Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اسدالله عسگراولادی هفتمین فرد ثروتمند ایران شهرت یافته است ۱۰:۳۶:۰۰ ۱۳۹۳/۱۲/۲۰ این مرد هیونداسوار به عنوان هفتمین ثروتمند ایران شهرت یافته است. اسدالله عسگراولادی چندی پیش در گفتگویی اعلام کرده بود از او ٥ یا ٦ نفر ثروتمندتر نیز هستند. اسدالله عسگراولادی، سال 89 در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفته بود:«اگر هیاترییسه اجازه بدهد این تاجر خرد یکجا چک خرید نمایشگاه بین المللی تهران را میکشم... !» عسگراولادی پیشتر، بنزسوار بود. 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ برخی عسگراولادی را یکی از ثروتمندترین افراد ایران بهشمار آورده و ماهنامه فوربس میزان سرمایه او را حدود ۴۰۰میلیون دلار برآورد میکند.صادرات پسته، زیره، میگو، میوهجات خشک و خاویار و واردات شکر و لوازم خانگی مهمترین فعالیت اقتصادی اوست.با این حال عسگراولادی خود را بازرگان کوچکی میداند که در زمینه صادرات فعالیت کوچکی دارد و حتی شمارش میلیارد را بلد نیست 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ دارم حساب میکنم به پول خودمون چند ملیارد میشه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ دارم حساب میکنم به پول خودمون چند ملیارد میشه من اینو از ویکی پدیا نوشتم..نمیدونم چقدر درسته..شاید خیلی هم کم باشه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ نگید که این همه پول رو با تلاش خودش به دست آورده 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ من اینو از ویکی پدیا نوشتم..نمیدونم چقدر درسته..شاید خیلی هم کم باشه خیلی ها از این ثروتا دارن 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ نگید که این همه پول رو با تلاش خودش به دست آورده تو جامغه ما فقط و فقط همه با تلاش پول در میارن اند :| 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ برخی عسگراولادی را یکی از ثروتمندترین افراد ایران بهشمار آورده و ماهنامه فوربس میزان سرمایه او را حدود ۴۰۰میلیون دلار برآورد میکند.صادرات پسته، زیره، میگو، میوهجات خشک و خاویار و واردات شکر و لوازم خانگی مهمترین فعالیت اقتصادی اوست.با این حال عسگراولادی خود را بازرگان کوچکی میداند که در زمینه صادرات فعالیت کوچکی دارد و حتی شمارش میلیارد را بلد نیست 400 میلیون دلار؟؟! پولی نیست که بخواد هفتمین ثروتمند باشه.....صد در صد خیلی بیشتر از این صحبتاس... همین الانش 10 تا اسم از جلو چشمم داره رد میشه که سرمایشون بیشتر 400 میلیون دلارِ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ نگید که این همه پول رو با تلاش خودش به دست آورده این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده خیلی ها با تلاش خودشون بدست آوردن..به خدای مهربون قسم....بی انصافی نکنید و الانه آدمارو ببینید... تلاشاشون رو هم ببینید.. امیدوارم خدا بهشون بیشتر هم بده.. بله 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ هیچ کسی به تنهایی و با تلاش خودش به چنین موفقیتی نمیرسه. تلاش یک مجموعه و و داشتن روابط با افراد موفق که به کمک آدم میان باعث چنین موفقیتی میشه و هیچ ایرادی هم در این موضوع وجود نداره. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ من با حرف مینا موافقم با زحمت نمیشه پول در آورد حداقل تو ایران اینجوریه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ تو جامغه ما فقط و فقط همه با تلاش پول در میارن اند :| بر منکرش رحمت! این همه پولو با تلاش خودش بدست آورده 4 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ حالا زیاد درآمدشو حساب نکنین فردا می بینین بیچاره رو متهم به رانت خواری کردند 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ حالا زیاد درآمدشو حساب نکنین فردا می بینین بیچاره رو متهم به رانت خواری کردند بیچاره؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی آآآآورین ! پس ما چرا نمیتونیم از هر راهی به دست بیاریم؟ جَنَم نمیخواد بی وجدانی میخواد! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ جَنَمِشو داشته تونسته بدست بیاره حالا از هر راهی والله اقلا یکی بوخوره که بتونه کیف کنه میریختن تو حلق هممون میشه نفری 300-400 تومن به چه دردمون میخورد والله 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ طرف دروازه خالی رو میزنه بیرون چون مثلا بازیکن حریف روی زمین افتاده حالا به روی خودش نمیاره اینکار رو کرد چون دروازه خالی رو نمیتونست گل کنه. ضعیف چون زورش نمیرسه در میدان اخلاق و جوانمردی پیشتاز میشه و زمانی که درحال شعار دادنه، مرد واقعی داره اون بیرون مبارزه میکنه و زندگی واقعی رو تجربه میکنه و حقش رو میگیره. در حقیقت من فکر می کنم کاپ اخلاق رو آدمای قدرتمند درست کردن تا ضعفا خودشون رو باهاش دلخوش کنند تا زمانی که قوی در حال مبارزه در میدان نبرده، ضعیف هوس قیام کردن علیه شرایط موجود رو نکنه و نیاد توی بازی گل بخودی بزنه. چون یک قاعده کلی میگه بازنده سعی میکنه قاعده بازی رو تغییر بده. پس قوی بازنده رو با کاپ اخلاق دلخوش میکنه و حسابی هم ازش تعریف و تمجید میکنه ولی خب یه ریال هم حاضر نیست براش خرج کنه. "مرد اخلاق! قهرمان واقعی شمایی اینهم کاپ شما." و مرد اخلاق، ذوق زده کاپ حلبی اخلاق رو بالای سر میبره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده