ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ هار مقاله در مورد رباتیک 1- آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک 2- رباتیک و جایگاه آن در ایران 3- چرا ربات !؟ 4- رباتیک و اتوماسیون صنعتی در ایران و جهان سایز : 464 ک ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ یکی از آرزوهام اینه که رباتیک یاد بگیرم برم مسابقه:sigh: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ یکی از آرزوهام اینه که رباتیک یاد بگیرم برم مسابقه:sigh: آرزو بر جوانان عیب نیست 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ آرزو بر جوانان عیب نیست خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش مرسی که هدایتم کردین واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش مرسی که هدایتم کردین واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44: آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم خواهش از لج همه میرم کلاس فشرده یاد میگیرم من اراده کنم خدا هم کمکم میکنه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ چرا لج همه؟ خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ چرا لج همه؟ خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه همینطوری ...باشه میشه لینکشو برام بزارین ؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ همینطوری ...باشه میشه لینکشو برام بزارین ؟:hapydancsmil: به چرا نمیشه تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ به چرا نمیشه تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol: چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه.... باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟ لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه....باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟ کجاس شهرتون؟کجای ارومیه واقعا علاقه دارید به کارای الکترونیکی؟ این وسایل یکم هزینه داره و باید دنبال مغازه ای که این قطعات رو میفروشته تو شهرتون باشید معمولا تو استان های غیر تهران فروشگاه این قطعات یکم تعدادش کمه و همچنین قیمت هاشون واقعا بالاتر از تهران هست حالا نمیدونم شما تاحالا به مغازه های الکترونیکی که فروش قطعات و اینا داشته باشن دقت کردین یا توشهرتون دیدین 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ ارومیه دیگه...شما میشناسید؟اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ ارومیه دیگه...شما میشناسید؟اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه نه بابا نیومدم تاحالا بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکنن علاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نه بابا نیومدم تاحالا بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکننعلاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو مطمئنی 3تا؟یکم فک کن شاید بیشتر باشه 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ مطمئنی 3تا؟یکم فک کن شاید بیشتر باشه نه دیگه :vahidrk: مطمئنم 3 تاست بد میگن چرا جوونا دپرس میشن:sad0::sad0: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ نه دیگه :vahidrk: مطمئنم 3 تاست بد میگن چرا جوونا دپرس میشن:sad0::sad0: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده