faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من یکی از آرزوهام اینه که یه بار بتونم تو این مسابقه تشخیص هویت حدس بزنم کی به کیه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ مورد بوده ازش دوتا ناهار بردم....دفعه دومم شرکت کرد خواست ناهارشو پاک کنه ولی شد دوتا پس حالا که 2تا ناهار مهمونی منم ببر یکیشو من بخورم.... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ پس حالا که 2تا ناهار مهمونی منم ببر یکیشو من بخورم.... دیر اومدی صرف شد 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سر یه ناهار شرط میبندم مهدی عارفِ به قول مینا تم هاشون با هم فرق داره 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ ناصر رو من خودم اولین نفر حدس زدمبعدشم سر مسابقه قبلی قرار شد اگ نبودی 50 امتیاز بهم بدی یادتهههههههههههه؟ باشه هرچقدر قول دادم به مسئولین ذی ربط بگید ار من امتیاز بردارنئ بدهن به شما 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :banel_smiley_4:ها ها ها علی فاطمی ام یه نوع ابزار کشاورزی که باهاش زمین شخم میزنن:| :| :| :| :w58: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :|:| :| :w58: خوب چیه راست میگه گندم دیگه من گفتم ناصره هیچکی باور نکرد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خوب چیه راست میگه گندم دیگهمن گفتم ناصره هیچکی باور نکرد اوا خو پرسید گندم چیه منم گفتم بعد اینجوری جواب داد :| 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خوب چیه راست میگه گندم دیگهمن گفتم ناصره هیچکی باور نکرد من برنده ام ها.. من زودتر گفتم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ باشه هرچقدر قول دادم به مسئولین ذی ربط بگید ار من امتیاز بردارنئ بدهن به شما نه دیگه نمیخوام الان فایده نداره چون خودم یاداوری کردم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اوا خو پرسید گندم چیهمنم گفتم بعد اینجوری جواب داد :| خلاصه گفته باشم احساس کردم هنگام نوشتن یه پوزخند زدی من دیدم دفعه آخر باشه جونمی رفیقمی ولی با خانواده من شوخی نکن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خلاصه گفته باشم احساس کردم هنگام نوشتن یه پوزخند زدی من دیدم دفعه آخر باشه جونمی رفیقمی ولی با خانواده من شوخی نکن :| :| 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :| :| خودت خواستی ولی این مال دارالمجانین بود مثله اینکه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خودت خواستیولی این مال دارالمجانین بود مثله اینکه من که گناهی نکردم خودش گفت گندم چیه بد کردم راهنمایی ش کردمممممم؟؟؟:cry2: 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بابا من اسناد موجود در تالارو چکیدم ناصر نیست باور کنین سامیاره 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها پیداش کردم!!! اینهههههه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها پیداش کردم!!! اینهههههه :Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :Laie_28: خودشه!!! بگیرینش!!! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ :|:| :| :w58: خوب چیه راست میگه گندم دیگهمن گفتم ناصره هیچکی باور نکرد خلاصه گفته باشم احساس کردم هنگام نوشتن یه پوزخند زدی من دیدم دفعه آخر باشه جونمی رفیقمی ولی با خانواده من شوخی نکن همه باهم یک صدا بگین بابایی بابایی بابایی:shad::w155::shad::w155::shad: علی آقا حواستو جمع کن..بهله:2i1d1co: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده