رفتن به مطلب

طلب حلالیت و آشتی کنون بپاس فرارسیدن نوروز باستانی

fakur1

ارسال های توصیه شده

از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم.

من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم.

از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور .

از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم.

من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم.

از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور .

از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید.:icon_gol:

دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم

نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید

منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند :icon_gol:

ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم از تمام کسایی که احیانا ناراحتشون کردم عذرخواهی میکنم

امیدوارم که به دل نگرفته باشن:love070:

برای همتون آرزوی موفقیت دارم:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم

نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید

منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند :icon_gol:

ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم

شما بزرگوارید. ایام به کام شما و خانواده محترم هم شیرین و با آرزوی روزهایی طلائی و سرشار از کامیابی برای شما دوست ارجمندم.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممنون از تاپیک :a030:

خوبه که چیزی به اسم نوروز داریم. اقلا باعث میشه سالی یه دفه به کارهایی که کردیم فکر کنیم...

منم از همه عزیزانی که ممکنه از من و حرفام ناراحت شده باشند عذر خواهی میکنم :hanghead: امیدوارم سال آینده برای همه ما سال خوبی باشه :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...