spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ كتاب فيزيك كوانتومي گاسيوروويچ در سطح كارشناسي در دانشگاههاي كشور تدريس ميشود. شما ميتوانيد ويرايش سوم اين كتاب را به همراه حلالمسائل 19 فصل آن با حجم 5 مگابايت كنيد. خود كتاب در فرمت djvu و حل المسائل آن در فرمت doc ميباشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hosseyn1372 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سه ساعته دارم ثبت نام میکنم، بعد ک لینک باز شد مینویسه وجود نداره. آخه آدم چی بگه ??? 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز فایلا توی پست اول شد. لینک به دیدگاه
hosseyn1372 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ ببخشید میشه دقیقا بگید لینکش کوو ? 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ فايل هاي پيوست شده [stephen_Gasiorowicz]_Solution_manual_to_Quantum_P.pdf (1.94 مگابایت, 0 نمايش) Quantum.Physics.3rd.Edition.zip همون بالا گذاشته شد دیگه. 1 لینک به دیدگاه
hosseyn1372 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ فايل هاي پيوست شده [stephen_Gasiorowicz]_Solution_manual_to_Quantum_P.pdf (1.94 مگابایت, 0 نمايش) Quantum.Physics.3rd.Edition.zip همون بالا گذاشته شد دیگه. دست شما درد نکنه. بینهایت سپاسگزارم [emoji5] 1 لینک به دیدگاه
Anittttttttta 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۴۰۰ دانلود شد بعد ثبت نام،،ولی هر دو زبان اصلی بود ک داشتم خودم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده