saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاي علامت سوال جه عددي بايد باشه؟ اگه خواستید دوباره میفرستم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاي علامت سوال جه عددي بايد باشه؟ اگه خواستید دوباره میفرستم:hapydancsmil: رو عکس کلیک کنیم جواب رو میابیم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ رو عکس کلیک کنیم جواب رو میابیم والا هر کاری کردم نره توو سایت اصلی بازم کلیک کنی رو عکس جواب میاد راهنمایی کنید واسه سوالای بعدی لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خب زودتر میگفتین! کلی فکر کردم من ،حیف اونهمه فکر :icon_razz: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خب زودتر میگفتین! کلی فکر کردم من ،حیف اونهمه فکر :icon_razz: بزرگ میشی یادت میره لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ والا هر کاری کردم نره توو سایت اصلی بازم کلیک کنی رو عکس جواب میاد راهنمایی کنید واسه سوالای بعدی خب عکس رو توی انجمن آپلود کن دیگه، برای حذف لینک عکس یا متن هم اول انتخابش کن، بعد از بالا اون آیکن unlink (کنار آیکن گذاشتن لینک، روش یه ضبدر قرمز داره) رو بزن. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خب عکس رو توی انجمن آپلود کن دیگه، برای حذف لینک عکس یا متن هم اول انتخابش کن، بعد از بالا اون آیکن unlink (کنار آیکن گذاشتن لینک، روش یه ضبدر قرمز داره) رو بزن. خب همین کارو کردم ولی اون قسمت حرفتو نمیدونستم الان متوجه شدممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده