fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ من اهل کنسرت و اینا نیستم . تا بحال هم نرفتم. ولی مدام میشنوم که فلان کنسرت تعطیل شد و فلان خواننده بهمان شد و الی آخر. سئوالی که برام پیش اومده اینه که چرا فتوا دهنده ها هم یه رای واحد ندارن که تکلیف خلق الله معلوم بشه؟ یکی میگه جیززززززه. اون یکی میگه نه خیلی جیزززز نیست. خیلی ها هم اینوری و اونوری ها رو تایید میکنن و هر بلائی خواستن سر موسیقی میارن. نظر دوستان رو به دیده منت خواهم خوند. از مدیر میخوام در صورت عدم مطابقت این تاپیک و یا برخی جوابها با قوانین انجمن این تاپیک را یا مدیریت کنند و یا حذفش کنند. تشکر در ضمن من عاشق موسیقی راک هستم و باهاش بدجوری جورم. خدا منو ببخشه... میرم جهنم ؟ نه ؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ هر نوع موسیقی که ملت ازش لذت ببرن حرومه 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ لازمه کنسرت استفاده از سازهای موسیقیه. ساز هم که میدونید جزو چیزای حرومه.(سالهاست نشان دادن ساز در رسانه ها ممنوعه). پس کنسرت کلا حرومه. شاد بودن بر هر مسلمانی حرام است. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی یه عده ای فکر میکنن موسیقی ترس داره و نمیذارن کنسرت ها اجرا بشن. ترس در حالی که همه دنیا میدونن که موسیقی غذای روح و جان هست. 3 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ به نظر من موسیقی حرام نیست البته صدای خواننده زن گناه اما در کل فک نمی کنم تو قران بهش اشاره شده باشه که موسیقی حرامه هر چی هست مردم از خودشون در اوردن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ موسیقی شاد و سنتی حلاله ولی موسیقی که میگی صداشو کم کن یا میبردت سراغ غمهات حرامه صلوات بلند ختم بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ به نظر من موسیقی حرام نیست البته صدای خواننده زن گناه اما در کل فک نمی کنم تو قران بهش اشاره شده باشه که موسیقی حرامه هر چی هست مردم از خودشون در اوردن اینو موافقم خودم هر وقت صدای زن میشنوم بدجور افکاری مثل قتل و دزدی و اختلاس به ذهنم خطور میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده