رفتن به مطلب

دانلود در مورد رباتیک

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

هار مقاله در مورد رباتیک

1- آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک

2- رباتیک و جایگاه آن در ایران

3- چرا ربات !؟

4- رباتیک و اتوماسیون صنعتی در ایران و جهان

سایز : 464 ‏ک ب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
آرزو بر جوانان عیب نیست :ws3:

خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش

مرسی که هدایتم کردین

واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدا خیرتون بده روحیه گرفتم من فکر میکردم عیبه نمیرفتم دنبالش

مرسی که هدایتم کردین

واقعا اشک تو چشمام جمع شده:ws44::ws44:

آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آورین آورین خوب شد به این نتیجه رسیدی در پوست خود نمیگنجم که راهنمایی ای به این بزرگی کردم و انسانی را در جهت هدفی والا رهنمود کردم :ws3:

خواهش از لج همه میرم کلاس فشرده یاد میگیرم من اراده کنم خدا هم کمکم میکنه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا لج همه؟:ws3: خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا لج همه؟:ws3: خب برو یاد بگیر اراده کنی حله، اگه خواستی بیا تاپیکی که زدم شرکت کن درباره میکرو هست تو رباتیک بهت کمک میکنه :w16:

همینطوری ...باشه میشه لینکشو برام بزارین ؟:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خدا خیرتون بده این دفعه واقعی اگه یاد بگیرم ان شاء الله سوغاته شهرمون که خیلی خوشمزه است کادو شماست:icon_gol::icon_gol:

چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چی هست سوغاتش ؟ :hapydancsmil: حالا میکرو رو یاد بگیر یکم بعدش برو سراغ ربات چون مغز فرمان دهنده اش میکروست :w02:

نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه....:ws3:

باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟

لینک به دیدگاه
نقل و حلوا و انگور و کلی چیز خوشمزه....:ws3:

باشه پس باید این مواردی که گفتید تهیه کنم؟

کجاس شهرتون؟کجای ارومیه :ws3: واقعا علاقه دارید به کارای الکترونیکی؟ :ws38: این وسایل یکم هزینه داره و باید دنبال مغازه ای که این قطعات رو میفروشته تو شهرتون باشید معمولا تو استان های غیر تهران فروشگاه این قطعات یکم تعدادش کمه و همچنین قیمت هاشون واقعا بالاتر از تهران هست حالا نمیدونم شما تاحالا به مغازه های الکترونیکی که فروش قطعات و اینا داشته باشن دقت کردین یا توشهرتون دیدین :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ارومیه دیگه...شما میشناسید؟:ws52:اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ارومیه دیگه...شما میشناسید؟:ws52:اوه علاقه ادیسون بود خودش میاد بهم یاد میده طفلی خیلی جون کندم یاد بگیرم نشد که نشد...یه الکترونیکی هست آقای باباخانی قیمتش بالاست ولی همه چی توش پیدا میشه:ws3:

نه بابا نیومدم تاحالا :ws3:بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکنن

علاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ

جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم :ws3: اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه بابا نیومدم تاحالا :ws3:بعضی ها رشته اشون مطابق میلشون نیست خیلی هارو دیدم رشته اشون یه چی دیگه اس اما فعالیتشون و عشقشون یه رشته دیگه اس و خیلی زود هم تو اون چیزی که علاقه دارن پیشرفت میکنن

علاقه + 99%تلاش + 1درصد نبوغ

جمله ادیسونه فقط من علاقه رو هم بهش اضاف کردم :ws3: اگه وقت کردی اونجا برو اگه نزدیکه بهتون یه سری از قطعات رو بپرس ببین قیمتش چطوریه نسبت به اینترنت :a030:

حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حرف شما درسته ولی من به رشته خودم خیلی علاقه دارم تا حالا ندیدین یه نفر به 2 تا رشته علاقه داشته باشه؟البته 3 تا رشته من عکاسی هم دوست دارم .باشه چشم میپرسم قیمتاشونو:w16:

مطمئنی 3تا؟یکم فک کن شاید بیشتر باشه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...