fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سالی پر بار و شاد براتون آرزو میکنم. اگه برا سال 94 برنامه ای دارید که بیان اون میتونه راهگشای ما هم باشه , لطفا بیان کنید تا ما هم یاد بگیریم . 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ برنامه من : میخوام یه لیست تهیه بکنم از باید ها و نباید هایی که میخوام عملیاتیشون کنم. در مورد برنامه ریزی کارهم فکر کردم . نتیجه اش این شده که بتونم بموقع کار بکنم. بموقع استراحت کنم و سر شب بخوابم. از تعداد دوستان و آشنا ها که برام سردرد میارن کم میکنم. چند تا کتاب خوب خریدم که تو یکسال بخونمشون. کلاس گیتار هم برم . 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سفر به جایی بماند... تاسیس اموزشگاه حذف کردن ادمهای بیهوده از ذهن و زندگی...البته ندیدنشون.. خرید ماشین وتاسیس خط تولید جدید بسته بندی گیاهان دارویی.. سال خوبی داشته باشید... 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ برنامه خاصی ندارم احتمالا اگه ارشد قبول بشم وقتم صرف اون میشه شاید از جمع عقلا هم خارج بشم 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ برنامه خاصی ندارم احتمالا اگه ارشد قبول بشم وقتم صرف اون میشه شاید از جمع عقلا هم خارج بشم کدوم عقلا؟ 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ عقلا یعنی مجردین به به. امیدوارم همیشه خوشبخت باشین و دنیا به کامتون شیرین باشه. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ نیمه اول سال که پروژه درسی خودمه و یه پروژه که با ارشدای دانشگاهمون قراره کار کنم و معلوم نیس تا کی طول بکشه هروقت تموم بشه انشالله سرکار میرم چشم آب نمیخوره امسال با اون کنکوری که دادم ارشد قبول شم انشالله تلاشمو میکنم سال دیگه حتما قبول شم 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ المپیاد شرکت کردم / تا حالا هیچ کاری نکردم 40 روز دیگه پروژه های عقب مونده و تعطیل شده. از سر میگیرم هرچند گمون. نکنم با این دانشگاه ها بشه کاری پیش برد بهتره امسال آیلتس بگیرم دف زدن هم بلد نیستم زن هم شاید بگیرم در کل فکر نکنم کاری پیش بره منتظر جواب ارشد هم میشینم اینم برنامه ما 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ برنامه ی من برای سال جدید اینه که دانشم رو تو رشته تخصصیم ببرم بالاتر ، کارمو هر چه بهتر انجام بدم و از نظر شغلی خودمو تثبیت کنم. :a030: و اینکه ورزش رو پر رنگ تر کنم تو برنامه ی هفتگیم 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ یه شغل خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ آره دیگه خوب تو ایران دنبالش نگرد. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ تو ایران دنبالش نگرد. چرا نباید دنبالش بگرده تو ایران؟! 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نباید دنبالش بگرده تو ایران؟!اگه تا بحال جواب این چرا رو ندونستی , دونستنش از این به بعد هم برات فایده ای نخواهد داشت. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ صاحب تاپیک اشکال نداره منم جواب بدم؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ صاحب تاپیک اشکال نداره منم جواب بدم؟؟؟؟؟ سلام اخیار دارید. شما همیشه میتونی جواب بدی. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اگه تا بحال جواب این چرا رو ندونستی , دونستنش از این به بعد هم برات فایده ای نخواهد داشت. اگه شما دنبالش گشتید و نتونستید بدست بیارید دلیل نمیشه شخص دیگه ای هم نتونه پیدا کنه اینطور ناامید کردن یه فرد دیگه دور از انتظار بود حداقل برای من از جانب شما ! 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اگه شما دنبالش گشتید و نتونستید بدست بیارید دلیل نمیشه شخص دیگه ای هم نتونه پیدا کنه اینطور ناامید کردن یه فرد دیگه دور از انتظار بود حداقل برای من از جانب شما ! بیان واقعیت ربطی به امید و این چیزا نداره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده