setare.blue 23086 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام سلام حـــــــالتون خوبــــــــــــه؟ دماغتون چـــــاقه؟ با خبرهای خوب اومدمـــــا ،چند روز پیش میخواستم کارهای بچه های یه آتلیه ای رو ببینم، به فیس بوک سر زدم ، دیدم یه خبرایی هستش ، البته صفحه اصلی فیس بوک دیر اطلاع رسانی میکنه...:viannen_38: بگذریم، دیدم یکی از بچه های گل اینجا ، دوست عزیزم ، مزدوج شده... بلـــــــــــه اون فرد کسی نیست جز فائزه عزیزم... faezeh mzk البته چند ماهی از عقدش گذشـــــــته، شاید برخی بچه ها بدونن اما چون تاپیک زده نشد.من اقدام کردم. آقا یه تبریــــــــــــــــک دیگه هم باید بهش بگیم ، جمعه هم تولدش بوده، هردو تاپیکــــــو یکی کردم رفت.. البته من فکر میکنم تولدش اسفند نیست حــــــــــالا تبریک بگین دیگــــــه. مبارک باشه فائزه جان ، انشالله همیشه شاد باشی و خوشبخت در کنار کسایی که دوسشون داری. :w14::w14::w14: از این فش فشه ها دوست داشتم ، از خونشون همراه کیک کش رفتم زود بیان تبریـــــــــک بگـــــــــــین 40
masi eng 47044 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 منم به نوبه خودم به فائزه جون تبريك ميگم.. ..ايشالله ساليان سال در كنار همسرتون به خوبي و خوشي زندگي كنيد .. شاد و سلامت باشيد.. از ستاره جونم ممنونم بابت دعوتشون
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 تبریکات مرا پذیرا باشید دوست خوبم البته من اطلاع داشتم مزدوج شده اند یه مدت همکار بودیم در تالار خانواده به عنوان کاربر ویزه خانواده
setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2015 تبریکات مرا پذیرا باشید دوست خوبم البته من اطلاع داشتم مزدوج شده اند یه مدت همکار بودیم در تالار خانواده به عنوان کاربر ویزه خانواده شما تبریک تولد بگــــــــو
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 شما تبریک تولد بگــــــــو روچشم فائزه جان تولدت مبارک انشالله در کنار خانواده شاد باشین و سرزنده و دنیا هرچی خوبی داره بریزه به پاتون ایام به کام
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 امیدوارم در تمام مراحل زندگی در کنار آقاشون به بهترین ها برسن
setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2015 شماهــــــــا چرا تبریک تولد نمیگـــــــــــــِین ،عجیبه ها
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 آخـــــــــــــــــــــی :hapydancsmil: تبریک میگم فائزه ی عزیزم:hapydancsmil: امیدوارم سالهای سال خوشبخت کنار هم زندگی کنین... تولدت هم کـــــــــــلی مبارک باشه ایشالا تولد 120 سالگیت رو کنار همسرت جشن بگیری عزیزم:hapydancsmil:
Lean 56968 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 از پشت صحنه به من اطلاع داده شد که تولد فافای2 هم هس خب مبارک باشه بالا رو ضرب در 2 میکنم
setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2015 از پشت صحنه به من اطلاع داده شد که تولد فافای2 هم هس خب مبارک باشه بالا رو ضرب در 2 میکنم مچ گیری کردمــــــــا ، دوتا عکسو دیدین، دیگه نوشتهارو نخوندین و پست دادین دیگه از دست رفتیم، فکر میکردم خودم در پیچوندن نوشته های این دست تاپیک ها ید طولانی دارم
S.F 24932 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام سلام حـــــــالتون خوبــــــــــــه؟ دماغتون چـــــاقه؟ با خبرهای خوب اومدمـــــا ،چند روز پیش میخواستم کارهای بچه های یه آتلیه ای رو ببینم، به فیس بوک سر زدم ، دیدم یه خبرایی هستش ، البته صفحه اصلی فیس بوک دیر اطلاع رسانی میکنه...:viannen_38: بگذریم، دیدم یکی از بچه های گل اینجا ، دوست عزیزم ، مزدوج شده... بلـــــــــــه اون فرد کسی نیست جز فائزه عزیزم... faezeh mzk البته چند ماهی از عقدش گذشـــــــته، شاید برخی بچه ها بدونن اما چون تاپیک زده نشد.من اقدام کردم. آقا یه تبریــــــــــــــــک دیگه هم باید بهش بگیم ، جمعه هم تولدش بوده، هردو تاپیکــــــو یکی کردم رفت.. البته من فکر میکنم تولدش اسفند نیست حــــــــــالا تبریک بگین دیگــــــه. مبارک باشه فائزه جان ، انشالله همیشه شاد باشی و خوشبخت در کنار کسایی که دوسشون داری. :w14::w14::w14: از این فش فشه ها دوست داشتم ، از خونشون همراه کیک کش رفتم زود بیان تبریـــــــــک بگـــــــــــین درود مبارک باشه فائزه خانم. متاسفانه برخوردی نداشتم باهاتون. البته فک نکنم شما هم من رو بشناسین اما برا تبریک گفتن همیشه شناختن لازم نیست. مبارک باشه، هم تولد هم ازدواج. امیدوارم در تمام مراحل زندگی در کنار هم، یک فرد قوی بسازید. در پناه حق./.
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 تفلودت موبالک گل دخمل ! :hapydancsmil: ازدواجت هم موبالک باچه سیفید بخت بشی خانومی
ارسال های توصیه شده