آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ الان میگم اگه مدال بهم ندین میرم مدالهای دیگران باس خودم میارم گفته باشم گزینه های پیش رو:مهندس سامیار،مهندس سهند.....:ws28: گفته باشمراهزنی در نواندیشان:scared9::guntootsmiley2::banel_smiley_90: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ منم مدال میخوام کاربر محبوب سال..از جاست مکانیک بهترین کاربر سال از نازنین(مال خودمو میخوام) اندیشه آرام از فرناز بهترین پاسخگوی سال از سامیار که دوهفته است نیس اصلا همش مال شما.... 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ الان میگم اگه مدال بهم ندین میرم مدالهای دیگران باس خودم میارم گفته باشم گزینه های پیش رو:مهندس سامیار،مهندس سهند.....:ws28:گفته باشمراهزنی در نواندیشان:scared9::guntootsmiley2::banel_smiley_90: همش تقصیر محمده.... برضدش شورش کنید و انجمن رو ازش بگیرید... 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ کاربر محبوب سال..از جاست مکانیکبهترین کاربر سال از نازنین(مال خودمو میخوام) اندیشه آرام از فرناز بهترین پاسخگوی سال از سامیار که دوهفته است نیس اصلا همش مال شما.... Astraea مچکریم گفته باشم هرکی مدالهامو بگیره با مامور مخصوص حاکم بزرگ طرفه 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ Astraea مچکریمگفته باشم هرکی مدالهامو بگیره با مامور مخصوص حاکم بزرگ طرفه ممد رو برکنار کنید و منو ادمین کنید...به همتون جایزه کارت شارژ میدم...البته چون مینا جونم مسئول روابط عمومیه زحمتش با خودشه.... 6 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ منم از مینا خانوم عزیز و همه دوستانی که شرکت کردن تشکر می کنم. :icon_gol: اکثر دوستان تو خیلی زمینه ها بهترین هستن انتخاب چند نفر واقعا سخته، ولی کاش بهترین مسئول رو هم جدا می ذاشتیم، مسئول های خوب هم زیاد داشتیم. به منم که خیلی لطف داشتین، ممنون از همگی:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ها به گزینه های راهزنی نیمه شبم آقا ایمانم اضافه کنیدیادم نبود 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ منم از مینا خانوم عزیز و همه دوستانی که شرکت کردن تشکر می کنم. :icon_gol: اکثر دوستان تو خیلی زمینه ها بهترین هستن انتخاب چند نفر واقعا سخته، ولی کاش بهترین مسئول رو هم جدا می ذاشتیم، مسئول های خوب هم زیاد داشتیم. به منم که خیلی لطف داشتین، ممنون از همگی:icon_gol: اره در اون صورت منم مدال میبردم شایعه هاس آقای عارف کوچک دلشون سوخته برام گفته هر کی مدالهاش جا نمیشه تو صفحه میخوان مدالشو بدن به من و عجوج و مجوجکاربردمون زیاده 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اره در اون صورت منم مدال میبردمشایعه هاس آقای عارف کوچک دلشون سوخته برام گفته هر کی مدالهاش جا نمیشه تو صفحه میخوان مدالشو بدن به من و عجوج و مجوجکاربردمون زیاده مدال من واسه آتیه معماری 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ مدال من واسه آتیه معماری منو این همه خوشبختی محاله 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ کلا مظلومم من... 1ساله یه مدال ندادن صدام درنیومد.. . حالا دادن لطف کردن♥♥♥♥ کاش مثل آتی حیغ داد میکردم زودتر میگرفتم الان 2تا میشد:-( نچمن قانعه ام 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ کلا مظلومم من...1ساله یه مدال ندادن صدام درنیومد.. . حالا دادن لطف کردن♥♥♥♥ کاش مثل آتی حیغ داد میکردم زودتر میگرفتم الان 2تا میشد:-( نچمن قانعه ام صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادن امشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادنامشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: :icon_gol: این مهندس سهند است که ما را درک مینوماید مهندس جان مچکریم 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ من همه رو به شورش دعوت میکنم مدال من واسه آتیه معماری من که خودم قبلا مدالتو گرفته بودم ازت... صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادنامشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: مال سامیارو بردار .. ..8تا مدال داره تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: این حرفا مدال نمیشه...مدالشو بدید... 8 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ من همه رو به شورش دعوت میکنم من که خودم قبلا مدالتو گرفته بودم ازت... مال سامیارو بردار ....8تا مدال داره این حرفا مدال نمیشه...مدالشو بدید... *توجه توجه* در پی گزارشات از آتیه معماری که در نبود مهندس سامیار اتاق های تالار به اجاره داده این فرد خاطی بعد مراجعه برادران محترم تعزیرات حکومتی به اروپا گریخت لطفا در صورت رویت این شخص آن را به نزدیک ترین هتل تحویل دهید تا پذیرایی شود 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ همین کاراو کردین من در رفتم سر از آنتالیا در آوردم دیگه حالا مدال ندین بهم سواحل آنتالیا همین الان یهویی حالا مدال ندین 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ممد جایزه ها و مدالای مارو بده:w00: وگرنه منم میرم آنتالیا 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من مدالمو میدم . من آنتالیا موخوام 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده