Astraea 25351 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 اسدالله عسگراولادی هفتمین فرد ثروتمند ایران شهرت یافته است ۱۰:۳۶:۰۰ ۱۳۹۳/۱۲/۲۰ این مرد هیونداسوار به عنوان هفتمین ثروتمند ایران شهرت یافته است. اسدالله عسگراولادی چندی پیش در گفتگویی اعلام کرده بود از او ٥ یا ٦ نفر ثروتمندتر نیز هستند. اسدالله عسگراولادی، سال 89 در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفته بود:«اگر هیاترییسه اجازه بدهد این تاجر خرد یکجا چک خرید نمایشگاه بین المللی تهران را میکشم... !» عسگراولادی پیشتر، بنزسوار بود. 8
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2015 برخی عسگراولادی را یکی از ثروتمندترین افراد ایران بهشمار آورده و ماهنامه فوربس میزان سرمایه او را حدود ۴۰۰میلیون دلار برآورد میکند.صادرات پسته، زیره، میگو، میوهجات خشک و خاویار و واردات شکر و لوازم خانگی مهمترین فعالیت اقتصادی اوست.با این حال عسگراولادی خود را بازرگان کوچکی میداند که در زمینه صادرات فعالیت کوچکی دارد و حتی شمارش میلیارد را بلد نیست 7
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2015 دارم حساب میکنم به پول خودمون چند ملیارد میشه من اینو از ویکی پدیا نوشتم..نمیدونم چقدر درسته..شاید خیلی هم کم باشه 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 من اینو از ویکی پدیا نوشتم..نمیدونم چقدر درسته..شاید خیلی هم کم باشه خیلی ها از این ثروتا دارن 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 نگید که این همه پول رو با تلاش خودش به دست آورده تو جامغه ما فقط و فقط همه با تلاش پول در میارن اند :| 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 برخی عسگراولادی را یکی از ثروتمندترین افراد ایران بهشمار آورده و ماهنامه فوربس میزان سرمایه او را حدود ۴۰۰میلیون دلار برآورد میکند.صادرات پسته، زیره، میگو، میوهجات خشک و خاویار و واردات شکر و لوازم خانگی مهمترین فعالیت اقتصادی اوست.با این حال عسگراولادی خود را بازرگان کوچکی میداند که در زمینه صادرات فعالیت کوچکی دارد و حتی شمارش میلیارد را بلد نیست 400 میلیون دلار؟؟! پولی نیست که بخواد هفتمین ثروتمند باشه.....صد در صد خیلی بیشتر از این صحبتاس... همین الانش 10 تا اسم از جلو چشمم داره رد میشه که سرمایشون بیشتر 400 میلیون دلارِ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 نگید که این همه پول رو با تلاش خودش به دست آورده این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده خیلی ها با تلاش خودشون بدست آوردن..به خدای مهربون قسم....بی انصافی نکنید و الانه آدمارو ببینید... تلاشاشون رو هم ببینید.. امیدوارم خدا بهشون بیشتر هم بده.. بله 2
خردبین 456 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 هیچ کسی به تنهایی و با تلاش خودش به چنین موفقیتی نمیرسه. تلاش یک مجموعه و و داشتن روابط با افراد موفق که به کمک آدم میان باعث چنین موفقیتی میشه و هیچ ایرادی هم در این موضوع وجود نداره. 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 من با حرف مینا موافقم با زحمت نمیشه پول در آورد حداقل تو ایران اینجوریه 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 خرداد، 2015 تو جامغه ما فقط و فقط همه با تلاش پول در میارن اند :| بر منکرش رحمت! این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده 4
رضا نیوز 805 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 حالا زیاد درآمدشو حساب نکنین فردا می بینین بیچاره رو متهم به رانت خواری کردند 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 حالا زیاد درآمدشو حساب نکنین فردا می بینین بیچاره رو متهم به رانت خواری کردند بیچاره؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 خرداد، 2015 جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی آآآآورین ! پس ما چرا نمیتونیم از هر راهی به دست بیاریم؟ جَنَم نمیخواد بی وجدانی میخواد! 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی والله اقلا یکی بوخوره که بتونه کیف کنه میریختن تو حلق هممون میشه نفری 300-400 تومن به چه دردمون میخورد والله 2
خردبین 456 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 طرف دروازه خالی رو میزنه بیرون چون مثلا بازیکن حریف روی زمین افتاده حالا به روی خودش نمیاره اینکار رو کرد چون دروازه خالی رو نمیتونست گل کنه. ضعیف چون زورش نمیرسه در میدان اخلاق و جوانمردی پیشتاز میشه و زمانی که درحال شعار دادنه، مرد واقعی داره اون بیرون مبارزه میکنه و زندگی واقعی رو تجربه میکنه و حقش رو میگیره. در حقیقت من فکر می کنم کاپ اخلاق رو آدمای قدرتمند درست کردن تا ضعفا خودشون رو باهاش دلخوش کنند تا زمانی که قوی در حال مبارزه در میدان نبرده، ضعیف هوس قیام کردن علیه شرایط موجود رو نکنه و نیاد توی بازی گل بخودی بزنه. چون یک قاعده کلی میگه بازنده سعی میکنه قاعده بازی رو تغییر بده. پس قوی بازنده رو با کاپ اخلاق دلخوش میکنه و حسابی هم ازش تعریف و تمجید میکنه ولی خب یه ریال هم حاضر نیست براش خرج کنه. "مرد اخلاق! قهرمان واقعی شمایی اینهم کاپ شما." و مرد اخلاق، ذوق زده کاپ حلبی اخلاق رو بالای سر میبره. 1
ارسال های توصیه شده