آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 الان میگم اگه مدال بهم ندین میرم مدالهای دیگران باس خودم میارم گفته باشم گزینه های پیش رو:مهندس سامیار،مهندس سهند.....:ws28: گفته باشمراهزنی در نواندیشان:scared9::guntootsmiley2::banel_smiley_90: 6
Astraea 25351 ارسال شده در 3 تیر، 2015 منم مدال میخوام کاربر محبوب سال..از جاست مکانیک بهترین کاربر سال از نازنین(مال خودمو میخوام) اندیشه آرام از فرناز بهترین پاسخگوی سال از سامیار که دوهفته است نیس اصلا همش مال شما.... 7
Astraea 25351 ارسال شده در 3 تیر، 2015 الان میگم اگه مدال بهم ندین میرم مدالهای دیگران باس خودم میارم گفته باشم گزینه های پیش رو:مهندس سامیار،مهندس سهند.....:ws28:گفته باشمراهزنی در نواندیشان:scared9::guntootsmiley2::banel_smiley_90: همش تقصیر محمده.... برضدش شورش کنید و انجمن رو ازش بگیرید... 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 کاربر محبوب سال..از جاست مکانیکبهترین کاربر سال از نازنین(مال خودمو میخوام) اندیشه آرام از فرناز بهترین پاسخگوی سال از سامیار که دوهفته است نیس اصلا همش مال شما.... Astraea مچکریم گفته باشم هرکی مدالهامو بگیره با مامور مخصوص حاکم بزرگ طرفه 6
Astraea 25351 ارسال شده در 3 تیر، 2015 Astraea مچکریمگفته باشم هرکی مدالهامو بگیره با مامور مخصوص حاکم بزرگ طرفه ممد رو برکنار کنید و منو ادمین کنید...به همتون جایزه کارت شارژ میدم...البته چون مینا جونم مسئول روابط عمومیه زحمتش با خودشه.... 6
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 تیر، 2015 منم از مینا خانوم عزیز و همه دوستانی که شرکت کردن تشکر می کنم. :icon_gol: اکثر دوستان تو خیلی زمینه ها بهترین هستن انتخاب چند نفر واقعا سخته، ولی کاش بهترین مسئول رو هم جدا می ذاشتیم، مسئول های خوب هم زیاد داشتیم. به منم که خیلی لطف داشتین، ممنون از همگی:icon_gol: 9
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 ها به گزینه های راهزنی نیمه شبم آقا ایمانم اضافه کنیدیادم نبود 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 منم از مینا خانوم عزیز و همه دوستانی که شرکت کردن تشکر می کنم. :icon_gol: اکثر دوستان تو خیلی زمینه ها بهترین هستن انتخاب چند نفر واقعا سخته، ولی کاش بهترین مسئول رو هم جدا می ذاشتیم، مسئول های خوب هم زیاد داشتیم. به منم که خیلی لطف داشتین، ممنون از همگی:icon_gol: اره در اون صورت منم مدال میبردم شایعه هاس آقای عارف کوچک دلشون سوخته برام گفته هر کی مدالهاش جا نمیشه تو صفحه میخوان مدالشو بدن به من و عجوج و مجوجکاربردمون زیاده 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 تیر، 2015 اره در اون صورت منم مدال میبردمشایعه هاس آقای عارف کوچک دلشون سوخته برام گفته هر کی مدالهاش جا نمیشه تو صفحه میخوان مدالشو بدن به من و عجوج و مجوجکاربردمون زیاده مدال من واسه آتیه معماری 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 تیر، 2015 کلا مظلومم من... 1ساله یه مدال ندادن صدام درنیومد.. . حالا دادن لطف کردن♥♥♥♥ کاش مثل آتی حیغ داد میکردم زودتر میگرفتم الان 2تا میشد:-( نچمن قانعه ام 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 کلا مظلومم من...1ساله یه مدال ندادن صدام درنیومد.. . حالا دادن لطف کردن♥♥♥♥ کاش مثل آتی حیغ داد میکردم زودتر میگرفتم الان 2تا میشد:-( نچمن قانعه ام صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادن امشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 تیر، 2015 صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادنامشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: :icon_gol: این مهندس سهند است که ما را درک مینوماید مهندس جان مچکریم 7
Astraea 25351 ارسال شده در 3 تیر، 2015 من همه رو به شورش دعوت میکنم مدال من واسه آتیه معماری من که خودم قبلا مدالتو گرفته بودم ازت... صب تا حالا دارم جیغ میکشم داد بیداد میکنم هنوز ندادنامشب میرم مدالهای سامیار سهند ایمان میدزدم:scared9::guntootsmiley2: مال سامیارو بردار .. ..8تا مدال داره تمام مدالهای شما روی قلب تموم کاربراست دوستتون دارن اینو از صمیم قلب میگم آتیه و هیچ مدالی ارزش مهرو محبت دوستان خوبی مثل شمارو نداره همه دوستانی که درکنار هم برای پیشرفت انجمن زحمت میکشن پرمدالترین و بهترین کاربرند به نظر بنده ..... از همه کاربرا و مسئولین و مدیرانی که در انجمن هستند تشکر ویژه میشه و همگی بدون استثنا بیان...:aghosh::w36: این حرفا مدال نمیشه...مدالشو بدید... 8
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 من همه رو به شورش دعوت میکنم من که خودم قبلا مدالتو گرفته بودم ازت... مال سامیارو بردار ....8تا مدال داره این حرفا مدال نمیشه...مدالشو بدید... *توجه توجه* در پی گزارشات از آتیه معماری که در نبود مهندس سامیار اتاق های تالار به اجاره داده این فرد خاطی بعد مراجعه برادران محترم تعزیرات حکومتی به اروپا گریخت لطفا در صورت رویت این شخص آن را به نزدیک ترین هتل تحویل دهید تا پذیرایی شود 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 همین کاراو کردین من در رفتم سر از آنتالیا در آوردم دیگه حالا مدال ندین بهم سواحل آنتالیا همین الان یهویی حالا مدال ندین 8
ارسال های توصیه شده