Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سلام سلاااااااااااااام خب دیگه از موضوع مشخصه که اینجا قراره چه اتفاقی بیفته :hapydancsmil: دوستان عزیز از سفره های هفت سین اشون عکس بندازند برای من بفرستند شرکت برای عموم با هر نوع سلیقه ای آزاد میباشد طبق روال مسابقات گذاشته لطفا به نکات زیر هم توجه بفرمائید:62izy85: شرایط مسابقه: 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً بادوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) و در صورت مشاهده عکس حذف و اخطار داده خواهد شد. 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه : 7 فروردین 1394 19 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مال سال قبل میشه؟:| پارسا هفت سین ات خیلی قشنگ بود امسال هم یکی دیگه با خلاقیت بزار 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ وقتی تک و تنها باشی بهتر از اون نمیشه خب:| 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ وقتی تک و تنها باشی بهتر از اون نمیشه خب:| من هم که گفتم خیلی قشنگ بود :| 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ تعریف نمودی یعنی؟ آره دیگه پارسال هفت سین ات خیلی قشنگ بود کجای این مفهومی غیر از تعریف داره؟! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ خو حالا اگه حال داشته باشم امسال میذارم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ خو حالااگه حال داشته باشم امسال میذارم:icon_pf (34): حتما حال داری 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ دمت گرم مینا.عااااشقتم. 3ماهه دارم هفت سین تزیین میکنم:-) :-)مرسیییییی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ دمت گرم مینا.عااااشقتم.3ماهه دارم هفت سین تزیین میکنم:-) :-)مرسیییییی خواهش میکنم به به چه هفت سینی بشه این هفت سین سه ماه پس 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من میخواستم بگم عکس هفت سین و بفرستن خب خودت یه جور مسابقه گذاشتی میشه یه تاپیک زد هفت سین ها رو بفرستن شاید یکی نخواد توو مسابقه شرکن کنه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من میخواستم بگم عکس هفت سین و بفرستن خب خودت یه جور مسابقه گذاشتی میشه یه تاپیک زد هفت سین ها رو بفرستن شاید یکی نخواد توو مسابقه شرکن کنه متوجه منظورت نشدم ! 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ متوجه منظورت نشدم ! منظورم اینه شاید یکی نخواد توو مسابقه شرکت کنه میتونه توو تاپیک جداگانه عکس و بفرسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه تاپیک بزنه واسه هفت سین هرکی نخواست اینجا توو مسابقه شرکت کنه اونجا عکس و میفرسته 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ منظورم اینه شاید یکی نخواد توو مسابقه شرکت کنه میتونه توو تاپیک جداگانه عکس و بفرسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه تاپیک بزنه واسه هفت سین هرکی نخواست اینجا توو مسابقه شرکت کنه اونجا عکس و میفرسته آها! نه دیگه باید حتما تو مسابقه شرکت داده بشه میشه عکس بفرستن در آخر بعد از مسابقه رونمایی بشه ازش :) --- 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ آها!نه دیگه باید حتما تو مسابقه شرکت داده بشه میشه عکس بفرستن در آخر بعد از مسابقه رونمایی بشه ازش :) --- بلی بلی منم مال خودمو فرستادم هرچند خوشگل نیست 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ بلی بلی منم مال خودمو فرستادم هرچند خوشگل نیست بلی بلی خیلی هم ممنون خیلی هم عالی 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ منم میخوام شرکت کنم فقط تا کی مهلت داریم بفرستیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ منم میخوام شرکت کنم فقط تا کی مهلت داریم بفرستیم ؟ هر 3 مسابقه تمدید شدن تا 13 فروردین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده