Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ دقیقا ایول بابا تو همه مسابقه ها یکی اسم من زیاد گفته میشه یکی هم ناصر! نخیرررررر خودمم! 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ایول بابا تو همه مسابقه ها یکی اسم من زیاد گفته میشه یکی هم ناصر! نخیرررررر خودمم! این لباسشو خودم براش دوختم مگه میشه یادم بره 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ این لباسشو خودم براش دوختم مگه میشه یادم بره لباسش که بافتنیه! ناصر نیست. نکنه خودتی! pari.v 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ لباسش که بافتنیه! ناصر نیست. نکنه خودتی! pari.v منظورم این بود که خودم بافتم نخیر من عمرا عکسمو بذارم تو این مسابقه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ منظورم این بود که خودم بافتم نخیر من عمرا عکسمو بذارم تو این مسابقه :icon_pf (34): نخیرم خودتی! چرا نمیذاری؟ بذار بخندیم. عب نداره آثار باستانی شده. میدیم روتوشش کنن. اون موقع ها دوربین بود عصن؟ 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نخیرم خودتی! چرا نمیذاری؟ بذار بخندیم. عب نداره آثار باستانی شده. میدیم روتوشش کنن. اون موقع ها دوربین بود عصن؟ من اصن عکس ندارم از بچگیام نه نبود نقاشیمونو می کشیدن رو دیوارای غار :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من اصن عکس ندارم از بچگیام نه نبود نقاشیمونو می کشیدن رو دیوارای غار :icon_pf (34): آخیییییی خب الان ازون نقاشیا عکس بگیر بذار. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ پست منو پس بدید من نمیدونستم قبلا افشین شرکت کرده..من گول خوردم..منو گول زدن!!!! 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ آخیییییی خب الان ازون نقاشیا عکس بگیر بذار. یه تیکه از دیوارای غارو باید بکنم می ترسم فلاش دوربین خراب کنه دیوارو نمیشه :| :icon_pf (34): من همین که میام جو میدم کافیه دخترم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ پست منو پس بدیدمن نمیدونستم قبلا افشین شرکت کرده..من گول خوردم..منو گول زدن!!!! هرچند تا می خوای می تونی حدس بزنی قوانینو جدی نگیر زیاد 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ خودت برین خونه هاتون شوپر کردی پاشو برو دیگه پيشته بابااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نخیرم خودتی! چرا نمیذاری؟ بذار بخندیم. عب نداره آثار باستانی شده. میدیم روتوشش کنن. اون موقع ها دوربین بود عصن؟ من دیدم پری رو نیستش خودتو خسته نکن 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من دیدم پری رو نیستش خودتو خسته نکن من که نیستم ولی شما کجا دیدی منو؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ولی جدی بچه ها ناصرم نیست.. فک کنم دوستم سامیاره پ.ن: یادتون باشه دفعه قبل گفتم جدی باور نکردین :دی حالا از ما گفتن بود 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من که نیستم ولی شما کجا دیدی منو؟؟؟؟ اگه گفتی میفهمم که تیزی یادته عکسی رو که گذاشته بودیم بعد یه نرم افزار اونو کاریکاتورش میکرد لینک ندی ها آبرو میره 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اگه گفتی میفهمم که تیزی یادته عکسی رو که گذاشته بودیم بعد یه نرم افزار اونو کاریکاتورش میکرد لینک ندی ها آبرو میره اونو که یادم بود ولی ربطی به عکس بچگیامون نداره که :icon_pf (34): من عمرا عکس بچگیمو بذارم اگه بذارم دیگه نمیام انجمن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اونو که یادم بود ولی ربطی به عکس بچگیامون نداره که :icon_pf (34): من عمرا عکس بچگیمو بذارم اگه بذارم دیگه نمیام انجمن :icon_pf (34): خوب بابا عکس بزرگتریتو دیدم چشا معلومه که تو نیستی دیگه تواممممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ خوب بابا عکس بزرگتریتو دیدم چشا معلومه که تو نیستی دیگه تواممممممممممممممممممممم اتفاقا تنها چیزیش که شبیه منه چشاشه !!! فک کنم منو اشتباه گرفتی مهندس!!! حالا حدستون کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اتفاقا تنها چیزیش که شبیه منه چشاشه !!! فک کنم منو اشتباه گرفتی مهندس!!! حالا حدستون کیه؟ باشه از ما گفتن لینکرو خصوصی میفرستم دوباره ببینش ببین اصلا شبیهه مهندس آخهههههههههههههههه گندم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده