fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ درود و خسته نباشید خدمت شما و سایر دوستاناول متاسفم که جهان سوم هنوز داره تو دین در جا میزنه و مسائل اصلیش شده دین و ایمان حتی در میان تحصیل کرده هاش دوست عزیز جملات کلیشه ای و به اصطلاح بازی با کلمات خوب هست ولی نباید خودمونو با حرف به اشتباه بندازیم شما الان فکر میکنی یکی که بدون اختیار تو یه خانواده فقیر با هزار مشکل متولد میشه و یکی تو خانواده بسیار ثروتمند با هزاران امکانات اینا اختیارشون تو یه حده؟ منم عرض سلام و احترام دارم. بر خلاف شما , من اعتقادی به تضاد دین و ایمان با کسب تحصیلات ندارم و ارتباطی هم با جریان جهان سوم و ادامه ش و درجا زدن تو دین نمیبینم. خط دوم نظرات شما رو با تاکید رد میکنم. جواب سئوال شما در خط سوم : تعداد فقیرزادگانی که بر بالاترین مسند های ثروت و قدرت نشسته اند کم نیست. تعداد غنی زاده هایی هم که در نهایت به خاک سیاه نشسته اند هم همینطور.( علت را باید در جای دیگری جستجو کرد که مقررات اجازه نمیده بحث بشه ) http://www.noandishaan.com/forums/thread141833.html 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یه بحثی هست اونم اینکه از پیش دانستن با از پیش تعیین شده بودن فرق داره 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یه بحثی هستاونم اینکه از پیش دانستن با از پیش تعیین شده بودن فرق داره یعنی چه جوری؟ فک کنم لازمه بیشتر توضیح بدی. 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ آیا تمام افراد حاضر در این تاپیک اعتقاد دارن که ذات خلقت انسان ها به لحاظ تمام خصایص و خصایل متفاوته و همه یک جور نیستن؟ مثلا ذات و نوع خلقت من با حضرت محمد یا من با لیونل مسی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ آیا تمام افراد حاضر در این تاپیک اعتقاد دارن که ذات خلقت انسان ها به لحاظ تمام خصایص و خصایل متفاوته و همه یک جور نیستن؟مثلا ذات و نوع خلقت من با حضرت محمد یا من با لیونل مسی؟ ذاتتون خیر فرقی نداره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی چه جوری؟ فک کنم لازمه بیشتر توضیح بدی. ببینین مثلا شما یه اتفاقی رو از قبل می دونی ولی لزوما این دلیل نمیشه که شما باعثش باشی شما به یه فردی اختیاری دادی اما با شناختی که ازش داری میدونی چیکار خواهد کرد 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ ذاتتون خیر فرقی نداره منظورم از ذات ذات انسانی نیست. منظورم تمام استعداد ها ، توانایی ها ، خصایص و خصایله؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منظورم از ذات ذات انسانی نیست.منظورم تمام استعداد ها ، توانایی ها ، خصایص و خصایله؟ اونم نمیشه گفت همه یه سری خصایل ذاتی دارن یه سری هم اکتسابی ذاتی ها یکی هستن به جز یه فرق فقط که اونم عصمت بعضی پیامبر ها و تمام امام ها 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اونم نمیشه گفتهمه یه سری خصایل ذاتی دارن یه اکتسابی ذاتی ها یکی هستن به جز یه فرق فقط که اونم عصمت بعضی پیامبر ها و تمام امام ها یعنی همه ما می تونسنیم فوتبالیستی مثل مسی یا مارادونا بشیم و خودمون نخواستیم؟؟؟ و از این چند میلیارد نفر انسان فقط این 2 نفر خواستن؟؟ همه ما دارای قدرت حسین رضازاده بودیم و خودمون ازش استفاده نکردیم؟؟؟ تمام پیامبران میتونستن به لحاظ مقام و جایگاه نزد خدا مثل حضرت محمد بشن و خودشون کم کاری کردن و نخواستن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی همه ما می تونسنیم فوتبالیستی مثل مسی یا مارادونا بشیم و خودمون نخواستیم؟؟؟ و از این چند میلیارد نفر انسان فقط این 2 نفر خواستن؟؟همه ما دارای قدرت حسین رضازاده بودیم و خودمون ازش استفاده نکردیم؟؟؟ تمام پیامبران میتونستن به لحاظ مقام و جایگاه نزد خدا مثل حضرت محمد بشن و خودشون کم کاری کردن و نخواستن؟؟ چرا که نه کافیه استعداد خودت رو متمرکز کنی روی یه موضوع خواهی دید که توی اون موضوع پیشرفت میکنی البته همه ی این ها به موارد ذاتی هم بستگی داره مثلا آی کیو و اینا ولی موارد اون جور با ذات فرق داره پیامبر ها از لحاظ ذات هم تمایز دارن همونطور که گفتم عصمت 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ چرا که نهکافیه استعداد خودت رو متمرکز کنی روی یه موضوع خواهی دید که توی اون موضوع پیشرفت میکنی البته همه ی این ها به موارد ذاتی هم بستگی داره مثلا آی کیو و اینا ولی موارد اون جور با ذات فرق داره پیامبر ها از لحاظ ذات هم تمایز دارن همونطور که گفتم عصمت برای این موضوع که گفتی اگه استعدادمون رو متمرکز کنیم هرچیزی که بخوایم بدست میاریم باید پست #30 بخونی که عملا دیدیم اینجوری نیست. اصلا خنده داره که بگی تمام انسان های تاریخ میتونسن مسی و مارادونا بشن اما تلاششون و تمرکزشون کمتر بوده و فقط این دو نفر شدن!! تمامی مصاحبه های و صحبت های مربیان و معلمان مسی رو که بخونی هیچ کس نگفته که این فرد تلاشش از تمام بازیکنان تاریخ بیشتر بوده!! همه میگن که این فرد دارای استعداد ذاتی کم نظیریه. شما هرچقدر هم تلاش کنی نمیتونی مثل مسی فوتبال بازی کنی. و همینطور اگه از الان تا آخر عمرت رو صرف دعا و عبادت کنی نمیتونی به جایگاه حضرت محمد برسی. 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منم عرض سلام و احترام دارم.بر خلاف شما , من اعتقادی به تضاد دین و ایمان با کسب تحصیلات ندارم و ارتباطی هم با جریان جهان سوم و ادامه ش و درجا زدن تو دین نمیبینم. خط دوم نظرات شما رو با تاکید رد میکنم. جواب سئوال شما در خط سوم : تعداد فقیرزادگانی که بر بالاترین مسند های ثروت و قدرت نشسته اند کم نیست. تعداد غنی زاده هایی هم که در نهایت به خاک سیاه نشسته اند هم همینطور.( علت را باید در جای دیگری جستجو کرد که مقررات اجازه نمیده بحث بشه ) http://www.noandishaan.com/forums/thread141833.html منظور اصلا این نیست که کسی که فقیره دیگه نمیتونه ثروتمند بشه یا برعکس. منظور اینه که شرایط زندگی و جامعه ای که هر فرد در اون متولد میشه تاثیر مستقیم میذاره روی فرد. مثلا اگه شرایط زندگیه سارقان ایران رو بررسی کنیم شاید بیش از 95 درصدشون فقیر بوده باشن.و این یعنی اینکه خیلی وقتا شرایطه که تعیین میکنه شما چی باشی. شاید خیلی خیلی به ندرت دیده بشه که فردی که پدرش دارای شرایط مالی و کاری(شغل) خوب هست بره و مشروب فروش یا مواد فروش بشه. برای این موضوع که فقیری به مسند قدرت رسیده مثال بارزمون حضرت یوسوفه. سوال من اینه که آیا این شخص به اختیار و خواسته ی خودش از اون نقطه ی اولیه به اون جایگاه ثانوی رسید؟ اصلا روح حضرت هم از اون کاروانی که حضرت رو از چاه در آورد خبر داشت؟؟؟ خدا خودش خیلی بارز و اضح میگه خودمون به یوسف اون مقام و جایگاه رو دادیم و هرکس رو که بخواهیم روی زمین عزیز میگردانیم..... اسپینوزا یه مثال خیلی خوبی میزنه: دو نهال سیب هم نوع و همسن و سال در باغی کاشته میشود.یکی از آنها در خاک خوب و نقطه آفتاب گیر است و آب هم فراوان میخورد.دیگری در خاک بد و گوشه تنگ و تاریک.کدام بهتر رشد میکن و میوه بیشتری میدهد؟؟؟ قطعا اولی.اسپینوزا نهال اول را آزاد می خواند. تازه نهال اول هم در بهترین شرایط ممکن ، سیب میدهد و موز ، هلو ، انار یا هیچ چیز دیگری نمیدهد. این امر در مورد آدمی نیز صادق است.اوضاع و احوال سیاسی ،اجتماعی ، اقتصادی می تواند جلو رشد و پروش شخص را بگیرد.مقتضیات برونی می توانند ما را از پیشرفت باز دارند.فقط موقعی که ما زا آزاد بگذارند تا تواناییهای ذاتی خویش را بپرورانیم می توانیم تازه بشویم آنچیزی که باید بشویم.نه چیزی دیگر و مثل همان نهال فقط سیب بدیم نه موز. اما در هر حال تواناییهای درونی و مقتضیات و فرصتهای برونی درست همانند پسرک عصر سنگ در ناحیه راین،یا شیری در آفریقا یا آن نهال سیب در باغ سرنوشت ما را رقم میزند. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ برای این موضوع که گفتی اگه استعدادمون رو متمرکز کنیم هرچیزی که بخوایم بدست میاریم باید پست #30 بخونی که عملا دیدیم اینجوری نیست.اصلا خنده داره که بگی تمام انسان های تاریخ میتونسن مسی و مارادونا بشن اما تلاششون و تمرکزشون کمتر بوده و فقط این دو نفر شدن!! تمامی مصاحبه های و صحبت های مربیان و معلمان مسی رو که بخونی هیچ کس نگفته که این فرد تلاشش از تمام بازیکنان تاریخ بیشتر بوده!! همه میگن که این فرد دارای استعداد ذاتی کم نظیریه. شما هرچقدر هم تلاش کنی نمیتونی مثل مسی فوتبال بازی کنی. و همینطور اگه از الان تا آخر عمرت رو صرف دعا و عبادت کنی نمیتونی به جایگاه حضرت محمد برسی. من نگفتم تلاش؟! من گفتم تمرکز در استعداد بعضی افراد تو بعضی چیزا استعداد بالا دارن و توی بعضی چیزا هیچ استعدادی ندارن ما اگر نمیتونیم مثل مسی بشیم به خاطر اینه که استعدامون رو روی فوتبال متمرکز نمیکنیم اما اونا متمرکز کردن بحث جایگاه پیامبران هم خب اگر عصمت نباشه، میشه ولی برا کسی که از اول درک رو داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من نگفتم تلاش؟! من گفتم تمرکز در استعدادبعضی افراد تو بعضی چیزا استعداد بالا دارن و توی بعضی چیزا هیچ استعدادی ندارن ما اگر نمیتونیم مثل مسی بشیم به خاطر اینه که استعدامون رو روی فوتبال متمرکز نمیکنیم اما اونا متمرکز کردن بحث جایگاه پیامبران هم خب اگر عصمت نباشه، میشه ولی برا کسی که از اول درک رو داشته باشه اصلا همین که میگی بعضی افراد تو بعضی چیزا استعداد بالا دارن و توی بعضی چیزا هیچ استعدادی ندارن یعنی تفاوت در خلقت و بحث منم همینه. خب اگه نظرت اینه که از بین چند میلیون فوتبالیست تاریخ همه میتونستن مثل مسی و مارادونا بشن اما در استعدادشون تمرکز نکردن ، این که تمام انسان ها همه میتونستن امام و پیامبر بشن اما تمرکزنکردن ، من دیگه حرفی ندارم. خود خدا به امامان و پیامبرانش میگه فرستاده های خدا.یعنی انسانهایی که خلقتشون با بقیه متفاوته و برای امام بودن خلق شدن. بی خیال.دیدگاهمون متفاوته. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اصلا همین که میگی بعضی افراد تو بعضی چیزا استعداد بالا دارن و توی بعضی چیزا هیچ استعدادی ندارن یعنی تفاوت در خلقت و بحث منم همینه.خب اگه نظرت اینه که از بین چند میلیون فوتبالیست تاریخ همه میتونستن مثل مسی و مارادونا بشن اما در استعدادشون تمرکز نکردن ، این که تمام انسان ها همه میتونستن امام و پیامبر بشن اما تمرکزنکردن ، من دیگه حرفی ندارم. خود خدا به امامان و پیامبرانش میگه فرستاده های خدا.یعنی انسانهایی که خلقتشون با بقیه متفاوته و برای امام بودن خلق شدن. بی خیال.دیدگاهمون متفاوته. خب من میگم استعداد همه یکیه ولی بعضیا اون رو روی بعضی چیزا تمرکز میکنن هر کسی یه سری استعداد داره همون فرد فوتبالیست شاید توی پختن غذا بی استعداد باشه اما گفتم آی کیو و اینا مسلما متفاوته در مورد پیامبر ها هم نگفتم شمای نوعی به مقام پیامبر ها میرسی اما منش ت میتونه شبیه بشه عصمت هم که مسلما مال شما نیست 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ در جواب دوست عزیزم پدرام پدرام اگه بگیم خدا محمد رو معصوم افریده فرقش با فرشته ها چیه پس نمی تونه گنه کنه و ارزشش کم میشه د رنتیجه جبر نیست اختیاره پس پس از کنار گذاشتن معصومیت میرسیم به حرف شما که در ذات هرانسانی استعدادهای نهانه و در اختیارش هست که میتونه با پشتکار و تمرینو شرایط خوب اجتماع بالفعل برسه پس تمامی انسانها در ذات خود استعادی دارند هرچند متنوع و متفاوت که بعضی ها میگن از طرف خداست و بعضیا میگند در وجود بشر از اول بصورت اتفاقی بوده که این دو نظر فروید و دین مدارها رو از هم جدا میکنه این درست و میتونیم این برداشت و بکنیم اون کسایی که میگن من این استعاد رو دارم و خودشونو کشف میکنن و تلاششونو میکنن تا به حد کمال استعداد خودشونو شکوفا کنن به نوعی پیامبر جبران خلیل جبران هستند پس همه انسانها مختارند که به اون جایی که میتونند برسند و بهونه وجود نداره براشون حال اگه شرایط یا جامعه رو درین مسئله دخیل کنیم ادمها بالاخره یکی از مهره های این جامعه اند و هرکس و فقط هرکس نقش خودشو در جامعه فراموش کنه و براش نجنگه شرایط محیط یا جامعه اونو به انزوا میکشونه و میشه اینی که الان هستیم والسلام 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خب من میگم استعداد همه یکیهولی بعضیا اون رو روی بعضی چیزا تمرکز میکنن هر کسی یه سری استعداد داره همون فرد فوتبالیست شاید توی پختن غذا بی استعداد باشه اما گفتم آی کیو و اینا مسلما متفاوته در مورد پیامبر ها هم نگفتم شمای نوعی به مقام پیامبر ها میرسی اما منش ت میتونه شبیه بشه عصمت هم که مسلما مال شما نیست خب بحث منم از اول همینه دیگه. وقتی کسی استعداد آشپزی نداره پس آشپز نمیشه و کسیکه استعداد فوتبال نداره فوتبالیست نمیشه. در نتیجه یک فوتبالیست برای فوتبالیست بودن یک وزنه بردار برای وزنه بردار بودن و یک پیامبر برای پیامبر بودن خلق شده. در نتیجه قدرت انتخابی نیست. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خب بحث منم از اول همینه دیگه.وقتی کسی استعداد آشپزی نداره پس آشپز نمیشه و کسیکه استعداد فوتبال نداره فوتبالیست نمیشه. در نتیجه یک فوتبالیست برای فوتبالیست بودن یک وزنه بردار برای وزنه بردار بودن و یک پیامبر برای پیامبر بودن خلق شده. در نتیجه قدرت انتخابی نیست. کاملا مخالفم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خب من میگم استعداد همه یکیهولی بعضیا اون رو روی بعضی چیزا تمرکز میکنن هر کسی یه سری استعداد داره همون فرد فوتبالیست شاید توی پختن غذا بی استعداد باشه اما گفتم آی کیو و اینا مسلما متفاوته در مورد پیامبر ها هم نگفتم شمای نوعی به مقام پیامبر ها میرسی اما منش ت میتونه شبیه بشه عصمت هم که مسلما مال شما نیست بااین کلمه مخالفم بالا گفتم چرا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ پس میشه نتیجه گیری کرد که : پایین بودن سرعت اینترنت در امروز(نه درمقایسه با سرعت جهانی ) به خاطر سخنرانی رئیس جمهور محترم ایران در نیویورک بوده ؟! من گفتم اونو نشون بده نه مثال بزن بعد مثالت غلطه این میشه مغلطه بی ربطی چون ارتباط بین سرعت اینترنت و سخنرانی مشخص نشده و اثبات نشده است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده