رفتن به مطلب

این درسته که میگن : ازدواج کنه روبراه تر میشه؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

از قدیم بین همه مادر ها و پدر ها این عقیده هستش که میگن : فرزندت رو مزدوج کن تا هم به اصطلاح آدم بشه و هم سر و سامون بگیره. شواهد هم نشون میده که این قضیه پنجاه پنجاه جواب داده.

چرا انسان بعد ازدواج تعهدش به خودش بیشتر میشه ؟ نمیشه همین اخلاق رو تو مجردی هم پیشه کنه؟

مثلا ولخرجی هاش یا خوش قولی ها و . . . . .

• Like 9
لینک به دیدگاه

والا من مجردم نه ولخرجم و نه لاقید ،زندگیم روی روال و خیلی منظم پیش میره اما امان ازین مادر ها که اشکشون دم مشکشونه و خوب نقطه ضعف بچه هاشون رو بلدن.

پ ن: خداییش کدوم متأهلی قادره 80% درآمد سالیانش رو سرمایه گذاری کنه :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
از قدیم بین همه مادر ها و پدر ها این عقیده هستش که میگن : فرزندت رو مزدوج کن تا هم به اصطلاح آدم بشه و هم سر و سامون بگیره. شواهد هم نشون میده که این قضیه پنجاه پنجاه جواب داده.

چرا انسان بعد ازدواج تعهدش به خودش بیشتر میشه ؟ نمیشه همین اخلاق رو تو مجردی هم پیشه کنه؟

مثلا ولخرجی هاش یا خوش قولی ها و . . . . .

والا ما تا اونجایی که دیدیم یه جورایی تقریبا اینجوری بوده

حالا اینکه چرا این موردی که شما میگی اتفاق میفته دقیقا نمیدونم:hanghead:

ولی خب تاهل یه جورایی با تعهد همراهه

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

خب می تواندبرای این باشدکه زن وشوهرعاشق همندوبرای موفقیت به همدیگرکمک می کنند.دربعضی افرادچون درزندگی فردی درهمه کاری احساس مسولیت می کنندومی پذیرنددرازدواج هم اینگونه می شود.ولی این راهم بایددرنظرگرفت همسریک خاستهای داردوشمابایدبتوانیدآنهارابرزرف کنید.

متعصفانه خیلی ازافراد(ازجمله بعضی پدرمادرها)هستندکه خیال می کنندازدواج شوخی زودگذرو...

برای مثال من یک مجردم تابه خاسته های خوودکه مادی هست نرسم اجازه فکرهم به خودم نمی دهم (شایداین خیلی سختگیرانه باشد)

ولی بااین احوال بازم بعضی مواقع کم میارم واحساس می کنم یک همفکرداشتم بهتربود.

ولی بایدفکرکرد وضع اقتصادی جامع بدست فرادی روزی هم بچه دارمی شوی و...ولی اینهم بایددرنظرگرفت سن ماروبه فسیل شدنه

علان می گی چقدرحرف زد:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...