saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای درمان کم خونی باید رژیم غذایی متعادل(حاوی غله، برنج، فرآوردههای لبنی، تخممرغ، سبزی، میوه، گوشت قرمز، طیور، ماهی و دانه های مغزدار) داشته باشید. دکتر دهقان پزشک طب سنتی در گفتگو با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفت: برای درمان کم خونی باید رژیم غذایی متعادل(حاوی غله، برنج، فرآوردههای لبنی، تخممرغ، سبزی، میوه، گوشت قرمز، طیور، ماهی و دانه های مغزدار) داشته باشید. غذاهای سرشار از آهن مصرف کنید. مصرف آب آهندار(در فروشگاههای طب طبیعی وجود دارد) قرار دادن قطعه ای اهن تمیز در غذاهای پختنی، از ابتدای پخت. بادکش استخوانهای دراز در اطفال و نوجوانان.(یک روز در میان تا 40 روز) بادکش استخوان جناغ و لگن و مهرهها در بزرگسالان(یک روز در میان تا 40 روز) استفاده از ظروف اهنی برای پخت غذا. مصرف روزی 2 تا 3 سیب. مصرف بیشتر میوههای مرکبات(مانند پرتقال و لیمو). ویتامین B12 موجود در پروتئینهای حیوانی مانند جگر و قلوه نقش بسیار مهمی در درمان کم خونی دارد. مصرف لبو، به صورت پخته یا خام یا آب آن، یکی از بهترین درمانهای خانگی است. برای افزایش تولید گلبولهای قرمز، قرار گرفتن در معرض خورشید به این نوع بیماران توصیه میشود. روزی 2بار یک یا نصف قاشق مرباخوری عصاره برگ یا ریشه قاصدک مصرف کنید. مصرف یک موز له و مخلوط شده با یک قاشق عسل نیز برای درمان این اختلال مفید است. 7 بادام را به مدت 24 ساعت خیس و آب آن را خالی کنید. بادام را پوست بکنید و به صورت خمیر در بیاورید و به مدت 3 ماه هر روز بخورید. مصرف چای سیاه را بسیار محدود کنید. از ظروف غذایی آلومینیومی استفاده نکنید. انتهای پیام/ [TABLE] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده