Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1 : قبل من عضو شده 2: شبیه پسراس :| بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Just Mechanic و کاشف هویت مجهول saghar... 19 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ آفرین قربونت جایزمو بده برم کار دارم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مطابق با رسم همیشگی مهندس سهند افشین آفرین لو رفتیم مینا 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ Astraea هوم؟خارجی حرف زدی قربونت جایزمو بده برم کار دارم اون آفرین برای این بود چراغ اولُ روشن کردی به حدس زدن ادامه بده 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ لو رفتیم مینا به روت نیار 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ منحرف نكن.. جايزه رو بده بريم اعصاب نداريم 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ راس میگه گندم منم فک میکنم افشینه:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ منحرف نكن.. جايزه رو بده بريم اعصاب نداريم :| بی اعصاب راس میگه گندم منم فک میکنم افشینه:gnugghender: افشین نیست 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ به روت نیار باشه بچه ها به امام زاده شاه قاسم قسم من نیستم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ باشه بچه ها به امام زاده شاه قاسم قسم من نیستم امامزاده بیژن بهتر جواب میده هاا 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی وقت بود تو این تشخیص هویتا نیومده بودما. حالا که اومدم بذار یه راهنمایی بکنم که منم نیستم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ امامزاده بیژن بهتر جواب میده هاا نه بابا این که من گفتم نماد شهرمونه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی وقت بود تو این تشخیص هویتا نیومده بودما. حالا که اومدم بذار یه راهنمایی بکنم که منم نیستم اون که واضحه شما نیستی حدس بزن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده