رفتن به مطلب

علمی که کاربرد نداشته باشد یا ما را به پول نرساند، به چه درد ما می خورد!؟

ارسال های توصیه شده

این حرف خیلی از دانشجوها و دانش آموز ها و خیلی از آدماست که :

گیریم که ما ریاضی خوندیم ، فیزیک خوندیم ، عربی خوندیم ، ادبیات خوندیم ، خب که چی بشه؟؟

مثلا فهمیدم که انتگرال رو اینجوری میگیرن ، مشتق رو اینجوری حساب میکنن ، خب که چی؟

یا مثلا در دانشگاه اینهمه سخت گیری کردن ، یا کنکور ، اصلا برای چیه؟؟ چرا اینهمه سختی؟ منی که رشته ام فرضا پزشکی هست ، من چرا باید ریاضی هم پاس کنم ، ادبیات هم پاس کنم و.....

یا مثلا من شنیدم یک خانمی در اروپا ، 70 سالش بود و شروع کرده بود زبان فارسی رو یاد بگیره ، از نظر اکثر ماها این شخص قاطی داره.

یا مثلا یکی در خارج ، کل شعرهای حافظ رو حفظ کرده بود ، خب که چی بشه؟

اصلا علم غیرمرتبط یا علمی که ما رو به عمل یا پول نرسونه و کاربردی نباشد ، به چه درد ما میخورد؟

چه کسی میتونه به این سوال ها جواب بده؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

علم میتونه ابزاری کافی برای پول دراوردن باشه اما ابزار لازم نیست ، پس فرض کاملا اشتباه هست

لینک به دیدگاه
به درد قاب کردن مدرک تو دیوار میخوره صرفا کاربردی نداره. بایستی بعضی از رشته ها حذف شوند

احسنت راست میگه هابعضی درسهااصلاچرته مثلاعربی یعنی چی؟

ولی انگلیسی یادش بخیرچیجوری می پیچوندیم ولی الان خودم پیچیدم:ws3:اینوکسی میگه که سرش به سنگ خورده وهمچنان داره به سنگ می خوره انگلیسیتون روقوی کنید.

خواهش می کنم

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
من جواب میدم :

با یک سوال :

اصلا کی گفته ما به روی زمین اومدیم تا پول در بیاریم ؟؟؟؟ آن هم همراه با در اوردن پدر خود

درسته،اگرپول نبود!اگرکسی بخاطرکارش پول نمی گرفت!اگرجنگ ودعواتوی دنیانبود! ولی یکسری هاکه زیادمی خوان چی ؟یکسری که می گن حرف حرف منه چی ؟

لینک به دیدگاه
درسته،اگرپول نبود!اگرکسی بخاطرکارش پول نمی گرفت!اگرجنگ ودعواتوی دنیانبود! ولی یکسری هاکه زیادمی خوان چی ؟یکسری که می گن حرف حرف منه چی ؟

نباید اجازه داد چنین ادم های قدرت پیدا کنند

هر چند وضع امروز بشر دیگه از این حرفا گدشته

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...