fakur1 10128 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من اهل کنسرت و اینا نیستم . تا بحال هم نرفتم. ولی مدام میشنوم که فلان کنسرت تعطیل شد و فلان خواننده بهمان شد و الی آخر. سئوالی که برام پیش اومده اینه که چرا فتوا دهنده ها هم یه رای واحد ندارن که تکلیف خلق الله معلوم بشه؟ یکی میگه جیززززززه. اون یکی میگه نه خیلی جیزززز نیست. خیلی ها هم اینوری و اونوری ها رو تایید میکنن و هر بلائی خواستن سر موسیقی میارن. نظر دوستان رو به دیده منت خواهم خوند. از مدیر میخوام در صورت عدم مطابقت این تاپیک و یا برخی جوابها با قوانین انجمن این تاپیک را یا مدیریت کنند و یا حذفش کنند. تشکر در ضمن من عاشق موسیقی راک هستم و باهاش بدجوری جورم. خدا منو ببخشه... میرم جهنم ؟ نه ؟؟؟؟؟؟؟ 7
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 لازمه کنسرت استفاده از سازهای موسیقیه. ساز هم که میدونید جزو چیزای حرومه.(سالهاست نشان دادن ساز در رسانه ها ممنوعه). پس کنسرت کلا حرومه. شاد بودن بر هر مسلمانی حرام است. 5
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2015 یعنی یه عده ای فکر میکنن موسیقی ترس داره و نمیذارن کنسرت ها اجرا بشن. ترس در حالی که همه دنیا میدونن که موسیقی غذای روح و جان هست. 3
melijooon 723 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 به نظر من موسیقی حرام نیست البته صدای خواننده زن گناه اما در کل فک نمی کنم تو قران بهش اشاره شده باشه که موسیقی حرامه هر چی هست مردم از خودشون در اوردن 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 موسیقی شاد و سنتی حلاله ولی موسیقی که میگی صداشو کم کن یا میبردت سراغ غمهات حرامه صلوات بلند ختم بفرمایید 2
Lean 56968 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 به نظر من موسیقی حرام نیست البته صدای خواننده زن گناه اما در کل فک نمی کنم تو قران بهش اشاره شده باشه که موسیقی حرامه هر چی هست مردم از خودشون در اوردن اینو موافقم خودم هر وقت صدای زن میشنوم بدجور افکاری مثل قتل و دزدی و اختلاس به ذهنم خطور میکنه 2
ارسال های توصیه شده