قیافه ای ترسناک دارندولی آخرسال که میشه گریدمی گیره که چراداری جدامیشی.

و...

• Like 17
لینک به دیدگاه

سلام :icon_gol:ممنون از همه کسانی که وقت می زارن ومطلب نویسی می کنند...من مطالب جدیدوبه روز جامعه را دوست دارم بدونم...قسمت خبربیشتر به روز باشه عالیه ...قسمت روانشناسی خیلی خوب وعالی بوده اما بازم خیلی جا برای نوشتن داره من این قسمت خیلی دوست دارم....نکات خانه داری هم خوب بود...امیدوارم روزای خوبی وپرخاطره ای با این انجمن داشته باشم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

انجمن برام مثل دور همی های دانشگاهه ، صمیمیتی که اینجا هست تو هیچ جای فضای مجازی ندیدم به نوعی که گاهی نمیشه اسم مجازی روش گذاشت ، شادی هامون غصه هامون برای همدیگه رنگ واقعیت به خودش میگیره:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...