masi eng 47044 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 این حرف خیلی از دانشجوها و دانش آموز ها و خیلی از آدماست که : گیریم که ما ریاضی خوندیم ، فیزیک خوندیم ، عربی خوندیم ، ادبیات خوندیم ، خب که چی بشه؟؟ مثلا فهمیدم که انتگرال رو اینجوری میگیرن ، مشتق رو اینجوری حساب میکنن ، خب که چی؟ یا مثلا در دانشگاه اینهمه سخت گیری کردن ، یا کنکور ، اصلا برای چیه؟؟ چرا اینهمه سختی؟ منی که رشته ام فرضا پزشکی هست ، من چرا باید ریاضی هم پاس کنم ، ادبیات هم پاس کنم و..... یا مثلا من شنیدم یک خانمی در اروپا ، 70 سالش بود و شروع کرده بود زبان فارسی رو یاد بگیره ، از نظر اکثر ماها این شخص قاطی داره. یا مثلا یکی در خارج ، کل شعرهای حافظ رو حفظ کرده بود ، خب که چی بشه؟ اصلا علم غیرمرتبط یا علمی که ما رو به عمل یا پول نرسونه و کاربردی نباشد ، به چه درد ما میخورد؟ چه کسی میتونه به این سوال ها جواب بده؟ 5
رضا نیوز 805 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 به درد قاب کردن مدرک تو دیوار میخوره صرفا کاربردی نداره. بایستی بعضی از رشته ها حذف شوند
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2015 به درد قاب کردن مدرک تو دیوار میخوره صرفا کاربردی نداره. بایستی بعضی از رشته ها حذف شوند واقعن...
Lean 56968 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 علم میتونه ابزاری کافی برای پول دراوردن باشه اما ابزار لازم نیست ، پس فرض کاملا اشتباه هست
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 به درد قاب کردن مدرک تو دیوار میخوره صرفا کاربردی نداره. بایستی بعضی از رشته ها حذف شوند احسنت راست میگه هابعضی درسهااصلاچرته مثلاعربی یعنی چی؟ ولی انگلیسی یادش بخیرچیجوری می پیچوندیم ولی الان خودم پیچیدماینوکسی میگه که سرش به سنگ خورده وهمچنان داره به سنگ می خوره انگلیسیتون روقوی کنید. خواهش می کنم
black banner 9103 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 من جواب میدم : با یک سوال : اصلا کی گفته ما به روی زمین اومدیم تا پول در بیاریم ؟؟؟؟ آن هم همراه با در اوردن پدر خود
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 27 تیر، 2015 من جواب میدم :با یک سوال : اصلا کی گفته ما به روی زمین اومدیم تا پول در بیاریم ؟؟؟؟ آن هم همراه با در اوردن پدر خود درسته،اگرپول نبود!اگرکسی بخاطرکارش پول نمی گرفت!اگرجنگ ودعواتوی دنیانبود! ولی یکسری هاکه زیادمی خوان چی ؟یکسری که می گن حرف حرف منه چی ؟
black banner 9103 ارسال شده در 28 تیر، 2015 درسته،اگرپول نبود!اگرکسی بخاطرکارش پول نمی گرفت!اگرجنگ ودعواتوی دنیانبود! ولی یکسری هاکه زیادمی خوان چی ؟یکسری که می گن حرف حرف منه چی ؟ نباید اجازه داد چنین ادم های قدرت پیدا کنند هر چند وضع امروز بشر دیگه از این حرفا گدشته
ارسال های توصیه شده