saba mn 20993 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاي علامت سوال جه عددي بايد باشه؟ اگه خواستید دوباره میفرستم:hapydancsmil: 6
سارا بهمنی 1126 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاي علامت سوال جه عددي بايد باشه؟ اگه خواستید دوباره میفرستم:hapydancsmil: رو عکس کلیک کنیم جواب رو میابیم
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 رو عکس کلیک کنیم جواب رو میابیم والا هر کاری کردم نره توو سایت اصلی بازم کلیک کنی رو عکس جواب میاد راهنمایی کنید واسه سوالای بعدی
سامیار220 10919 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 خب زودتر میگفتین! کلی فکر کردم من ،حیف اونهمه فکر :icon_razz:
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 خب زودتر میگفتین! کلی فکر کردم من ،حیف اونهمه فکر :icon_razz: بزرگ میشی یادت میره
Imaaan 17059 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 والا هر کاری کردم نره توو سایت اصلی بازم کلیک کنی رو عکس جواب میاد راهنمایی کنید واسه سوالای بعدی خب عکس رو توی انجمن آپلود کن دیگه، برای حذف لینک عکس یا متن هم اول انتخابش کن، بعد از بالا اون آیکن unlink (کنار آیکن گذاشتن لینک، روش یه ضبدر قرمز داره) رو بزن.
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 خب عکس رو توی انجمن آپلود کن دیگه، برای حذف لینک عکس یا متن هم اول انتخابش کن، بعد از بالا اون آیکن unlink (کنار آیکن گذاشتن لینک، روش یه ضبدر قرمز داره) رو بزن. خب همین کارو کردم ولی اون قسمت حرفتو نمیدونستم الان متوجه شدممممممم:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده