masi eng 47,044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ شیره وشا درمجاری ترشحی ساقه وریشه ی گیاه جریان دارد که بوسیله گزش حشرات که معمولا ازنوع سرخرطومی ها میباشد ویابا ایجادزخم وخراشدهی ویابراثر وزش بادهای شدید وبرخوردذرات شن به ساقه ی آن به خارج تراوش می کند. میزان شیره وشی درقسمت یقه ی گیاه بیشتر وبه طرف قسمت های هوایی ساقه ازمیزان شیره کاسته میشود. بهینه ترین روش استحصال صمغ ازطریق ریشه است وبرای برداشت صمغ ازگونه ها ی با3سال سن بااستفاده ازبرش مقعردرروی غده ی گیاه انجام میشود. ،معمولا 8روز بعد ازتیغ زنی محصول برداشت می شود ودراین جالت بیشترین مقدارتولید صمغ حاصل میشود بدون اینکه زاداوری گیاه به خطر افتد. میزان تولید محصول این گیاه حدود5/1درهکتاردررویشگاه هایی باتراکم بهینه میباشد. خواص دارویی وشی: بهبودزخم ها وکورک برطرف کننده ناراحتی های معده انگل های گوارشی تقویت کننده یاتونیک خلط آور برونشیت های مزمن تنگی نفس نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .