fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ راههای خلق ثروت در ایران برای یه نفر جوان تحصیل کرده رو در چی میدونید؟ کسب ثروت بدون مهارت خلق ثروت دوام داره؟ ارثیه این وسط حکایتش چی میشه؟ کسب یا خلق ثروت با بکارگیری معادلات ریاضی ممکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ دابلیو کلمنت استون : هرچیزی که ذهن انسان بتواند آن را تصورکند، می تواند آن را به دست آورد. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ علت اینکه کسی پول کافی ندارد این است که با افکارش مانع آمدن پول می شود. هر نوع افکار، احساسات و عواطف منفی مانع رسیدن چیزهای خوب، از جمله پول، به تو می شود. دنیا مانع رسیدن پول به دست تو نمی شود زیرا همه پولی را که می خواهی همین حالا در دنیا موجود است. اگر به اندازه کافی پول نداری، علتش این است که مانع جریان پول به زنگی ات می شوی و این کار را با افکارت انجام می دهی. باید در ترازوی ذهنت کفه پول بیشتر از حد نیاز داشتن، سنگین تراز کفه کمبود پول باشد. برای این کار باید بیشتر به ثروت و فراوانی فکر کنی. وقتی به پول نیاز داشته باشی، احساس نیرومندی در وجودت شکل می گیرد و بنابراین از طریق قانون جذب، نیاز به پول راجذب می کنی و این اصلاً خوب نیست. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ نمیدونم شاید قدیما میشد با حلوا حلوا گفتن شیرین کام شد. ولی تو این دور و زمونه به سخن و فکر کار بر نیآید. به عمل باید کرد. البته با فکر و برنامه ریزی . حالا اون عمل یا اعمال چیا باید باشه , میخوایم در باره ش هم اندیشی کنیم. البته اگه همتی باشه صد البته تجربه ای یا حتی ایده ای . 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ ثروت نه خلق میشه نه کسب میشه در کشور ما ثروت دزدیده میشه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ثروت نه خلق میشه نه کسب میشه در کشور ما ثروت دزدیده میشه پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت نا خلف باشم اگر من به جوی نفروشم. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ هردو.... اگه برا خودم بخوام بگم تا حقوق بگیر باشم و توی کارخونه هاکار کنم نمیتونم خیلی ثروتمند بشم... ممکنه مدام ترفیع پیدا کنم و درجه کاریم بره بالا اما حقوق یه حدی داره... اگه برا خودم یه کسب و کار کوچیک دست و پا کنم میتونم موفق بشم و درآمدم بیشتر بشه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده