ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 هار مقاله در مورد رباتیک 1- آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک 2- رباتیک و جایگاه آن در ایران 3- چرا ربات !؟ 4- رباتیک و اتوماسیون صنعتی در ایران و جهان سایز : 464 ک ب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 یکی از آرزوهام اینه که رباتیک یاد بگیرم برم مسابقه:sigh: آرزو بر جوانان عیب نیست 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 آرزو بر جوانان عیب نیست خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش مرسی که هدایتم کردین واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44: 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش مرسی که هدایتم کردین واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44: آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم خواهش از لج همه میرم کلاس فشرده یاد میگیرم من اراده کنم خدا هم کمکم میکنه 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 چرا لج همه؟ خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 چرا لج همه؟ خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه همینطوری ...باشه میشه لینکشو برام بزارین ؟:hapydancsmil: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 همینطوری ...باشه میشه لینکشو برام بزارین ؟:hapydancsmil: به چرا نمیشه تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 به چرا نمیشه تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol: چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه.... باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه....باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟ کجاس شهرتون؟کجای ارومیه واقعا علاقه دارید به کارای الکترونیکی؟ این وسایل یکم هزینه داره و باید دنبال مغازه ای که این قطعات رو میفروشته تو شهرتون باشید معمولا تو استان های غیر تهران فروشگاه این قطعات یکم تعدادش کمه و همچنین قیمت هاشون واقعا بالاتر از تهران هست حالا نمیدونم شما تاحالا به مغازه های الکترونیکی که فروش قطعات و اینا داشته باشن دقت کردین یا توشهرتون دیدین 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 ارومیه دیگه...شما میشناسید؟اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 ارومیه دیگه...شما میشناسید؟اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه نه بابا نیومدم تاحالا بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکنن علاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 نه بابا نیومدم تاحالا بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکننعلاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو مطمئنی 3تا؟یکم فک کن شاید بیشتر باشه 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 مطمئنی 3تا؟یکم فک کن شاید بیشتر باشه نه دیگه :vahidrk: مطمئنم 3 تاست بد میگن چرا جوونا دپرس میشن:sad0::sad0: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 نه دیگه :vahidrk: مطمئنم 3 تاست بد میگن چرا جوونا دپرس میشن:sad0::sad0: 1
ارسال های توصیه شده