fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ عزیز من نمی گم عالم مطلق بودن چنین چیزی رو براورده می کنه خب پس ماشین حساب اختیار نداره چون حتما روابط منطقی پشت قضیه انتخاب بوده که قابل پیش بینی بوده و این روابط منطقی و قابل پیش بینی یعنی عدم اختیار افشین جان , من یکی عقلم همون بود که نوشتم. حالا اون حرف آخر رو بگو تا متوجه کل موضوع بشیم. یعنی جان کلام رو 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ از کجا به کجا اومده من یادمه تو یکی از کتابای معارف دبیرستان یه درسی بود درباره ی قضا و قدر که همیشه سر همین موضوع بحث بود و هرکس با علم و منطق خودش جواب میداد و اخرشم عده ای قانع نمیشدن 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ یکی میگه خدا همون صاحب سوپرمارکته . هر کی هر چی بخواد پول همونو ازش میگیره. اون یکی هم میگه : صاحب سوپر مارکت میدونه مشتری چی خواهد خواست , و داره حق انتخاب خودش رو به وی تحمیل میکنه. سومی میگه : مشتری به این تحمیل راضی نیست. بقیه هم گوش میکنن تا ببینن حقیقت چیه؟ منم همینطور 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خب پس بذار یه سوال بپرسمشما الان فرضا در مقابل یه کاری میتونی دوتا رفتار نشون بدی توی انتخاب هر دو رفتار مختار هستی!!! اون چیزی که برنامه ی خدا هست دادن اختیار به جنابعالی توی هر کاری هست شما الان میتونی یه کار رو بکنی یا نکنی پس جبری در کار نیست آیا خدا میدونه من کدوم رفتارو میخوام انتخاب کنم؟؟ اتفاقا دقیقا همون چیزی رو گفتین که خیلی جواب خوبی برا خودتونهمثلا توی ماشین حسابا یه دکمه هست به اسم Random که یه عدد رندوم انتخاب میکنه مخترع ماشین حساب این رو میدونه و شما هم اینو میدونی که این هر مقداری میتونه باشه فلذا جبری نیست چون با خواست شما اون ماشین حساب دارای یه جور اختیار شده که از بین چندین تا انتخاب یکی رو انتخاب کنه اینکه اون ماشین حساب از بین میلیارد ها عدد که شما میدونی انتخاب کنه دیگه اگرچه اطلاع داری ولی جبر شما نیست اون انتخاب کردن عدد رندوم بر اساس یه سری قواعدی هست که برنامه ریزی شده توسط برنامه نویسِ......پس این میشه جبر 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ آیا خدا میدونه من کدوم رفتارو میخوام انتخاب کنم؟؟ اون انتخاب کردن عدد رندوم بر اساس یه سری قواعدی هست که برنامه ریزی شده توسط برنامه نویسِ......پس این میشه جبر بله خدا اگه همه چیزو ندونه که خدا نمیشه برنامه ریز با اون قواعد وبرنامه ریزی هاش به فکر تو جبر گذاشتن نیست اون داره با این کارش لطف و مرحمت میکنه. خداوند هم هر کاری بکنه بقصد مرحمت انجام میده. الله غفور و رحیم هست معنیش همینه . مگه اینکه ما از اختیارات خودمون بعنوان بنده او درست استفاده نکنیم و اشتباهات خودمونو بذاریم بپای خالق. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ بله خدا اگه همه چیزو ندونه که خدا نمیشهبرنامه ریز با اون قواعد وبرنامه ریزی هاش به فکر تو جبر گذاشتن نیست اون داره با این کارش لطف و مرحمت میکنه. خداوند هم هر کاری بکنه بقصد مرحمت انجام میده. الله غفور و رحیم هست معنیش همینه . مگه اینکه ما از اختیارات خودمون بعنوان بنده او درست استفاده نکنیم و اشتباهات خودمونو بذاریم بپای خالق. اگه میدونه پس چرا آفریده؟؟که چی بشه؟؟ اون وقت به نظرت داشتن اختیار معنی میده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ گفتن قیاس مع الفارق جواب نیست اگر چنین ادعایی دارید نشون بدین قیاس مع الفارق هست!شما منطق اسلام رو به ارث بردین تنها جایی چنین عقیده ای در مورد خدا وجود دارهه اسلامه! پس میشه نتیجه گیری کرد که : پایین بودن سرعت اینترنت در امروز(نه درمقایسه با سرعت جهانی ) به خاطر سخنرانی رئیس جمهور محترم ایران در نیویورک بوده ؟! 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اگه میدونه پس چرا آفریده؟؟که چی بشه؟؟اون وقت به نظرت داشتن اختیار معنی میده؟؟ چراشو خودش بهتر میدونه و لا غیر آره معنی میده . شما به یه دیوانه و یه استاد مسلّم به یه اندازه اختیار میدی ؟ به نگهبان شرکت به اندازه معاونت اختیار میدی ؟ حالا اگه ندادی , به نگهبان اجازه میدی که بهت اعتراض کنه یا ازت گله مند باشه ؟ بعد بره به همه بگه سید به من زور میگه . 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ من زیادپیرامون این موضوع فکر و تحقیق کردم. به نظر من ما دقیقا بازیگران سناریو هستیم. بذار یه مثالی بزنم: ما تصور میکنیم که مختار و دارای حق انتخاب هستیم.مثلا تصمیم میگیریم یک لیوان آب بخوریم.اما آیا اینکه بتونیم این کار رو انجام بدیم یا نه در اختیار ماست؟ نه.1000تا اتفاق میتونه بیوفته که ما حتی اون 1لیوان آی رو نتونیم بخوریم.مثلا در طول مسیر رسیدن به شیر آب پامون پیچ بخوره و در بره و از همون جا منتقل شیم بیمارستان، یا لیوان از دستمون سر بخوره و بیوفته زمین و هزاران اتفاق خیلی ساده ی دیگر. حتی به نظر من اختیار ما از این هم محدود تر میشه و حتی در اتخاذ تصمیمات هم 100 در 100 خودمون نیستیم مثلا چرا به ذهنمون میاد که 1لیوان آب بخوریم؟ چرا بجای اینکه دلمون آب بخواد چای ، قهوه ، نوشابه ، شیرکاکائو و 10ها نوشیدنی دیگه نمیخواد؟ حتی اگه فرض کنیم که در اتخاذ تصمیم اولیه مختار هستیم زمانیکه تصمیماتمون عملی نشه و به هدفمون نرسیم چه سودی داره و چه اختیاری وجود داره؟ من دوستی داشتم که خیلی زیاد به تحصیل علاقه داشت و کل زندگیش رو معطوف درس کرده بود. 9 ماه شبانه روز برای کنکورارشد درس خوند.روز قبل کنکور پدرش حالش بد شد و رفت بیمارستان و متوجه شد که پدرش سرطان داره.درنتیجه کنکور نتونست بده.حتی پایان نامه کارشناسیش رو هم نتونست بده و زمان معافیت تحصیلیش تموم شد و با معدل 19 حتی مدرک کارشناسیش رو هم نتونست بگیره و الان داره کاره آزاد میکنه. اون تصمیم اولیه ای که دوست من گرفت کجا وشرایط این روزش کجا؟ در ضمن همین مثال هم ثابت میکنه که ضرب المثل هایی مثل خواستن توانستن است برای کتابا و شعراست!! حسابی بر گرفت از روی تدبیر نبود آگه زبازی های تقدیر نظامی گنجوی 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ انسان یه فکر و اندیشه شگفت انگیز داره و اونم قانع بودنه . شکر گذار بودنشه. اگه ما دست از زیاده خواهی هامون برداریم خوشبخت و کامیاب زندگی میکنیم. و گرنه تا هر کجا که بریم بازم اشتهامون کور نخواهد شد. وقتی اینهمه کاینات دارن بی سر و ته جلو چشم ما خودنمایی میکنند ما باید تصمیم بگیریم که تو این عرصه مثه ستاره دنباله دار نباشم. مثه زمین سبز باشیم و سر جای خودمون به زندگیمون برسیم. البته تفکر و اندیشه خیلی عالیه ولی عدم رعایت حریم اندیشه انسان رو به تباهی میکشه. خودمونم میدونیم که خیلی اتفاقات خارج از اراده ماست ولی بازم سعی میکنیم با توسل به داشته های ناقصمون همش چوب لای چرخ اندیشه و زندگیمون بذاریم و برای این کار مدام به دنبال اندیشه هایی میریم که نه سر داره و نه ته. من راضی به رضای خدا هستم. برای همه داشته هام ازش تشکر میکنم و احساس خوشبختی هم دارم. خود درگیری باعث پوسیده شدن میشه. فکر کردن باید از نظر محتوائی تحلیل بشه که چه افکاری خوبن و چه افکاری شیطانی اند. تحلیل اندیشه کمک میکنه که ما همیشه بدنبال خوبی ها در زندگیمون باشیم نه اینکه مدام با دست خودمون ذهن خودمونو به چالش های بی سر و ته بکشیم. بازم میام 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ به نظرم خدا بیکار نیست که برامون سناریو بنویسه اینهمه حوری و قلمان و فرشته داره مارو میخواست چی کار یه نیازی داشت تا یکی با فهم و شعورش بشناستش و بره به طرفش نه که هرچی گفته همونو اجرا کنه مگه ادم عروسک خیمه شب بازییه البته شایدم نخواد کسی بره طرفش اینا فهم رو گذاشته که کنار هم بهتر زندگی کنیم بدون ضرر رسوندن و پاک و باصداقت بودن در کنار هم همین کافیه اگه پیداش کردین سلام برسونین 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ به نظرم خدا بیکار نیست که برامون سناریو بنویسه اینهمه حوری و قلمان و فرشته داره مارو میخواست چی کار یه نیازی داشت تا یکی با فهم و شعورش بشناستش و بره به طرفش نه که هرچی گفته همونو اجرا کنه مگه ادم عروسک خیمه شب بازییهالبته شایدم نخواد کسی بره طرفش اینا فهم رو گذاشته که کنار هم بهتر زندگی کنیم بدون ضرر رسوندن و پاک و باصداقت بودن در کنار هم همین کافیه اگه پیداش کردین سلام برسونین ولی خب همونی رو که میگه رو باید اجرا کنیم دیگه وگرنه آتش جهنم در انتظارمونه....غیر اینه؟؟این ینی جبر،درسته؟ شاید من دوسندارم بشناسمش،باید چیکار کنم؟آتش جهنم باید در انتظارم باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ولی خب همونی رو که میگه رو باید اجرا کنیم دیگه وگرنه آتش جهنم در انتظارمونه....غیر اینه؟؟این ینی جبر،درسته؟ شاید من دوسندارم بشناسمش،باید چیکار کنم؟آتش جهنم باید در انتظارم باشه؟ نه بابا جهنم چیه بهشت چیه اینا برای عوامه داداش 5 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ انسان یه فکر و اندیشه شگفت انگیز داره و اونم قانع بودنه . شکر گذار بودنشه. اگه ما دست از زیاده خواهی هامون برداریم خوشبخت و کامیاب زندگی میکنیم. و گرنه تا هر کجا که بریم بازم اشتهامون کور نخواهد شد. وقتی اینهمه کاینات دارن بی سر و ته جلو چشم ما خودنمایی میکنند ما باید تصمیم بگیریم که تو این عرصه مثه ستاره دنباله دار نباشم. مثه زمین سبز باشیم و سر جای خودمون به زندگیمون برسیم. البته تفکر و اندیشه خیلی عالیه ولی عدم رعایت حریم اندیشه انسان رو به تباهی میکشه. خودمونم میدونیم که خیلی اتفاقات خارج از اراده ماست ولی بازم سعی میکنیم با توسل به داشته های ناقصمون همش چوب لای چرخ اندیشه و زندگیمون بذاریم و برای این کار مدام به دنبال اندیشه هایی میریم که نه سر داره و نه ته. من راضی به رضای خدا هستم. برای همه داشته هام ازش تشکر میکنم و احساس خوشبختی هم دارم. خود درگیری باعث پوسیده شدن میشه. فکر کردن باید از نظر محتوائی تحلیل بشه که چه افکاری خوبن و چه افکاری شیطانی اند. تحلیل اندیشه کمک میکنه که ما همیشه بدنبال خوبی ها در زندگیمون باشیم نه اینکه مدام با دست خودمون ذهن خودمونو به چالش های بی سر و ته بکشیم. بازم میام درود و خسته نباشید خدمت شما و سایر دوستان اول متاسفم که جهان سوم هنوز داره تو دین در جا میزنه و مسائل اصلیش شده دین و ایمان حتی در میان تحصیل کرده هاش دوست عزیز جملات کلیشه ای و به اصطلاح بازی با کلمات خوب هست ولی نباید خودمونو با حرف به اشتباه بندازیم شما الان فکر میکنی یکی که بدون اختیار تو یه خانواده فقیر با هزار مشکل متولد میشه و یکی تو خانواده بسیار ثروتمند با هزاران امکانات اینا اختیارشون تو یه حده؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ نه بابا جهنم چیه بهشت چیه اینا برای عوامه داداش پس باید دنبال چی باشیم؟ هدف از آفرینش ما چیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ پس باید دنبال چی باشیم؟ هدف از آفرینش ما چیه؟؟ مهدی جان ما اومدیم که خوب زندگی کنیم باهم زندگی کنیم همدرد باشیم همکاسه باشیم و کمک کنیم که تعالی پیدا کنیم مکمل هم باشیم همین و خوب اگه اعتقادمون به دین هستش همه ادیان کلی گفتن چیزهایی رو که مارو در کنارهم و یکرنگ نگه میداره عمل کنیم کافیه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ مهدی جان ما اومدیم که خوب زندگی کنیم باهم زندگی کنیم همدرد باشیم همکاسه باشیم و کمک کنیم که تعالی پیدا کنیم مکمل هم باشیم همین و خوب اگه اعتقادمون به دین هستش همه ادیان کلی گفتن چیزهایی رو که مارو در کنارهم و یکرنگ نگه میداره عمل کنیم کافیه که چی بشه؟؟نمیتونم این چیزارو درک کنم نمیتونم به ییه جواب قانع کننده ای برسم خیلی سوالا هست که تو ذهنمِ و با خودم درگیرم کردِ -------------------------------------------- به قول یه بزرگی: کار ما نیست شناسایی « راز» گل سرخ ، کار ما شاید این است که در « افسون » گل سرخ شناور باشیم . 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ که چی بشه؟؟نمیتونم این چیزارو درک کنم نمیتونم به ییه جواب قانع کننده ای برسم خیلی سوالا هست که تو ذهنمِ و با خودم درگیرم کردِ -------------------------------------------- به قول یه بزرگی: کار ما نیست شناسایی « راز» گل سرخ ، کار ما شاید این است که در « افسون » گل سرخ شناور باشیم . مهدی قرار نیست بعضی چیزارو تا ته بری همین که بدونی و روش تمرکز کنی کافیه لذت ببر از زندگی شاد باش و شادی رو تقسیم کن بین همه و صادق باش .... کمتر از پیغامبر نخواهی بود.... 3 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ وخداوند بود..آنگاه که کلمه انسان به میان آمد...فرشتگان به همهمه افتادن که چرا،سرکشی انسان ونه گفتن به خداوندفقط از انسانها برمی ایید...واما انسان امدتاصاحب اختیارباشد..امدتاجانشین خداشود...امدتاابلیس ازدیگرفرشتگان جداشود... انسان صاحب اختیار وکمالات هست همین موضوع انسان را ازدیگرموجودات جدامی کنه.... خدابه انسان اختیار داد که اینده اش رو خودش بسازه وچون انسان جایزالخطاست خداوندازعلم خودکه می داندهدف این انسان چه بوده به فضل خودش او را ازسوئ تفاهمات وشر نجات خواهد داد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده