رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

251.jpg

مطالعاتی در کشورهای مختلف در مورد زردچوبه انجام شده است که تماماً نشان می‌دهند این ادویه فواید بسیاری دارد که شاید اکثر ما از آن بی‌اطلاع باشیم.

 

همه ما نیاز به کمی درمان داریم که به نظر ما درمان‌های طبیعی بسیار مفید و سودمندترند؛ البته این درمان‌ها باید قبل از وقوع بیماری صورت گیرد تا از بیمار شدن و شدت مریضی پیشگیری شود اما در موقع بیماری هم استفاده آنها مفید است و باعث جلوگیری از پیشرفت بیماری می شوند.

 

برای شروع روز یک فنجان چای با زردچوبه خواصی باورنکردنی دارد؛ این ادویه به غیر از خوش طعم و رنگ کردن غذا در چای هم می‌توان از آن استفاده کرد.

 

خواص زردچوبه:

*ضدعفونی کننده و ضد باکتری‌های طبیعی است و برای سوختگی مفید است.

 

*مخلوط زردچوبه با گل کلم ضد سرطان پروستات است و از رشد سرطان پروستات جلوگیری می‌کند.

 

*باعث جلوگیری از گسترش سرطان سینه به ریه‌ها می‌شود (نتیجه آزمایشی بر روی موش‌ها).

 

*قادر به پیشگیری ملانوم است و سلول‌های ملانوم موجود را از بین می‌برد. (ملانوم نوعی سرطان پوست است که در سلول‌های موجود در پوست به نام ملانوسیت شروع می‌شود).

 

*کاهش ابتلا به سرطان خون در دوران کودکی را کاهش می‌دهد.

*کبد را سم زدایی می‌کند.

 

*قادر به جلوگیری و کاهش سرعت پیشرفت بیماری آلزایمر و باعث از بین رفتن تجمع پلاک‌های آمیلوئید در مغز می‌شود.

 

*در بسیاری از سرطان‌ها از تولید متاستاز (مهاجرت سلول‌های سرطانی از یک بافت به بافت‌های دیگر) جلوگیری می‌کند.

 

*ضد التهاب است و مانند داروهای ضدالتهابی عمل می‌کند، منتها بدون عوارض جانبی است.

 

*بیماری اسکلروز را کند می‌کند و از پیشرفت آن جلوگیری می‌کند؛ (این بیماری یک بیماری نورون‌های حرکتی است که موجب تخریب پیشرونده و غیر قابل ترمیم در دستگاه عصبی مرکزی و دستگاه عصبی محیطی می‌شود).

 

*ضد درد و مهار کننده درد است.

*برای کنترل و کاهش وزن مفید است.

 

*مدت طولانی است که در طب چینی برای درمان افسردگی استفاده می‌شود.

 

*درمانی طبیعی برای آرتریت و آرتریت روماتوئید است. (آرتریت روماتوئید یک بیماری طولانی مدت است که طی آن مفصل به همراه عضلات، غشاهای پوشاننده و غضروف متاثر می‌شوند و گاهی چشم و رگ‌های خونی نیز درگیر می‌شوند. این بیماری سه برابر در زنان شایع‌تر است و معمولاً بین سنین 20 تا 60 سالگی رخ می‌دهد و حداکثر بروز آن در سنین 35 تا 50 سالگی است).

 

*اثر پاکلیتاکسل دارو ضد سرطان را افزایش می‌دهد و عوارض جانبی آن را کاهش می‌دهد.

*در مطالعاتی دیگر نتایج امیدوار کننده اثرات زردچوبه بر روی سرطان لوزالمعده مشخص شد.

 

*استفاده از زردچوبه اثرات مثبتی در میلوم مولتیپل دارد. ( ملیوم مولتیپل شایع‌ترین تومور استخوان است که منشاء آن از خود استخوان بوده و به تومورهایی که منشا آنها سلول‌های خود استخوان است تومور اولیه استخوان می‌گویند؛ سن شیوع این تومور بالای 40 سالگی است و در مردان بیشتر است).

 

*در مطالعاتی مشخص شده است زردچوبه رشد عروق خونی جدید در تومورها را از بین می‌برد.

*پوست آسیب دیده را به سرعت ترمیم می‌کند تا به حالت اولیه برگردد.

 

*برای درمان پسوریازیس و سایر اختلالات التهابی پوست مفید است. (پسوریازیس یک بیماری شایع پوستی است که لزوماً خارش دار نیست و با پلاک های قرمز رنگ همراه با پوسته ریزی مشخص می‌شود؛ این بیماری اشکال گوناگون با شدت های متفاوت دارد و مسری هم نیست).

 

به گفته یک پزشک آمریکایی، استاد دانشگاه و مدیر دانشگاه آریزونا، تحقیقات و مطالعات تجربی مقدماتی اخیر دانشگاه علوم پزشکی گراتس در اتریش نشان دادند زردچوبه و کورکومین بسیار مفید هستند. زردچوبه صدمات احتمالی به کبد مانند سیروز کبدی را به تعویق می‌اندازد.

 

پژوهشی در دانشگاه ایالتی کانزاس نشان داد اضافه کردن زردچوبه به غذاها می‌تواند سطح آمین‌های هتروسیکلیک ترکیبات سرطانی را 40 درصد کاهش دهد.

 

مطالعاتی نیز در دانشگاه تگزاس نشان داد کورکومین از رشد سرطان پوست جلوگیری می‌کند، ملانم و همچنین گسترش سرطان سینه به ریه را کند می‌کند و محققان دانشگاه داکوتای جنوبی نشان داد پیش درمانی با کورکومین باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در شیمی درمانی و پرتو درمانی آسیب پذیر شوند.

 

اپیدمیولوژیست‌ها گفتند: بر فرض اینکه بخشی از ادویه کاری دارای زردچوبه است و مردم هند در غذاهای خود مصرف می‌کنند به همین دلیل بیماری آلزایمر در این کشور کمتر است؛ در میان هندی‌ها بین سنین 70 تا 79 ساله و کمتر از یک چهارم آنها مبتلا به آلزایمر هستند که نسبت به کشور آمریکا بسیار کم است.

 

یک مطالعه جدید دیگر نیز توسط محققان انجام شد که نشان می‌دهد کورکومین در درمان آرتریت موثر است و نتایج جالب توجهی در این تحقیقات بدست آمده است.

 

مواد لازم و طرز تهیه چای ادویه جات: برای یک قوری [TABLE=class: cms_table_zebra, align: center]

[TR]

[TD=class: cms_table_center] دارچین[/TD]

[TD=class: cms_table_center]یک دوم قاشق چای خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: cms_table_center] زردچوبه[/TD]

[TD=class: cms_table_center]یک دوم قاشق چای خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: cms_table_center]عسل[/TD]

[TD=class: cms_table_center] یک قاشق چای خوری برای هر فنجان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

طرز تهیه :

پس از اینکه آب جوش آمد، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید مانند چای بگذارید بجوشد وقتی دم کشید در فنجان خود بریزید و عسل را به آن اضافه کنید؛ پس از هم زدن آن می‌توانید میل کنید.

 

بد نیست بدانید عسل، زردچوبه و دارچین باعث کاهش وزن نیز می‌شوند و ضد سرطان، ضد عفونت و ضد درد هستند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...