saba mn 20993 ارسال شده در 4 آبان، 2015 ببین سوژه دادی دست صبا:vahidrk:نترس بینام از دست من دلخور نمیشه شوخی و جدی هم قاطی نمیکنیم که دلخوری پیش نیاد داداشپرچمو بچرخون:hapydancsmil: میخند:zadan:ما اصلنم پیچیده نیستیم یه رگ خریت داریم اگه پیداش کنین تا تهش رفتین ولی مساله اینجاست که ما خودمونم نمیتونیم پیداش کنیم چه برسه به کس دیگه خودتم اعتراف کردی پبچیده اید دیگه بدون تعصب یه بار دیگه بخون متن رو حقیقت و گفته کلا موجودات عجیب هستن مردا 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 4 آبان، 2015 خودتم اعتراف کردی پبچیده اید دیگه بدون تعصب یه بار دیگه بخون متن رو حقیقت و گفته کلا موجودات عجیب هستن مردا گیر دادی؟؟ 2
saba mn 20993 ارسال شده در 4 آبان، 2015 گیر دادی؟؟ حالا یه تاپیک میخوام بفرستم بدون تعصب بخون حکایت پسرا الان 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 4 آبان، 2015 حالا یه تاپیک میخوام بفرستم بدون تعصب بخون حکایت پسرا الان لینکشو برام بفرست صبا جان بیام چند تا نظر ارزمشمند بدم اگه در مورد پسرای الانه عکسم بزار حتما یکم بخندیم 2
saba mn 20993 ارسال شده در 4 آبان، 2015 لینکشو برام بفرست صبا جان بیام چند تا نظر ارزمشمند بدماگه در مورد پسرای الانه عکسم بزار حتما یکم بخندیم حتما لینکشو میفرستم با تبلت بودم سخت بود فرستادن الان با کامپیوتر اومدم :gnugghender: 3
rasool1370 1777 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اقا اصلا یه تاپیک بزنید فقط واسه کل کل همه هم بیان ولی دلخوری نشه 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 4 آبان، 2015 چت شده؟ اخه کل کل چرا خو.......همه بیاین....جنگ مگه خو.... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 4 آبان، 2015 سلام دخترم چی شده؟ این تاپیک و خانوما باید نظر بدن.....اقایون فعالیتشون بیشتر از خانوماس....اینجا..... 2
rasool1370 1777 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اخه کل کل چرا خو.......همه بیاین....جنگ مگه خو.... اخه کل کل دوست دارم یه بار هم ما پیشنهاد دادیماااااا هی بزن تو ذوق ادم 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اخه کل کل دوست دارمیه بار هم ما پیشنهاد دادیماااااا هی بزن تو ذوق ادم ....مهندس خو تاپیکشو بزن....بیایم کل کل ..... تو ذوق زدن نبود ک.....ایجاد انگیزه بود....برا استارت تاپیکش..... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 4 آبان، 2015 این تاپیک و خانوما باید نظر بدن.....اقایون فعالیتشون بیشتر از خانوماس....اینجا..... کی گفته فقط خانوما باید نظر بدن؟ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 4 آبان، 2015 خانمااااا....دیگه..... :vahidrk:ما هر جا بخوایم نظر میدیم 2
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2015 احسنت بر تو ای مرد چقدر ما آقاییم خدایی داریم حروم میشیم نخند بیا پرچمو بگیر :icon_razz: حمید جان اینا تبلیغات منفیه مثه این که رو پاکت سیگار مینویسن دخانیات عامل اصلی سرطان و ... اینام دارن از این روش استفاده میکنن .میدونی که شوهر نیست داداش نیستتتتتتت :banel_smiley_4:دو زار بده آش .... این تبلیغاتی که رو پاکت سیگار مینویسن مگه دروغه؟ ولی کلا از مقایست خوشم نیومد:icon_razz: اسم تاپیک هم که زدیم حقیقت تلخ، حالا هرچی میخوای بوگو 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 آبان، 2015 شاید در نگاه اول خیلی از زن ها فکر می کنند مردها عامل عقب ماندگی آنها هستند .در ذهن آنها مردها موجوداتی غیر قابل اعتمادی هستند که عشق و خانواده در ذهن آنها مفهومی ندارد. علاقه ی آنها به بچه صرفا جهت تداوم نسل است نه علاقه آنها به زندگی و خیلی موارد دیگر... اما چرا اینچنین تصوری به وجود می آید. مگر مردهای سرزمین من در خانه هایی غیر از خانه هایی بزرگ شدن که ما زنها در آنها بزرگ شده ایم. چگونه می شود در خانه ای کسی ظالم پرورش یابد کسی مظلوم. 1
ارسال های توصیه شده