آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان نواندیش عزیز روزای پایانی سالتون بخیر خوشی:icon_gol: با توجه به رسیدن عید و مسافرت ها میخوایم تو انجمن یه کارای انجام بدیم جهت معرفی بناها و مکانهای که متاسفانه کمتر معرفی شدن کم لطفی بهشون شده. میتونید با گرفتن عکس و یه معرفی خلاصه یا کامل بنا به دوستاتون معرفی کنید. از دوستان خواهشمندیم جهت همکاری به بنده یا در همین تایپک اعلام همکاری فرمایند دوستان عزیز همکاری در این تایپک دلبخواهی و اگه دوست داشتین بنای شهرتون یا بنای که ایام عید میبینید معرفی کنید خوشحال میشیم همکاری فرمایید. سپاس گذاریم *انجمن دلسوزی برای بناهای تاریخی ایران* 16 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ خيلي ايده خوبي چشم.. من حتمن اينكاررو ميكنم.ممنونم همساده 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان عزیز تاپیک استارتش زده شد لطفا همکاری بفرمایید [h=1]بناهای تاریخی ایران زمین[/h] 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ بابت اطلاع رسانی معذرت میخوام و شرمنده ام.من مدتی مرخصی ام و دسترسی به نت ندارم.ولی قول میدم همکاری کنم هرچند دیر میشه میدونم.♥♥♥♥♥♥ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده