seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ مسلما میدانیم که " خدا " در دین اسلام از آینده خبر دارد . با این وصف سوال از اختیار انسانها و رابطه آن با این علم الهی ! پیش می آید . اگر " اسلام " میگه که خدا از آینده من خبر داره ، چرا همین " اسلام " ادعا میکنه که من اختیار دارم؟! مثالی میتونه به فهم بیشتر سوال کمک کنه : فیلمنامه نویسی رو در نظر بگیرید که یه سناریو مینویسه . تو این سناریو تعیین میشه که هر بازیگر چه نقشی داره ، در فلان موقعیت باید چه کاری انجام بده و خلاصه میشه گفت فیلنامه نویس از آینده هر بازیگر اطلاع کامل داره . و طبیعتا بازیگر در فیلم اختیاری از خودش نداره . بلکه باید اون چیزی که براش پیش بینی شده رو انجام بده . حالا همین مثال رو برای رابطه خدا - انسان - زندگی در نظر بگیریم : آیا خدا سناریوی فیلمی به نام زندگی رو نوشته تا بازیگرانی به نام انسان ها اون رو اجرا کنند ؟! ----------------------------------- اینو یه جایی خوندم....دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم....خوشحال میشم 18 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ هر دوتاش صادقه. شما ماشین داری , جاده هم هست , سرعتم که تا بخوای هستش. حالا مونده که چه جوری رانندگی کنی که هم لذت ببری و هم به مقصد برسی. 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ جواب درست رو دادن هر فردی یه پتانسیلی داره که مقدارش رو خدا میده و فرد خودش مسئول کارایی هست که کرده 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ هر دوتاش صادقه. شما ماشین داری , جاده هم هست , سرعتم که تا بخوای هستش. حالا مونده که چه جوری رانندگی کنی که هم لذت ببری و هم به مقصد برسی. ولی تو طوری برنامه ریزی شدی که با سرعت از پیش تعیین شده حرکت کنی یه جورایی شبیه ربات 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ جواب درست رو دادن هر فردی یه پتانسیلی داره که مقدارش رو خدا میده و فرد خودش مسئول کارایی هست که کرده ولی جواب سوال داده نشد آیا خدا سناریوی فیلمی به نام زندگی رو نوشته تا بازیگرانی به نام انسان ها اون رو اجرا کنند ؟! 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ولی تو طوری برنامه ریزی شدی که با سرعت از پیش تعیین شده حرکت کنی یه جورایی شبیه ربات خب پس بذار یه سوال بپرسم شما الان فرضا در مقابل یه کاری میتونی دوتا رفتار نشون بدی توی انتخاب هر دو رفتار مختار هستی!!! اون چیزی که برنامه ی خدا هست دادن اختیار به جنابعالی توی هر کاری هست شما الان میتونی یه کار رو بکنی یا نکنی پس جبری در کار نیست 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ولی تو طوری برنامه ریزی شدی که با سرعت از پیش تعیین شده حرکت کنی یه جورایی شبیه ربات عقل هم برا همین بهم داده شده که اول همه شرایط رو آماده ش بکنم بعدش طبق برنامه ریزی که شما گفتین , حرکت کنم . بیگدار به آب نزنم دچار اجل معلق نمیشم یا کم میشم. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ولی جواب سوال داده نشد آیا خدا سناریوی فیلمی به نام زندگی رو نوشته تا بازیگرانی به نام انسان ها اون رو اجرا کنند ؟! پیشرفت فعلی انسان بحدی نیست که بتونه جواب همه سئوالها رو پیدا کنه.زندگی رو باید زندگی کرد , بقیه ش با خداست. 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خب پس بذار یه سوال بپرسمشما الان فرضا در مقابل یه کاری میتونی دوتا رفتار نشون بدی توی انتخاب هر دو رفتار مختار هستی!!! اون چیزی که برنامه ی خدا هست دادن اختیار به جنابعالی توی هر کاری هست شما الان میتونی یه کار رو بکنی یا نکنی پس جبری در کار نیست عزیز منطور من رو متوجه نشدین(شاید بد توضیح دادم) من می گم تو در ظاهر می تونی انتخاب کنی ولی ولی وقتی انتخاب می کنی با مغزت انتخاب می کنی خب مغز و شیوه ی استدلالت رو خدا ساخته (به این صورت یک مغز نیمه خام درمحیط اولیه ای که خدا مشخص کرده ) پس هر تصمیمی بگیری طبق روال از پیش تعیین شده بوده شما صرفا سوال رو جواب ندادین اومدن سطح سوال تقلیل دادین در حرکت انسان که این حرکت شما علم خدا در منظر اسلام رو زیر سوال می بره(در مسیحیت اعتقاد دارند خدا اختیار داده ولی نمی دونه شخص کدوم رو انتخاب می کنه) 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ عزیز منطور من رو متوجه نشدین(شاید بد توضیح دادم) من می گم تو در ظاهر می تونی انتخاب کنی ولی ولی وقتی انتخاب می کنی با مغزت انتخاب می کنی خب مغز و شیوه ی استدلالت رو خدا ساخته (به این صورت یک مغز نیمه خام درمحیط اولیه ای که خدا مشخص کرده ) پس هر تصمیمی بگیری طبق روال از پیش تعیین شده بوده شما صرفا سوال رو جواب ندادین اومدن سطح سوال تقلیل دادین در حرکت انسان که این حرکت شما علم خدا در منظر اسلام رو زیر سوال می بره(در مسیحیت اعتقاد دارند خدا اختیار داده ولی نمی دونه شخص کدوم رو انتخاب می کنه) ولی اون دیگه جبر نیست در عین اختیار شما تحت نظر هم هستی 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ عقل هم برا همین بهم داده شده که اول همه شرایط رو آماده ش بکنم بعدش طبق برنامه ریزی که شما گفتین , حرکت کنم . بیگدار به آب نزنم دچار اجل معلق نمیشم یا کم میشم. خب دقیقا ربات هم چنین عقلی داره و بر اساس یک سری دانش اولیه(که در بعضی باز وجود نداره) و چیز هایی که یاد می گیرند تصمیم می گیرند همونطور که انسان ربات رو ساخته در این مورد هم اگر خدا انسان رو ساخته شیوه ی یادگیری رو براش ساخته پی برنامه ریزی از طرف خداست پیشرفت فعلی انسان بحدی نیست که بتونه جواب همه سئوالها رو پیدا کنه.زندگی رو باید زندگی کرد , بقیه ش با خداست. این جواب درست نیست چون تناقض اختیار با علم خدا در اسلام این بقیه اش با خدا رو بی معنی می کنه 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خب دقیقا ربات هم چنین عقلی داره و بر اساس یک سری دانش اولیه(که در بعضی باز وجود نداره) و چیز هایی که یاد می گیرند تصمیم می گیرند همونطور که انسان ربات رو ساخته در این مورد هم اگر خدا انسان رو ساخته شیوه ی یادگیری رو براش ساخته پی برنامه ریزی از طرف خداست این جواب درست نیست چون تناقض اختیار با علم خدا در اسلام این بقیه اش با خدا رو بی معنی می کنه قیاس خدا و انسان با انسان و ربات قیاس مع الفارق هست. من از زاویه اسلام اونو نگفتم . منطق خود منه که دارم و خیلی هم راحتم. 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ولی اون دیگه جبر نیستدر عین اختیار شما تحت نظر هم هستی عین جبره مثلا شما یه برنامه می نویسی اعداد فرد رو پیدا کنه برای هر عدد اختیار داره داره اون عدد رو زوج یا فرد اعلام کنه اگر اون برنامه اشتباه کنه مقصر تویی نه برنامه(مقصر خداست نه گناهکار) اگر درست کار کنه تو برنامه رو طوری کنترل کردی که موارد فرد رو انتخاب کنه اگر بگی برنامه اختیار داشته باید در صورت اجرای دوباره اعداد انتخابی تفاوت کنن ولی اینطور نیست 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ حالا باید بشینیم آسمون رو به ریسمان ببندیم و هی بگیم و بگیم آخرشم هیچی به هیچی 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ قیاس خدا و انسان با انسان و ربات قیاس مع الفارق هست. من از زاویه اسلام اونو نگفتم . منطق خود منه که دارم و خیلی هم راحتم. گفتن قیاس مع الفارق جواب نیست اگر چنین ادعایی دارید نشون بدین قیاس مع الفارق هست! شما منطق اسلام رو به ارث بردین تنها جایی چنین عقیده ای در مورد خدا وجود دارهه اسلامه! 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ حالا باید بشینیم آسمون رو به ریسمان ببندیم و هی بگیم و بگیم آخرشم هیچی به هیچی هیچی ؟ تاپیک های 2010 رو بیار اون زمان افراد زیادی از جمله خودم تغییر عقیده دادند 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ عین جبره مثلا شما یه برنامه می نویسی اعداد فرد رو پیدا کنه برای هر عدد اختیار داره داره اون عدد رو زوج یا فرد اعلام کنه اگر اون برنامه اشتباه کنه مقصر تویی نه برنامه(مقصر خداست نه گناهکار) اگر درست کار کنه تو برنامه رو طوری کنترل کردی که موارد فرد رو انتخاب کنه اگر بگی برنامه اختیار داشته باید در صورت اجرای دوباره اعداد انتخابی تفاوت کنن ولی اینطور نیست اتفاقا دقیقا همون چیزی رو گفتین که خیلی جواب خوبی برا خودتونه مثلا توی ماشین حسابا یه دکمه هست به اسم Random که یه عدد رندوم انتخاب میکنه مخترع ماشین حساب این رو میدونه و شما هم اینو میدونی که این هر مقداری میتونه باشه فلذا جبری نیست چون با خواست شما اون ماشین حساب دارای یه جور اختیار شده که از بین چندین تا انتخاب یکی رو انتخاب کنه اینکه اون ماشین حساب از بین میلیارد ها عدد که شما میدونی انتخاب کنه دیگه اگرچه اطلاع داری ولی جبر شما نیست 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اتفاقا دقیقا همون چیزی رو گفتین که خیلی جواب خوبی برا خودتونهمثلا توی ماشین حسابا یه دکمه هست به اسم Random که یه عدد رندوم انتخاب میکنه مخترع ماشین حساب این رو میدونه و شما هم اینو میدونی که این هر مقداری میتونه باشه فلذا جبری نیست چون با خواست شما اون ماشین حساب دارای یه جور اختیار شده که از بین چندین تا انتخاب یکی رو انتخاب کنه اینکه اون ماشین حساب از بین میلیارد ها عدد که شما میدونی انتخاب کنه دیگه اگرچه اطلاع داری ولی جبر شما نیست آفرین تفاوت اینجاست که علم خدا مثل اینه که شما وقتی در این لحظه دکمه رو بزنی طراح از قبل می دونه دقیقا چه عددی می آد (نه اینکه از بین چه اعدادی این که خدا فقط بدونه در کدوم بازه است مخالف نظر اسلام در مورده علم خداست ) البته بشر نتونسته تصادفی درست بسازه تولید عدد رندوم یه مسئله حل نشده است ا 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ آفرین تفاوت اینجاست که علم خدا مثل اینه که شما وقتی در این لحظه دکمه رو بزنی طراح از قبل می دونه دقیقا چه عددی می آد (نه اینکه از بین چه اعدادی این که خدا فقط بدونه در کدوم بازه است مخالف نظر اسلام در مورده علم خداست ) البته بشر نتونسته تصادفی درست بسازه تولید عدد رندوم یه مسئله حل نشده است ا نه مثل این نیست ولی اگه شما برنامه نویسی ماشین حساب رو بدونی و ذهنت به اندازه ی ماشین حساب قوی یاشه میتونی بفهمی ماشین حساب توی حد و اندازه ای خاص عددی خاص رو میاره 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ نه مثل این نیستولی اگه شما برنامه نویسی ماشین حساب رو بدونی و ذهنت به اندازه ی ماشین حساب قوی یاشه میتونی بفهمی ماشین حساب توی حد و اندازه ای خاص عددی خاص رو میاره عزیز من نمی گم عالم مطلق بودن چنین چیزی رو براورده می کنه خب پس ماشین حساب اختیار نداره چون حتما روابط منطقی پشت قضیه انتخاب بوده که قابل پیش بینی بوده و این روابط منطقی و قابل پیش بینی یعنی عدم اختیار 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده