رفتن به مطلب

تاییدیه181- بوناول


ارسال های توصیه شده

سازمان غذا و داروي آمريکا درخواست ثبت داروي جديد بوناول (BUNAVAIL) را پذيرفته است. بوناول که دارويي ترکيبي و با قابليت جذب دهاني شامل بوپرنورفين و نالوکسون است، به عنوان درمان نگهدارنده اعتياد به اپيوييد تجويز مي‌شود و قرار است به عنوان جزئي از برنامه درماني ترک اعتياد درنظر گرفته شود. انتظار مي‌رود بوناول اواخر 3 ماهه سوم 2014 ميلادي وارد بازارهاي دارويي شود. بوناول براساس تکنولوژي جديد انتقال پيشرفته دارو BioErodible MucoAdhesive (BEMA) توليد شده است.

 

 

 

اين سيستم، بوپرنورفين را به ميزان اثربخش و کافي به بدن وارد مي‌کند و در عين حال مشکلات ساير داروهاي زيرزباني براي اين گروه بيماران را به دنبال ندارد. فراهمي زيستي بوپرنورفين موجود در بوناول در مقايسه با سوبوکسون (Suboxone)، 2 برابر است. بنابراين، غلظت خوني يکسان بوپرنورفين در نتيجه مصرف نصف دوز به‌دست مي‌آيد. چنين وضعيتي احتمال بروز عوارض ناخواسته دارويي را کاهش مي‌دهد.

 

بوناول، اولين و تنها فرمولاسيون ترکيبي بوپرنورفين و نالوکسون به شکل دهاني است. بوناول به سطح داخل دهاني گونه‌ها چسبانده مي‌شود و بر خلاف اشکال زيرزباني که بايد در همان محل اوليه نگه داشته شوند تا کاملا جذب شوند، به بيمار امکان صحبت کردن و انجام فعاليت‌هاي روزانه را مي‌دهد. فاز3 مطالعه روي بوناول با شرکت 249 بيمار که داروي آنها از سوبوکسون زيرزباني به بوناول تغيير يافته بود، انجام شد. نتايج مطالعه مذکور بوناول را ترکيب دارويي موثر، بي‌خطر و مطلوب در درمان نگهدارنده اعتياد به مواد اپيوييدي نشان داده است. همه بيماران شرکت‌کننده در اين مطالعه، استفاده از بوناول را آسان و طعمش را دلپذير عنوان کرده‌ و ميزان بروز عوارض ناخواسته دارويي را در مقايسه با زماني که تحت درمان با سوبوکسون بوده‌اند، به مراتب کمتر دانسته‌اند.

 

 

در سال 2013 ميلادي، فروش سوبوکسون زيرزباني در آمريکا به بيش از 3/1 بيليون دلار رسيد. عوارض ناخواسته شايع به‌دنبال مصرف بوناول عبارتند از سردرد، سندروم قطع ناگهاني مصرف دارو، لتارژي (حس بي‌انرژي بودن)، تعريق، يبوست، بي‌خوابي، ضعف و خواب‌آلودگي. در مورد بوناول هم مانند ساير ايپوييدها احتمال سوءمصرف، بايد درنظر گرفته شود. تجويز بوناول در بيماران با اختلالات شديد کبدي ممنوع است. اين دارو در مبتلايان به مشکلات کبدي با شدت خفيف تا متوسط مي‌تواند با احتياط تجويز شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
: سپید ۴۰۶

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...