fakur1 10128 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم. من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم. از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور . از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید. 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم. من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم. از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور . از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید. دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم 7
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 منم از تمام کسایی که احیانا ناراحتشون کردم عذرخواهی میکنم امیدوارم که به دل نگرفته باشن:love070: برای همتون آرزوی موفقیت دارم 6
saghar... 6666 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 منم از تمام دوستانی که تو این مدت باعث رنجششون شدم معذرت میخوام سال خوبی در پیش داشته باشین 6
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2015 دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم شما بزرگوارید. ایام به کام شما و خانواده محترم هم شیرین و با آرزوی روزهایی طلائی و سرشار از کامیابی برای شما دوست ارجمندم. 4
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 ممنون از تاپیک خوبه که چیزی به اسم نوروز داریم. اقلا باعث میشه سالی یه دفه به کارهایی که کردیم فکر کنیم... منم از همه عزیزانی که ممکنه از من و حرفام ناراحت شده باشند عذر خواهی میکنم امیدوارم سال آینده برای همه ما سال خوبی باشه 5
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2015 هنوز تو این فکرم که ما چرا نوروز باستانی خودمونو با آئین های عربی بهم ریختیم. 2
ارسال های توصیه شده