fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم. من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم. از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور . از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید. 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منم از اونایی که ناراحتشون کردم معذرت میخوام 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ از قدیم الایام رسم بر اینه که تو عید نوروز اونایی که باهم قهر بودن , آشتی میکنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. این تاپیک رو برا همین زدم که , اگه کدورتی با کسی داشتیم , همینجا از دلش در آریم و آشتی کنیم. من به نوبه خودم از مدیر ارجمند تالار گفتگو که گاها اذیتش کردم , معذرت میخام و طلب حلالیت میکنم. از همه کاربران و دوستان نو اندیش هم همینطور . از مدیران و موسسین انجمن و کلیه مدیران و دست اندرکاران هم طلب حلالیت میکنم. انشاالله همگی سال خوبی داشته باشید. دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منم از تمام کسایی که احیانا ناراحتشون کردم عذرخواهی میکنم امیدوارم که به دل نگرفته باشن:love070: برای همتون آرزوی موفقیت دارم 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منم از تمام دوستانی که تو این مدت باعث رنجششون شدم معذرت میخوام سال خوبی در پیش داشته باشین 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ دوست عزیز فکور جان ازینکه در کنار ما بوده و هستید و خواهید بود سپاس فراوان داریم از شما دوست خوبم نفرمایید که مارا اذیت کردید ما غیر خوبی چیزی از شما ندیدیم دوست خوبم موفق و موید باشید منم به نوبه خودم از همه دوستان گلم که باعث اذیت و ازارشون شدم و برخلاف میلم بعضی از نوشته هاشونو پاک کردم و هرنوع قصور دیگه ازشون حلایت میطلبم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشند ایام به کامتون شیرین باشه و سالی خوب و سرشار از موفقیت برای همه دوستان گل و خوبم ارزومندم شما بزرگوارید. ایام به کام شما و خانواده محترم هم شیرین و با آرزوی روزهایی طلائی و سرشار از کامیابی برای شما دوست ارجمندم. 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از تاپیک خوبه که چیزی به اسم نوروز داریم. اقلا باعث میشه سالی یه دفه به کارهایی که کردیم فکر کنیم... منم از همه عزیزانی که ممکنه از من و حرفام ناراحت شده باشند عذر خواهی میکنم امیدوارم سال آینده برای همه ما سال خوبی باشه 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ هنوز تو این فکرم که ما چرا نوروز باستانی خودمونو با آئین های عربی بهم ریختیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده