*atefeh* 13017 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید، روباهی و شغالی با دم بریده شده، یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد برای همنوعانش که به حیوانات مزرعه انسانها (اگر بتوانند مصداق انسانیت باشند) صدمه ای وارد نکنند. دیدن این تصویر شنیع روبروی دیواری که بر روی آن نوشته شده «محیط زیست سرمایه مشترک نسل ها» بار کاریکاتور گونه اما دردناک تصویر را بیشتر می کند. این نا آگاهی عمیق را با چه جملاتی توصیف می کنید؟ فکر می کنید دم این موجود بخت برگشته به آینه کدام خودرو آوزیان شده و چه فردی به آن افتخار می کند؟ عکس روز گذشته در روستای ارفه. منطقه سوادکوه مازندران گرفته شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید، روباهی و شغالی با دم بریده شده، یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد برای همنوعانش که به حیوانات مزرعه انسانها (اگر بتوانند مصداق انسانیت باشند) صدمه ای وارد نکنند. دیدن این تصویر شنیع روبروی دیواری که بر روی آن نوشته شده «محیط زیست سرمایه مشترک نسل ها» بار کاریکاتور گونه اما دردناک تصویر را بیشتر می کند. این نا آگاهی عمیق را با چه جملاتی توصیف می کنید؟ فکر می کنید دم این موجود بخت برگشته به آینه کدام خودرو آوزیان شده و چه فردی به آن افتخار می کند؟ عکس روز گذشته در روستای ارفه. منطقه سوادکوه مازندران گرفته شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه حیواناتی رو اجازه داریم شکار کنیم؟؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 متاسفانه همیشه شاهد افرادی بودیم که تنها نیتشون از شکار بعضی حیوان ها اذیت و آذار اون ها بوده و در اصل به نوعی خودشون رو با این کار آروم میکنن و عقده های دیگه رو سحیوانات بینوا خالی میکنن... این جای تاسف داره 4
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 ینی واقعا هیچ حیوونی رو شکار نکنیم؟ وقتی گونه ای انقد زیاد شد که تبدیل به آفت شد، برو سازمان یه مجوز بگیر بعد برو شکار الان که اکثر گونه ها در شرایط بحرانین 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 وقتی گونه ای انقد زیاد شد که تبدیل به آفت شد، برو سازمان یه مجوز بگیر بعد برو شکارالان که اکثر گونه ها در شرایط بحرانین من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم 1
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم با کبک یا خرگوش چیکار میکنید بعدش؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 من فقط هر سال زمستون با چندتا از بچه ها میریم کپک و خرگوش میزنیم.....اونم اگه بتونیم یه دونه میزنیم میایم کبک به کنار خرگوش رو دقیقا چیکار میکنی حاج مهدی؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 با کبک یا خرگوش چیکار میکنید بعدش؟ کبک به کنار خرگوش رو دقیقا چیکار میکنی حاج مهدی؟ میخوریم دیگه 4
Lean 56968 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 میخوریم دیگه یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی 4
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 یعنی نمیدونی خرگوش حرامه؟ حالا من کافر تو که مسلمونی من کدوم کارم حلالِ که بخواد خرگوش خوردنم درست باشه.... من همان مجنون مست یاغی ام روز و شب محتاج جـــــام باقی ام یک شب کنار زاهـــــد و یک شب کنار ساقی ام واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟پس نوش جونت. مرسی 4
Lean 56968 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 من کدوم کارم حلالِ که بخواد خرگوش خوردنم درست باشه.... من همان مجنون مست یاغی ام روز و شب محتاج جـــــام باقی ام یک شب کنار زاهـــــد و یک شب کنار ساقی ام مرسی با عرض شرمنگی حاج مهدی خودت که بهتر از من احکام رو میدونی ،160 ضربه شلاق 5
سارا بهمنی 1126 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 آخه چرا بعضی آدما اینقدر بی رحمن نسبت به حیوونا؟؟ حیوونا تفکر نمیکنن و حمله میکنن و در پی اش زیان میرسونن....خب حالا انسانها که عقل دارن و تفکر میکنن چرا به هم حمله میکنن و همدیگه رو نابود میکنن؟!یعنی واقعا از حیوونا باید توقع داشته باشیم خطایی نکن اونوقت ما.................................................................... 3
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 آخه چرا بعضی آدما اینقدر بی رحمن نسبت به حیوونا؟؟ حیوونا تفکر نمیکنن و حمله میکنن و در پی اش زیان میرسونن....خب حالا انسانها که عقل دارن و تفکر میکنن چرا به هم حمله میکنن و همدیگه رو نابود میکنن؟!یعنی واقعا از حیوونا باید توقع داشته باشیم خطایی نکن اونوقت ما.................................................................... در واقع ماییم که زیستگاه اونا رو اشغال کردیم و جای زندگی براشون نذاشتیم هر روز هم که شهرا رو داریم توسعه میدیم. 3
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 مرسی میگم بهتر نیس بجای کشتن یه حیوون، ازش عکس بگیرید بعد گوشت مرغ بخرید و رو آتیش کباب کنید و بخورید 1
ارسال های توصیه شده