گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ وزی روزگاری ، ژنرالی بود که می خواست از عرض رودخانه ای عبور کند . او نمی دانست که عمق رودخانه چقدر است و نیز نمی دانست که آیا اسبش می تواند از رود خانه عبور کند یا همان اول کار غرق می شود . برای یافتن کمک ، نگاهی به اطراف خود انداخت و پسربچه ای را همان نزدیکی ها دید . چاره ای نداشت جز اینکه از او راهنمایی بگیرد . پسربچه نگاهی به اسب ژنرال انداخت و بعد از مدتی مکث با اطمینان هر چه تمام تر گفت که ژنرال و اسبش می توانند به راحتی و صحیح و سالم از عرض رودخانه عبور کنند . ژنرال در حالی که سوار بر اسبش بود ، قدم به رودخانه گذاشت . وقتی به وسط رود خانه رسید ، ناگهان متوجه عمق زیاد آب شد و چیزی نمانده بود که غرق شود . بعد از آن که توانست به هر زحمتی که شده خودش را نجات بدهد ، فریاد کنان به طرف پسربچه رفت و تهدید کرد که او را به سختی مجازات می کند . پسربچه که هاج و واج مانده بود ، مظلومانه جواب داد : "اما قربان ، من می بینم که اردک های من هر روز بدون هیچ مشکلی از این طرف رودخونه به اون طرف رودخونه میرن و خودتون هم که دارین می بینین که پاهای اردک های من کوتاه تر از پاهای اسب شما است !" اصل موفقیت هنگامی که به راهنمایی نیاز دارید ، در جست و جوی راهنمایی گرفتن از افرادی باشید که می دانند از چه موضوعی حرف می زنند . ناپلئون هیل می گوید : "نقطه نظر ، کم ارزش ترین کالای روی زمین است ." قبل از آن که به نظرات دیگران جامه عمل بپوشانید ، آنها را پیش خودتان حلاجی کنید. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ عالی بود ممنون خاهش من با این جمله خیلی حال کردم ...چون اصولا زیاد در گیر نقطه نظرات دیگران بودم در طول حیاتم نگامی که به راهنمایی نیاز دارید ، در جست و جوی راهنمایی گرفتن از افرادی باشید که می دانند از چه موضوعی حرف می زنند . ناپلئون هیل می گوید : "نقطه نظر ، کم ارزش ترین کالای روی زمین است ." قبل از آن که به نظرات دیگران جامه عمل بپوشانید ، آنها را پیش خودتان حلاجی کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده