آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ الف: اسکیس (فیلم) اسکیس و راندو (کارای خودمون ) اسکیس و راندو اسکیس های مفهومی آموزش اسکیس دکتر صدیق--جدید آموزش راندو با وایتکس آموزش اسکیس-آمادگی برای ارشد 92 آموزش کروکی .... آموزش راندو در معماری آموزش راندو معماری و طراحی صنعتی (مقدماتی تا پیشرته ) ایبوک آموزش اسکیس مدادی - Pencil Sketching آموزش راندوی نما و مقطع [h=3]آموزش تصویری روند تکمیل شدن یک اسکیس[/h] ب-پ: پرسپکتیو ت-ث: تکنیک های راندو در معماری تحلیل حجم تعریف اسکیس 20 تمرین برای تقویت دست برای اسکیس ج-چ: ح-خ: حالا بیاین کرکسیون کنیم!!! د-ذ: [h=3]دانلود نمونه پلان و سایت پلان کتابخانه[/h][h=3]دانلود فایل انواع راندو درخت برای استفاده در پلان راندو[/h] ر-ز-ژ: راندو با وایتکس راندوی منظر راندو های من راندو با لوازم آرایش س-ش: سایت پلان ص-ض: ط-ظ: طراحی منظر( دست آزاد) طراحی طراحی با ذغال ع-غ: علائم و مفاهیم تحلیل سایت و آنالیز سایت پلان ف-ق: فیلم آموزشی اسکیس و راندوی خلاقانه(عماد زند) فیگور در راندو و اسکیس فکر میکنید با لوازم آرایش جز آرایش کردن چه کارایی میشه کرد؟؟؟ ک-گ: كروكي هاي استاد هوشنگ سيحون کروکی ( کارهای خودمون!) کی خط معمارانه داره؟ کدوم طرح برا راندوی این هفته بهتره....!؟ کی پایست؟ ل-م: [h=3]مشاهده ی فیلم آموزش اسکیس یک درخت[/h] ن-و: نمونه شیت بندی (دستی ) نمونه اسکیس های اساتید بزرگ جهان نمونه های اسکیس و راندو نمونه اسکیس ،راندو و شیت های احسان طایفه نمونه اسکیس اساتید برجسته ایران نکات مهم در راندو ه-ی: هارمونی رنگ ها ---------------------------------------------------------------- Sketchbook و من 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان لطفا اینجا پست جدید نذارید،خودم سعی میکنم زود به زود به روز رسانی بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده