Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ همه باهم یک صدا بگین بابایی بابایی بابایی:shad::w155::shad::w155::shad: علی آقا حواستو جمع کن..بهله:2i1d1co: :cry2: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :cry2: :there: اعتراف کن این عکس خودته! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :there: اعتراف کن این عکس خودته! من شبیه پسرا نیستم پسرممممم :cry2: هویت شخصیت مجهول لو رفت:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ آقا سهند نیس؟ شایدم علی فاطمیه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ من شبیه پسرا نیستمپسرممممم هویت شخصیت مجهول لو رفت:gnugghender: عه راس میگی؟ خو مینا هم مستقیما نگفته که دختره! :| نخهلم تویی آقا سهند نیس؟شایدم علی فاطمیه این کجا شبیه عمو سهنده آخه؟ تازه شم عمو سهند عینهو توپ هستش. چااااااااااق خود خود علی آقاست! 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ عه راس میگی؟ خو مینا هم مستقیما نگفته که دختره! :| نخهلم تویی این کجا شبیه عمو سهنده آخه؟ تازه شم عمو سهند عینهو توپ هستش. چااااااااااق خود خود علی آقاست! حالا که دارم فکر میکنم انگاری منم؟! از همون بچگی کلی خواستگار برام میومد:girl_blush2: با اینکه قیافه م شبیه پسرا بود لپو بودماااا 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ راضیه(حنانه) راضیه نیست ننه من شکل دختراست 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ راضیه نیستننه من شکل دختراست نوه مهلبانم راضیس 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ حالا که دارم فکر میکنم انگاری منم؟!از همون بچگی کلی خواستگار برام میومد:girl_blush2: با اینکه قیافه م شبیه پسرا بود لپو بودماااا باریکلا پسر خوب خودش اومد اعتراف کرد 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ باریکلا پسر خوب خودش اومد اعتراف کرد البته خب مامانم همون موقع رد میکردا ولی خب بزرگتر که شدم دیگه پسرونه نیستم الان الان دیگه خواستگارا در رو از پاشنه در آووردن یارو دکتر بود اومده بود خواستگاری جواب رد دادیم آخه دکترای شهرسازی هم شد دکترا یه مهندس مکانیکی هوافضایی چیزی بود قبول میکردم:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ البته خب مامانم همون موقع رد میکرداولی خب بزرگتر که شدم دیگه پسرونه نیستم الان الان دیگه خواستگارا در رو از پاشنه در آووردن یارو دکتر بود اومده بود خواستگاری جواب رد دادیم آخه دکترای شهرسازی هم شد دکترا یه مهندس مکانیکی هوافضایی چیزی بود قبول میکردم:girl_blush2: یعنی قبلا اون همه خاستگار داشتی پسرونه بودی؟ خاستگارات از سلامت جسمی و روحی برخوردار بودن؟ ببینم مگه تو نومزد نداری؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ عه راس میگی؟ خو مینا هم مستقیما نگفته که دختره! :| نخهلم تویی این کجا شبیه عمو سهنده آخه؟ تازه شم عمو سهند عینهو توپ هستش. چااااااااااق خود خود علی آقاست! :vahidrk::vahidrk::vahidrk: اهای توپ والیبال که به جای مماغ توپ بیسبال چسبودن روش توپول خودتی:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نوه مهلبانم راضیس نیدونم بابابزلگی ولی لاضیه این شکلی نیستا 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی قبلا اون همه خاستگار داشتی پسرونه بودی؟ خاستگارات از سلامت جسمی و روحی برخوردار بودن؟ ببینم مگه تو نومزد نداری؟ بودن:whistles: حسود هرگز نیاسود من دکترا رو رد کردم!!!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ علی مکانیک هستشجایزمو بدین برم پی کارم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ علی مکانیک هستشجایزمو بدین برم پی کارم alimec????? 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ alimec????? مگه بجز اون علی مکانیک هم داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده