masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به دوستاي گلم.. قصد داريم.. در تالار كشاورزي طرح نويني براي سال جديد اغاز كنيم.. با عنوان آشپزي گياهي( شربت/غذا/دسر) اين آشپزي ما تفاوتي كه با اشپزي نوانديشان و ديگر تالارها داره اينه كه.. گياهاني بكار ميره .. كه خواص دارويي و جزو گياهان دارويي به حساب مياد.. و در كنار يه اشپزي خصوصيات دارويي اون گياه هم گفته ميشه.. لطفن دوستاني كه ميخوان يه نوع غذا يا يه نوع شربت يا يه نوع دسري كه ميخوان بزارن مربوط و اختصاص داشته باشه به گياهان دارويي.. پيشاپيش از همكاري دوستان در اين تاپيك متشكريم.... موضوع: گياهان مورد نظر: حدالمقدور عكس گياه: خواص گياهان بكار برده شده... متشكريم. [TABLE] [TR] [TD] درمان بيماري ها با غذا و گیاه های دارویی چین [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #330000][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: a12] در روزگار قدیم در چین ، مردم براي درمان بيماري هاي خود داروهايي را از طبیعت از گياهان موجود بدست مي آوردند و به همين سبب طب سنتی چین با ویژگی های مرتبط با دوران قديم و استفاده از طبيعت براي درمان بيماري ها شکل گرفته است . طب سنتی چين با تغذيه مردم نيز مرتبط است . بر اين اساس كه داروها را می توان به عنوان غذا خورد و غذاها را می توان به عنوان دارو براي معالجه بیماری استفاده كرد . بدین سبب روش درمان با غذا و استفاده از داروهاي گياهي بوجود آمد . چینیان می گویند که تقویت بدن با خوردن دارو بهتر از خوردن غذا هاي متضمن گیاهان دارویی نیست و حتی غذای متضمن گیاهان دارویی موثرتر از معالجه است . معالجه بوسیله غذا در میان چینیان چه در روزگار قديم چه امروز بسیار رواج يافته و یک اثر شگفت انگیز عادت و رسوم غذایی چین محسوب می شود . سنتی تركيب معالجه و غذا ، در سلسله " جو " ( از سال 1046 قبل از میلاد تا سال 256 قبل از میلاد ) وجود داشت . در تاریخ چین ، کتاب های زیادی در باره معالجه با غذا نوشته شده است . مردی با نام " سون سی میائو " که در سلسله " تانگ " ( از سال 618 تا سال 907 میلادی ) زندگی می کرد ، دو کتاب در باره معالجه بوسیله غذا نوشت كه تاثیرات عمیقی بر روند پیشرفت بيماري با درمان غذا داشته است . " سون سی میائو " بر آن بود که مردم نباید خود سرانه دارو بخورند . پزشک باید قبل از هر چيزعلت بیماری را مشخص و با مواد غذايي آن را معالجه کند و اگر معالجه بوسیله غذا موثر نباشد ، از داروها استفاده مي شود . روش معالجه بوسیله غذا و چگونگی تهیه غذای دارويي از نظریات معالجه بوسیله غذای " سون سی میائو " شكل گرفته است . " سون " بیش از 100 سال زندگی کرد . به دلیل این حقیقت مردم در آن زمان و بعد از آن به نظریات معالجه بيماري با غذا و حفظ سلامت بدني توجه زيادي داشتند . به تدریج معالجه بوسیله غذا و غذای دارويي به روش رایج در میان چینیان برای تقویت بدن و روح و درمان بيماري تبدیل شد . در چین ، مردم با استفاده از سبزی و غذاهای معمولی از ابتلا به بیماری جلوگیری و آن را معالجه می کنند. برای نمونه ، براي سرماخوردگي از تکه های زنجبیل ، ساقه پیاز سبز چینی همراه با شکر قهوه ای و آب جوشانده و استفاده مي كنند كه باعث افزايش دماي بدن مي شود . این روش بسیار موثر است . چینیان می گویند که خوردن زنجبیل در صبح و ترب در شب برای سلامتی بسیار خوب است . علاوه بر این نمک ، سرکه ، زنجبیل ، پیاز سبز چینی و سیر نقش درمان كننده دارد . معالجه بوسیله گل از دوره بهار و پائیز در قرن 6 یا قرن 7 قبل از میلاد شروع شد و در سلسله " تانگ " در قرن 7 میلادي رواج یافت . گل هزار نوع دارد . در شمال چین بیش از 100 نوع گل خوردني وجود دارد . در استان "یونن" واقع در جنوب غرب چین که " پادشاهی گیاه " نامیده می شود ، بیش از 260 نوع گل می تواند خورد . با اين گل ها می توان بیماری ها را معالجه کرد . برای نمونه گل سرخ که نشانه عشق است ، برای گردش خون و تنظیم قاعدگي زنان بسیار موثر است . غذاي دارويي از روزگار قديم تا امروز در چين مورد استفاده بوده است . برای نمونه ، نوعی آش به نام " آش کودک " از نوعی سیب زمینی چینی ، نوعی داروی چینی بنام " ای ژن " ، خرمالوی خشک شده با برنج تهيه مي شود كه براي برطرف كردن ضعف كودكان موثر و مفيد است . غذای دارويی چینی نه تنها در چین بلکه در بازار بین المللی شناخته شده است . مثلا شراب گل داوودی ، چای تهيه شده از پوست خشک شده نارنگی ، نان " فو لینگ " ، زیتون دارویی و غيره . [/TD] [/TR] [/TABLE] 19 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]شربت بنفشه Violet Syrup[/h] از گذشته شربت بنفشه مورد توجه اطبای طب سنتی ایران به ویژه ابن سینا جهت درمان بیماری های خاص بوده و امروزه با توجه به نیاز جامعه ما خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آن را در اختیار علاقمندان قرار می دهیم امید است که مورد توجه قرار گیرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواصدرمانی رفع عفونت های داخلی ضد عفونی کننده کلیه و مثانه تصفیه کننده خون پاکسازی کبد و صفرا درمان بیماری های روده و معده موثر در درمان بواسیر تب بر سرفه های کهنه درمان دفع پروتئین ضد یرقان خلط آور تقویت معده و روده درمان اگزما جوش صورت روشن کننده پوست مواد لازم سر گل بنفشه ۵۰ گرم گزانگبین ۱۰۰ گرم عرق بید ۱ لیتر گلاب ۲ قاشق مرباخوری طرز تهیه سرگل بنفشه را همراه با عرق بید و گزانگبین به مدت ۳ ساعت خیس کرده مخلوط را روی حرارت قرار داده به مدت ۱ ساعت دم کنید مخلوط را با پارچه نازک صاف کرده گلاب را اضافه نموده و داخل بطری در جای خنک نگهداری کنید. روش مصرف بعد از هر وعده غذایی نصف استکان از شربت میل شود 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]آش سلامتی Healthy Broth[/h] آش یکی از معروفترین غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته ، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و…. سادهترین آن آش رشتهاست که از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.حال این حقیر قصد معرفی آشی را دارم که نه تنها قدمت طولانی در پاکسازی درون از سموم و اخلاط بدن را داشته و همچنین به دلیل کمک به دستگاه گوارش ، معده ،کبد ، صفرا و کلیه در جمع آوری و دفع سموم ، اخلاط از بدن باعث تضمین سلامت می شود به آش سلامتی معروف است تهیه این آش نیازمند حوصله و وقت کافی بوده و همچنین ذوق و علاقه ای که در آشپزی به نمایش می گذارید در طعم و مزه این آش تاثیر بسزایی خواهد داشت مدت زمان دست یافتن به این سلامتی که ما با مصرف این آش به شما نوید داده ایم ۱۰ روز است که شما عزیزان باید به جای غذاهای چرب و ادویه دار روزانه در این مدت ۱۰ روز از این آش برای دست یافتن به سلامتی استفاده کنید به یاد داشته باشید راز سلامتی هر شخص آگاه بودن از هر آنچه که می خورد و می نوشد و اینکه ما با خوردن و نوشیدن آنها دچار چه مشکلات ، ناراحتی ها و یا باعث درمان کدام مشکلات و ناراحتی ها می شود پس به فکر سیر شدن و پر کردن معده نباشیم. اگر تصیمیم جدی به سلامتی کامل گرفته اید با ما همراه باشید . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد خواص درمانی کاهش و متعادل کردن وزن تصفیه کننده خون دفع سنگ صفرا درمان یبوست پاکسازی معده و روده درمان جوش صورت روشن کننده پوست ضد لک صورت تنظیم فشارخون تنظیم قندخون تنظیم چربی خون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برنج برای هر نفر نصف استکان عدس سه قاشق سوپ خوری بلغور گندم نصف استکان سبزیجات فصل به مقدار لازم چغندر رنده شده یک عدد هویج رنده شده به مقدار لازم شلغم رنده شده به مقدار لازم(در صورت موجود بودن شلغم) تره ، جعفری ، گشنیز به مقدار لازم نمک ، زردچوبه به مقدار لازم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توجه داشته باشید مقدارهای داده شده مقدارهای پایه بوده و حتمآ لازم است تا با توانایی خود در آشپزی و بسته به علاقه خود نسبت به مواد ذکر شده مقدار ها را کم و یا زیاد کنید در ادامه باید طوری این غذا پخته و جا افتاده باشد که به راحتی حبوبات آن قابل تشخیص نباشد در زمان مصرف این آش می توانید از مقداری نان سنگک تازه و زیره ، آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان طعم دهنده بهره برده ضمناً در طول مدت مصرف آش سلامتی از هیچ نوع غذای دیگری نباید استفاده کرد همانطور که ذکر شد دوره مصرف و پاکسازی درون توسط آش سلامتی ۱۰ روز بوده که به دو نیمه ۵ روزه تقسیم شده که باید در پایان هر دوره ۵ روزه دارویی مفرح تهیه و مصرف گردد که شرح تهیه و مصرف دارو توضیح داده خواهد شد . روش تهیه داروی مفرح گل بنفشه : ۵گرم گل زوفا : ۵گرم ریشه شیرین بیان : ۵گرم سه پستان : ۳ عدد(خرد شده) عناب : ۳ عدد(خرد شده) آنها را با یک لیوان آب سرد روی شعله گذاشته تا جوش آید ولی نجوشد،نیم ساعت دم گردد،بعد صاف کرده ترنجبین را در آن حل کرده روز سوم شب وقت خواب میل گردد. صبح روز چهارم آش میل شود دیگر ظهر به جای آش یک کاسه دوغ غلیظ آماده کرده مقداری خیار سبز رنده کرده در آن اضافه کنید بعد نان خورد کرده کمی نمک و فلفل ساییده و پنج گرم گل سرخ ساییده شده اضافه کرده هم بزنید میل کرده با خوردن نیم ساعت بعد معده حالت اسهال شروع به کار میکند بگذارید کار خود را انجام بدهد اگر اسهال بند نیامد نگران نباشید میتوانید یک لیوان چای غلیظ میل نمایید اسهال بند خواهد آمد به وسیله حالت نیمه اسهال درون معده پاکسازی خواهد شد. بعد از پایان دوباره به صرف آش ادامه دهید ، دوباره دستورات داده شده را در نیمه دوم اجرا کنید با اجرای دستورات داده شده خواهید دید که بسیاری از دردهای نهفته بدن شما چگونه برطرف میگردد ، میتوانید هر چند وقت یک بار این دستور را صرف نمایید امید است که این حقیر را از دعای خیر خود مستجاب بفرمایید 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]معجون کاچی سنتی کرمان[/h] کاچی یک دسر ایرانی که یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح خود و خانواده خود معجونی را تهیه می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادشان گرامی و روحشان شاد . خواص درمانی تقویت عمومی بدن درمان کم خونی(خونساز) تقویت قوای جنسی بعد از زایمان مفید برای بعد از دوران نقاهت بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند مفید برای شب زفاف کمبود اسپرم بی میلی مردان وکمی شهوت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مغز گردو ۵۰ گرم نیم کوب شده مغز بادام ۵۰ گرم نیم کوب شده مغز پسته ۵۰ گرم نیم کوب شده مغز فندق ۲۵ گرم نیم کوب شده آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان نبات آسیاب شده ۲ لیوان روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم گاوزبان ۵۰ گرم آب ۴ لیوان گلاب نصف فنجان زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم . روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد . 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتت...ما که هنر آشپزی نداریم...فقط میایم میخوریم و میریم.... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ كوكوي گزنه: همانند پخت كوكو سبزي منتهي باي سبزي گزنه ريخته شود... آنچه لازم است در مورد این گیاه بدانید [h=2]1. مشخصات:[/h] گزنه گیاهی است با برگ های پهن كه ارتفاع آن به یك متر و نیم می رسد. گل های آن به صورت خوشه ای از كنار برگ ها می روید.تمام گیاه پوشیده از كرك های گزنده ای است كه در صورت تماس می شكنند و محتویات خود را روی محل تماس می ریزند.این گیاه در خار و خاشاك و باغ ها و اطراف جویبارها می روید و علف سرسختی است. [h=2]2. روش استفاده:[/h] قسمت مورد استفادهٔ این گیاه تمام بخشهای جوان آن میباشد. همچنین شیرهٔ به دست آمده از گیاه جوان، برگ خشک شده و همچنین ریشه و ریزوم خشک شده آن نیز مورد استفاده قرار میگیرد. برگهای جوان گیاه به صورت سالاد استفاده میگردد. دم کردهٔ برگهای خشک آن نیز کاربرد دارد. جوشانده به این صورت درست میگردد که یک قاشق مربا خوری از آن را در یک فنجان آب داغ میریزیم و میگذاریم تا دم بکشد. همچنین پخته شدهٔ برگهای تازهٔ آن نیز به صورت بورانی مصرف میگردد. این گیاه در نواحی مرطوب ایران به ویژه مناطق شمالی و کرانهٔ خزر میروید. گزنه محرک روده بوده، مقوی در مرض قند و کم خونی است. در تقویت دستگاه گردش خون و دستگاه ادراری موثر است. در درمان التهاب پوستی و برای تقویت عمومی و یا کم خونی مفید میباشد، از طریق استعمال خارجی در درمان رماتیسم استفاده میشود، اسید اوریک بدن را دفع میکند، بنابراین برای درمان نقرص و آرتروز مفید است. در تهیه کلروفیل خالص استفاده میشود. عصارهٔ این گیاه به صورت خوراکی و یا قرصهایی که از عصارهٔ آن تهیه شده، برای بهبود عوارض آلرژی و حساسیت مفید بوده و در برخی نقاط دنیا به عنوان آنتی هیستامین گیاهی از آن استفاده میکنند. زمینه مصرف گیاه کم خونی مرض قند تقویت دستگاه گوارش التهاب پوست رماتیسم آرتروز آلرژی و حساسیت 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ دستور یك غذای گیاهی این مواد دارای بهترین نمونه از خوراكهای هندوستانی است كه در آن ادویه ، برنج و سبزیها به كار رفته و بو و مزه به دست آمده به واسطه استفاده از ادویههای هندی كه بیشتر در سوپر ماركتها موجود است درست شده است. مواد لازم : 1 فنجان بزرگ برنج بسمتی 1 كنسرو نخود 5/1 فنجان edamame فریزر شده 1 فلفل ( قرمز، زرذ، سبز) 10oz اسفناج 1 پیاز كوچك ریز خورد شده 2 حبه سیر 2 فنجان سبزی خورد شده 2 قاشق چای خوری garam masala 4/3 فنجان كشمش بی دانه 4/3 فنجان نارگیل خشك 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون سبزی خورد شده را با برنج مخلوط كرده و روی حرارت بالا گرم میكنیم. زمانی كه كاملا مخلوط شد و به جوش رسید درب آن را میگذاریم تا برای 10 دقیقه آرام بجوشد. آنها را از روی حرارت بر داشته و روی آن را میپوشانیم تا زمانی كه لازم شد از آن استفاده كنیم. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده