Astraea 25351 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 کم کم رنگت عوض میشه پولکهات میریزه و بعد هم ... باید عنوان تاپیک رو عوض کرد... نوروز و ماهی قرمزباعث قتل ستاره شد!! من نمیدونم رو انسان هم تاثیر داره یا نهولی رو ماهی هارو طبق تجربه 10-15 سالم از داشتن آکواریوم میگم ماهی قرمز رو چند روز بنداز تو یه جای تاریک بعدش میبینی پوستش سفید میشه:| مگه من شکنجه گر قرون وسطام؟؟؟؟ من حامی محیط زیستم...گناه دارن ماهی کوچولای قرمزخوشگلم.... 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 مگه من شکنجه گر قرون وسطام؟؟؟؟ من حامی محیط زیستم...گناه دارن ماهی کوچولای قرمزخوشگلم.... خب اینم یه روش که ماهی قرمز رو تبدیل میکنن به سفید شاید ازشونن دیده باشی ماهی سفیدا که تیکه هایی از قرمز زو بدنشون هست وقتی تو محیط تاریک قرار میگیرن و رنگدانه هاشون مورد تحریک نور خورشید و محیط قرار نگیره بعد مدتی این رنگ دانه هارو از دست میدن و تبدیل به رنگ سفید میشن هیچ شکنجه ای هم در کار نیست 6
vergil 11695 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 نوروز و ماهی قرمزباعث قتل ستاره شد!! گریه نکن رنگت میکنیم میندازیمت تو اب دوباره زنده میشی مثه این : 6
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2015 [h=1]ماهی قرمز را در رودخانه رها نکنید؛ هشدار یک فعال محیط زیست[/h] 6
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 توروخدا به جنگل ها رحم کنید هیچی نموند:4564::4564:آینده گان گناه دارند آینده چی ماالان هم داریم خفه می شویم دوباره میگن همش می گیدخارجیها اونادارن پشت بام سبزدست میکنن ماداریم درخت میبریم وسرجاده ابرجنگودعوا (تفاوت رااحساس کنید) 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 آینده چی ماالان هم داریم خفه می شویم دوباره میگن همش می گیدخارجیها اونادارن پشت بام سبزدست میکنن ماداریم درخت میبریم وسرجاده ابرجنگودعوا (تفاوت رااحساس کنید) من فقط یه خواهش کردم :icon_pf (34): اگه من قول بدم چیزی نگم کلا بیخیال میشید ؟؟؟؟؟؟ 5
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 من فقط یه خواهش کردم :icon_pf (34):اگه من قول بدم چیزی نگم کلا بیخیال میشید ؟؟؟؟؟؟ من که کاملاباشماهمعقیده بودم چرااینوگفتی !شایدبخاطراین که تویه شب دوباربه نوشته هات نقل قول ..زدم این کاملااتفاقیه. حالابخندودوباره بیانظربده اگرخواسی نیافقط دست دردنکنه ستاره،امتیازوکلا همه چیزرابه من منتقل کن! 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 من که کاملاباشماهمعقیده بودم چرااینوگفتی !شایدبخاطراین که تویه شب دوباربه نوشته هات نقل قول ..زدم این کاملااتفاقیه.حالابخندودوباره بیانظربده اگرخواسی نیافقط دست دردنکنه ستاره،امتیازوکلا همه چیزرابه من منتقل کن! این نقل قول شما اصا موافقت نشون نمیداد خوب حتما من اشتباه کردم عذر میخوام میخوایین آشتی کنیم من موافقم با یه شیرینی درست و حسابی حل میشه میگم یکم خوش به حال شما نمیشه همه چیزو منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا تعارف نکنید هرچی میخوایین من در خدمتم 1
saghar... 6666 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 من این ماهی کوچولو ها رو خیلی دوس دارم ولی وقتی میخرم و میبینم با وجود اینکه عذای ماهی میدم بهشون و ابشون رو دائم عوض میکنم بازم تا قبل تموم شدن عید میمیرن دیگه دلم نمیا بخرمشونگنا دارن خب....تازه برای سلامتی خودمون هم مضرن 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 این نقل قول شما اصا موافقت نشون نمیداد خوب حتما من اشتباه کردم عذر میخوام میخوایین آشتی کنیم من موافقم با یه شیرینی درست و حسابی حل میشه میگم یکم خوش به حال شما نمیشه همه چیزو منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا تعارف نکنید هرچی میخوایین من در خدمتم یعنی حالاقهرکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوایین آشتی کنیم من موافقم با یه شیرینی درست و حسابی حل میشه من که قهرنیستم شمااگرقهرکردین شیرینی بگیرید فقط خامه ای باشه بهتره! توروخدا تعارف نکنید هرچی میخوایین من در خدمتم خب حالاکه خواستین میگم یه ماشین فقط جدیدباشه اینومیزارم به سلیقه خودتون! یه خونه توبهترین منطقه بالاشهرباشه بهتر! یکم یزره بیشترازیکم پول ! فعلاسلامتی تابعدافکرکنم حتمامی گم. 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 یعنی حالاقهرکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوایین آشتی کنیم من موافقم با یه شیرینی درست و حسابی حل میشه من که قهرنیستم شمااگرقهرکردین شیرینی بگیرید فقط خامه ای باشه بهتره! توروخدا تعارف نکنید هرچی میخوایین من در خدمتم خب حالاکه خواستین میگم یه ماشین فقط جدیدباشه اینومیزارم به سلیقه خودتون! یه خونه توبهترین منطقه بالاشهرباشه بهتر! یکم یزره بیشترازیکم پول ! فعلاسلامتی تابعدافکرکنم حتمامی گم. باشه میزارم تو لیست انتظار براتون میخرم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 تیر، 2016 نزدیک ب روز طبیعت هستیممراقب محیط زیست باشیم گلم چقدم ملت رعایت کردن...پوکوندن طبیعت رو:4564: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 3 تیر، 2016 ماامسال به جزیره هرمز رفتیم جزیره ای که هرکسی به نظر من نه حوصلش میکشه نه از نظر مالی میره.. متاسفانه در دره مجسمه طبیعی.. که بهترین و بکرترین منطقه بود.. باریختن اشغال در اون مرتفع ترین قسمت اشغال ریخته بودن و جای تعجب داره.. که نشون دهنده فرهنگ ایران به جاهنگردای خارجی ماست.. بیایم به فکر طبیعتمون و زندگیمون باشیم. 2
ارسال های توصیه شده