ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 دخترک آکاردئون می زند...جلوی سینمایی ... زمانی که فیلم به پایان می رسد به سمت جمعیتی می آید که بعد از دیدن فیلم قصد دارند به سمت خانه خود حرکت کنند. برخی بی توجه به او و برخی پولی به او می دهند... شاید از سر دلسوزی به خاطر اینکه راه امرار معاش یک دختر نوجوان نواختن آکاردئون در کوچه و خیابان است. از سر کنجکاوی از او در مورد زندگی اش و چرایی زندگی او به این صورت می پرسم و اینکه به عنوان یک دختر نوجوان چگونه حاضر می شود تا پاسی از شب در خیابان آکاردئون بنوازد...اما در همین گپ و گفت است که می گوید:"مرد که از خیابان و کار کردن نمی ترسد..." و پسرک مقنعه اش را در می آورد و با لحنی جدی می گوید:"زمانی که یک دختر هستم مردم برای آکاردئون زدنم بیشتر پول می دهند..." به هر حال این مرد کوچک نان آور خانه است و درآمد بیشتر نیاز او... 12
fakur1 10128 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اگر ما اهل دین هستیم نمیتوانیم صرفاً در مورد امور عبادی تاکید کنیم لیکن از کنار ظلم های اجتماعی و عملکرد های طاغوتان اقتصادی و تبعیض و محرومیت های تربیتی ،فرهنگی و فشار های خرد کننده برروی قشر ضعیف و آبروداران گمنام به سادگی بگذریم و سقوط های انسانی و اخلاقی ناشی از این اختلاف های اقتصادی را نظاره گر باشیم.پس عدالت اجتماعی از جامعه ی اسلامی جداناپذیرست اگر میگوییم امر به معروف و نهی از منکر که دیگر بویی از ان به مشام نمیرسد صرفاًاین منکر ها و معروف ها به مسائل عبادی و..برنگردد بلکه در مسائل معیشتی و اقتصاد حاکم بر جامعه همانی که انسانی و اخلاقی ست را تشویق و ارج نهیم و همانی که ناپسند و غیر انسانی ست نهی کنیم و نهایت طرد.بله هم نماز ،هم عدالت . 4
fakur1 10128 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 دیشب غم دل به دل بگفتم بنهفت. چون صبح دمید دیگری هم میگفت. من بودم و دل سر مرا فاش که کرد؟ دیگر غم دل به دل نمی باید گفت. 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اگر ما اهل دین هستیم نمیتوانیم صرفاً در مورد امور عبادی تاکید کنیم لیکن از کنار ظلم های اجتماعی و عملکرد های طاغوتان اقتصادی و تبعیض و محرومیت های تربیتی ،فرهنگی و فشار های خرد کننده برروی قشر ضعیف و آبروداران گمنام به سادگی بگذریم و سقوط های انسانی و اخلاقی ناشی از این اختلاف های اقتصادی را نظاره گر باشیم.پس عدالت اجتماعی از جامعه ی اسلامی جداناپذیرست اگر میگوییم امر به معروف و نهی از منکر که دیگر بویی از ان به مشام نمیرسد صرفاًاین منکر ها و معروف ها به مسائل عبادی و..برنگردد بلکه در مسائل معیشتی و اقتصاد حاکم بر جامعه همانی که انسانی و اخلاقی ست را تشویق و ارج نهیم و همانی که ناپسند و غیر انسانی ست نهی کنیم و نهایت طرد.بله هم نماز ،هم عدالت . دمت گرم فکور حق گفتی حق نگهدارت 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 متاسفانه شرایط جوری هست که من معمولا به این جور افراد اعتماد نمیکنم! به شخصه دیدم افرادی که گوشه خیابون گدایی میکردن و درآمدشون از من مهندس خیلی بیشتره!!! والا منم مشکلی ندارم برم گوشه خیابون گدایی اگه درآمدش اینقدره!!!!!! البته خب بحث شخصیت اجتماعیشون جدا.... 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2015 متاسفانه شرایط جوری هست که من معمولا به این جور افراد اعتماد نمیکنم!به شخصه دیدم افرادی که گوشه خیابون گدایی میکردن و درآمدشون از من مهندس خیلی بیشتره!!! والا منم مشکلی ندارم برم گوشه خیابون گدایی اگه درآمدش اینقدره!!!!!! البته خب بحث شخصیت اجتماعیشون جدا.... میشه با بعضیاشون به گفتگو نشست و تشخیصشون داد نه؟؟؟ 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 میشه با بعضیاشون به گفتگو نشست و تشخیصشون داد نه؟؟؟ خب مسئله اینجاس که اولا هر کسی میتونه دروغ بگه! ثانیا من وقتشو ندارم!!! نه اینکه بگم کلا به کسی کمک نکردم! ولی به اینجور افراد خیلی خیلی کم میشه که اعتماد کنم 5
?., 1265 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 نمیخایم باهاشون زندگی کنیم که بخایم اعتماد کنیم همین که به خاطر خدا بهشون کمک کنیم کافیه 5
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 بده بره آقا نیت تو مهمه حالا اون میخواد بریزه تو حلق زن وبچش میخواد دودش کنه.اگه وسواس دارید کمکاتون رو جمع کنید خودتون بدید به کسی که میشناسید الان دیگه یه کم تو دوست و فامیل جستجو کنی حتما یکیو پیدا میکنی 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 من هم با نظر دوستان موافقم......نیت کمک هست ک مهمه......اما خیلیها میگن ن نباید ب بهشون کمک کرد.....من ب شخصه نمی تونم دستشون رو رد کنم....عذاب وجدان میگیرم.......غلط یا درستش نمیدونم....اما نمیتونم سرم رو بالا بگیرم.... خدارو هم در نظر میگیرم....ک چقدر دوست داره ما به هم نوع خودمون و حتی سایر مخلوقاتش کمک کنیم......وقتی ب کسی کمک میکنم این حسو میکنم ک هنوز بدرد میخورم.... بعضی وقتا کمک فکری و روحی خیلی بیشتر از کمک مالی ارزش داره..... همین ک بهشون نگاه محبت آمیز کرد....یا دست نوازش...... متاسفانه تو جامعه نگاه بدی بهشون دارن....."یه کودک هرچقدرم حرفه ایی گدایی کند باز هم کودک است"....این نوشته رو یه جایی خوندم خیلی خوشم اومد.... بنظرم کمک کردن نیازی ب اعتماد نداره......آدم هرکاری از دستش برمی آید باید انجام بده.....حتی اگر اون کمک خیلی کوچیک باشه....... نظرات تمام دوستان هم محترم هست.... 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 [h=1]ما با دستان بسته مقاومت کردیم شما با دستان باز چه میکنید[/h] 3
ارسال های توصیه شده