*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید، روباهی و شغالی با دم بریده شده، یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد برای همنوعانش که به حیوانات مزرعه انسانها (اگر بتوانند مصداق انسانیت باشند) صدمه ای وارد نکنند. دیدن این تصویر شنیع روبروی دیواری که بر روی آن نوشته شده «محیط زیست سرمایه مشترک نسل ها» بار کاریکاتور گونه اما دردناک تصویر را بیشتر می کند. این نا آگاهی عمیق را با چه جملاتی توصیف می کنید؟ فکر می کنید دم این موجود بخت برگشته به آینه کدام خودرو آوزیان شده و چه فردی به آن افتخار می کند؟ عکس روز گذشته در روستای ارفه. منطقه سوادکوه مازندران گرفته شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ چرا نسل بشر منقرض نمیشه زمین نفس بکشه 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید، روباهی و شغالی با دم بریده شده، یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد برای همنوعانش که به حیوانات مزرعه انسانها (اگر بتوانند مصداق انسانیت باشند) صدمه ای وارد نکنند. دیدن این تصویر شنیع روبروی دیواری که بر روی آن نوشته شده «محیط زیست سرمایه مشترک نسل ها» بار کاریکاتور گونه اما دردناک تصویر را بیشتر می کند. این نا آگاهی عمیق را با چه جملاتی توصیف می کنید؟ فکر می کنید دم این موجود بخت برگشته به آینه کدام خودرو آوزیان شده و چه فردی به آن افتخار می کند؟ عکس روز گذشته در روستای ارفه. منطقه سوادکوه مازندران گرفته شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه حیواناتی رو اجازه داریم شکار کنیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ چه حیواناتی رو اجازه داریم شکار کنیم؟؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ :vahidrk: ینی واقعا هیچ حیوونی رو شکار نکنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ متاسفانه همیشه شاهد افرادی بودیم که تنها نیتشون از شکار بعضی حیوان ها اذیت و آذار اون ها بوده و در اصل به نوعی خودشون رو با این کار آروم میکنن و عقده های دیگه رو سحیوانات بینوا خالی میکنن... این جای تاسف داره 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ ینی واقعا هیچ حیوونی رو شکار نکنیم؟ وقتی گونه ای انقد زیاد شد که تبدیل به آفت شد، برو سازمان یه مجوز بگیر بعد برو شکار الان که اکثر گونه ها در شرایط بحرانین 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ وقتی گونه ای انقد زیاد شد که تبدیل به آفت شد، برو سازمان یه مجوز بگیر بعد برو شکارالان که اکثر گونه ها در شرایط بحرانین من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم با کبک یا خرگوش چیکار میکنید بعدش؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم کبک به کنار خرگوش رو دقیقا چیکار میکنی حاج مهدی؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ با کبک یا خرگوش چیکار میکنید بعدش؟ کبک به کنار خرگوش رو دقیقا چیکار میکنی حاج مهدی؟ میخوریم دیگه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ میخوریم دیگه یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ میخوریم دیگه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ پس نوش جونت. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ ها چیه نکنه توام میخوری؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی من کدوم کارم حلالِ که بخواد خرگوش خوردنم درست باشه.... من همان مجنون مست یاغی ام روز و شب محتاج جـــــام باقی ام یک شب کنار زاهـــــد و یک شب کنار ساقی ام واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟پس نوش جونت. مرسی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ من کدوم کارم حلالِ که بخواد خرگوش خوردنم درست باشه.... من همان مجنون مست یاغی ام روز و شب محتاج جـــــام باقی ام یک شب کنار زاهـــــد و یک شب کنار ساقی ام مرسی با عرض شرمنگی حاج مهدی خودت که بهتر از من احکام رو میدونی ،160 ضربه شلاق 5 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ آخه چرا بعضی آدما اینقدر بی رحمن نسبت به حیوونا؟؟ حیوونا تفکر نمیکنن و حمله میکنن و در پی اش زیان میرسونن....خب حالا انسانها که عقل دارن و تفکر میکنن چرا به هم حمله میکنن و همدیگه رو نابود میکنن؟!یعنی واقعا از حیوونا باید توقع داشته باشیم خطایی نکن اونوقت ما.................................................................... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ آخه چرا بعضی آدما اینقدر بی رحمن نسبت به حیوونا؟؟ حیوونا تفکر نمیکنن و حمله میکنن و در پی اش زیان میرسونن....خب حالا انسانها که عقل دارن و تفکر میکنن چرا به هم حمله میکنن و همدیگه رو نابود میکنن؟!یعنی واقعا از حیوونا باید توقع داشته باشیم خطایی نکن اونوقت ما.................................................................... در واقع ماییم که زیستگاه اونا رو اشغال کردیم و جای زندگی براشون نذاشتیم هر روز هم که شهرا رو داریم توسعه میدیم. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مرسی میگم بهتر نیس بجای کشتن یه حیوون، ازش عکس بگیرید بعد گوشت مرغ بخرید و رو آتیش کباب کنید و بخورید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده