دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ تبریک میگم فائزه ی عزیزم:icon_gol: ایشالا خوشبخت بشی :heartshape2: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ فائزه جان بهت تبریک میگم هم تولدت و هم ازدواجت رو امیدوارم همیشه خوشبخت و موفق و شاد باشی ودر کنار عزیزانت به تمام ارزوهای قشنگت برسی:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ من قبلا تبریک گفتم ولی دوباره تبــریـــــــــــکــ فائزه جون :qfu28wh4kkweeki7jfi لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از ستاره جون بابت دعوت تبریک میگم عزیزم ایشالا خوشبخت باشین در کنار هم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ مبارک باشه بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید انشالله لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین.:icon_gol: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ من هم به فایزه خانوم تبریک میگم هم ازدواجشونو هم تولدشون امیدوارم 120 ساله بشن و با همسر عزیزش همیشه شاد و خوش باشن لینک به دیدگاه
Bahram sh 219 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تبریک می گم فاءزه خانم انشالله خوشبخت شوید. لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام منم تبریک میگم، ایشالله شاد و سلامت باشین لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من تبریک دوجانبه میگم امیدوارم سالیان سال خوشبخت وشاد باشی واز همه مهمتر صدسال کنار همسرعزیزت شاد و خوشحال زندگی کنی. ایام به کام فائزه خانم عزیز لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تبریک میگم عزیزم. :w71: امیدوارم عمر با برکت و شادی در کنار همسرت داشته باشی . :icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تبریک میگم هم مزدوج شدنتون هم تولدتون:icon_gol: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بسیااااار تبریک. هم تولد میلاد با سعادتتون و هم جشن ازدواجتون... با آرزوی خوشبختی و شادی برای شما و خانواده تازه تشکیل شده تون لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ ممنونم از همگی، مخصوصا ستاره عزیز، ببخشید سفر بودم و دیر رسیدم به تاپیک الان هم با گوشی نمیشه عکس گذاشت، از همتون ممنون لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم هم تولدتو، هم عروس شدنتو . . . بهترینارو برات آرزو دارم . . . لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ پستی و بلندی ها هست در ادامه ی راه مشترک... مهم اینه که میون این پستی و بلندی ها تنها نباشی... مبارکه...خیلی خیلی مبارکه این زادروز و اون دست به دست دادن.... شادی سهمیه ی هر روز که نَه..هر ثانیه ای زندگی مشترک تون باشه... آرامش پیشکش راه مشترک تون... . . . ممنون از دعوت... لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ عروس خانوم نوگل :connie_24:تبریک میگم:icon_gol: روزای شادت بادوام آسمون خوشبختیات همیشه آبی و شباش ستاره بارون:heartshape2: بهترینها رو برات آرزو می کنیم عزیزم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده