رفتن به مطلب

قصاص "عدالت" در ایران توسط "چشم" رسانه‌های غربی+تصاویر


ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

رسانه‌های غربی مانند بی‌بی‌سی یا سی‌ان‌ان که اتفاقات ایران را تحت نظر دارند و اخبار کشور را جهت‌دار مخابره می‌کنند ؛به بهانه دفاع از حقوق بشر از اجرای احکام کیفری در ایران سر و صدا به راه می اندازند.

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، هفته پیش اولین حکم قصاص چشم در تاریخ احکام قصاص در ایران اجرا شد. علی سخنور یک راننده تاکسی در قم حدود 6 سال پیش قربانی اسیدپاشی شده بود. همسر سخنور در پی اختلاف با وی و با تحریک خواستگار خواهرش برای اجرای اسیدپاشی، موجب شد که نه تنها چهره‌ علی را ترسناک و بی‌شکل کند بلکه بینایی دو چشم را هم از او بگیرد. قصاص چشم، حکمی است که تاکنون برای متهمان زیادی صادر شده است اما هیچ‌وقت به اجرا درنیامده بود؛ پس از صادر شدن حکم قصاص توسط قاضی این پرونده، علی سخنور به عنوان اولین نفر در ایران خواستار اجرای حکم شد تا در زندان رجایی شهر کرج یکی از چشم‌های مجرم کور گردید.این اتفاق بازتاب‌های گسترده‌ای در رسانه‌های غربی و همچنین رسانه‌های فارسی زبان خارج نشین داشت. در این میان بی‌بی‌سی فارسی که ید طولانی در مخالفت با اجرای احکام قصاص در ایران دارد و همیشه با اعلام دفاع از حقوق بشر به اجرای احکام قصاص در ایران اعتراض می‌کند، این بار نیز تحت بیانیه‌ "عفو بین‌الملل" که مواضع ضدایرانی دارد به قصاص در این پرونده حمله کرد و آن را "بی‌رحمانه" و "نفرت انگیز" نامید.این درحالی است که قصاص یکی از احکام کیفری در اسلام است که قرآن آن را مایه حیات جامعه می‌داند. تشریع حکم قصاص برای جلوگیری از انتقام‌های کور و دور از عدالت، همچنین برای جلوگیری از جرأت یافتن جنایت‌کاران در قتل یا ضرب و جرح شهروندان، وضع گردیده و حکم قصاص برای محافظت رکن مهم جامعه، یعنی جان افراد، در برابر جنایت‌کاران وضع شده است.

937923_878.jpg

 

بیبی‌بی‌سی فارسی همیشه به اجرای احکام قصاص در ایران حمله می‌کند

این سایت در زمان اجرای حکم قصاص فرد اسیدپاش به آمنه بهرامی نیز با تیتر «اجرای قصاص به این شکل در تاریخ قضایی ایران کم‌سابقه است» و تمسک به موضوع "دفاع از حقوق بشر" با اجرای حکم قصاص مخالفت کرده بود.رسانه‌های غربیاقدام بی‌سابقه قوه‌ قضایه در اجرای حکم قصاص چشم، بازتاب رسانه‌ای جهانی نیز داشت. در این رابطه سی‌ان‌ان با تیتر ایران مردی را برای "چشم در برابر چشم" نابینا کرد به اجرای این حکم واکنش نشان داد.

937924_973.jpg

ایران مردی را برای "چشم در برابر چشم" نابینا کرد

 

 

937925_883.jpg

چشم در برابر چشم: ایران یک اسیدپاش را کور کرد

 

 

937926_401.jpg

ایران مردی را برای "چشم در برابر چشم" نابینا کرد

 

 

937927_538.jpg

چشم در برابر چشم: ایران مردی را به جرم اسیدپاشی کور کرد

 

 

937928_748.jpg

چشم یک مرد در ایران به خاطر قانون دینی "چشم در برابر چشم" به خاطر اسیدپاشی تخلیه شد

 

 

937929_775.jpg

ایران یک اسیدپاش را با قانون چشم در برابر چشم کور کرد

 

 

937930_286.jpg

عدالت ایران یک مرد متهم به اسیدپاشی را کور کرد

 

 

937941_651.jpg

چشم در برابر چشم: ایران یک مرد را به خاطر کور کردن دیگری کور کرد

 

رسانه‌های غربی مانند بی‌بی‌سی یا سی‌ان‌ان همیشه اخبار مربوط به ایران را به صورت جهت‌دار پوشش می‌دهند اما به اتفاقاتی در آمریکا مانند جنایت علیه مسلمانان در "چپل‌هیل" یا قتل سیاه‌پوستان به دست پلیس این کشور بی‌توجهی می‌کنند. اگر حقوق مجرمان برای این رسانه‌ها اهمیت دارد چرا شکنجه‌های نا‌عادلانه زندانیان بی‌گناه و شرایط جسمی و روحی آنان در زندان‌های مخفی و عمومی انگلیس و آمریکا در این رسانه‌ها ممیزی می‌شود؟

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

اینکه اون اسیدپاش کور بشه حقش بود به نظرم سخت ترین مجازات ها بایستی برای اسیدپاش ها در نظر گرفته بشه ، اما در خصوص جنایتعلیه مسلمان ها در آمریکا که بیشتر شبیه به یک جوک میمونه ، جنایت علیه مسلمان ها در کشورهای مسلملن نشین صورت میگیره نه در آمریکا

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...