fakur1 10128 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 سالی پر بار و شاد براتون آرزو میکنم. اگه برا سال 94 برنامه ای دارید که بیان اون میتونه راهگشای ما هم باشه , لطفا بیان کنید تا ما هم یاد بگیریم . 11
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2015 برنامه من : میخوام یه لیست تهیه بکنم از باید ها و نباید هایی که میخوام عملیاتیشون کنم. در مورد برنامه ریزی کارهم فکر کردم . نتیجه اش این شده که بتونم بموقع کار بکنم. بموقع استراحت کنم و سر شب بخوابم. از تعداد دوستان و آشنا ها که برام سردرد میارن کم میکنم. چند تا کتاب خوب خریدم که تو یکسال بخونمشون. کلاس گیتار هم برم . 9
masi eng 47044 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 سفر به جایی بماند... تاسیس اموزشگاه حذف کردن ادمهای بیهوده از ذهن و زندگی...البته ندیدنشون.. خرید ماشین وتاسیس خط تولید جدید بسته بندی گیاهان دارویی.. سال خوبی داشته باشید... 10
Lean 56968 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 برنامه خاصی ندارم احتمالا اگه ارشد قبول بشم وقتم صرف اون میشه شاید از جمع عقلا هم خارج بشم 9
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2015 برنامه خاصی ندارم احتمالا اگه ارشد قبول بشم وقتم صرف اون میشه شاید از جمع عقلا هم خارج بشم کدوم عقلا؟ 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2015 عقلا یعنی مجردین به به. امیدوارم همیشه خوشبخت باشین و دنیا به کامتون شیرین باشه. 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 21 خرداد، 2015 نیمه اول سال که پروژه درسی خودمه و یه پروژه که با ارشدای دانشگاهمون قراره کار کنم و معلوم نیس تا کی طول بکشه هروقت تموم بشه انشالله سرکار میرم چشم آب نمیخوره امسال با اون کنکوری که دادم ارشد قبول شم انشالله تلاشمو میکنم سال دیگه حتما قبول شم 7
black banner 9103 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 المپیاد شرکت کردم / تا حالا هیچ کاری نکردم 40 روز دیگه پروژه های عقب مونده و تعطیل شده. از سر میگیرم هرچند گمون. نکنم با این دانشگاه ها بشه کاری پیش برد بهتره امسال آیلتس بگیرم دف زدن هم بلد نیستم زن هم شاید بگیرم در کل فکر نکنم کاری پیش بره منتظر جواب ارشد هم میشینم اینم برنامه ما 6
Shiva-M 8295 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 برنامه ی من برای سال جدید اینه که دانشم رو تو رشته تخصصیم ببرم بالاتر ، کارمو هر چه بهتر انجام بدم و از نظر شغلی خودمو تثبیت کنم. :a030: و اینکه ورزش رو پر رنگ تر کنم تو برنامه ی هفتگیم 7
behe 2545 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 یه شغل خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 1 تیر، 2015 تو ایران دنبالش نگرد. چرا نباید دنبالش بگرده تو ایران؟! 6
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2015 چرا نباید دنبالش بگرده تو ایران؟!اگه تا بحال جواب این چرا رو ندونستی , دونستنش از این به بعد هم برات فایده ای نخواهد داشت. 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2015 صاحب تاپیک اشکال نداره منم جواب بدم؟؟؟؟؟ سلام اخیار دارید. شما همیشه میتونی جواب بدی. :icon_gol: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اگه تا بحال جواب این چرا رو ندونستی , دونستنش از این به بعد هم برات فایده ای نخواهد داشت. اگه شما دنبالش گشتید و نتونستید بدست بیارید دلیل نمیشه شخص دیگه ای هم نتونه پیدا کنه اینطور ناامید کردن یه فرد دیگه دور از انتظار بود حداقل برای من از جانب شما ! 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2015 اگه شما دنبالش گشتید و نتونستید بدست بیارید دلیل نمیشه شخص دیگه ای هم نتونه پیدا کنه اینطور ناامید کردن یه فرد دیگه دور از انتظار بود حداقل برای من از جانب شما ! بیان واقعیت ربطی به امید و این چیزا نداره. 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری