رفتن به مطلب

دانشگاه ازاد واحد پرند

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 120
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ایشون معرف حضور هستن دیگه؟

image-cf1a_4c28e0a6.jpg

یا توضیح بدم؟

آره ، اینو از کجا پیدا کردی؟

دمش گرم خیلی مخه فکر کنم اینم مثل شکوه فر و شهرام یار چند وقت دیگه بپره

میدونم شما ها ازش خوشتون نمیاد ولی خیلی استاد خوبیه.

عکس بزرگتر ازش نداشتی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
فیس بوچ میدانی شیه؟ از آن درش آوردم و سایزشم همینه

مقاومت امروز:167:

آره حذفش کردم مقاومتو،خوب شد حذفش کردم مثل اینکه باز .....

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینم از این:

image-2f49_4c2f01a0.jpg

شناختین؟

خوب شد عکسشو گذاشتی!!!!!!

با اینم هیچی بر ندارین.اینم رفتنیه.

نمی دونم چرا هرچی استاد تو این دانشگاه هست که نمره نمیده دارن میرن خارج.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بزار بندازه بعدا فوحش بده

من مخلص استاد هم هستم (البته فعلا)

یک سری نمره ها را داده. یک چتد تا آدم با سواد و خوش تیپ تو این دانشگاه هست اینقدر فوحش بدین و زیرآب بزنید تا ار این جا بره:w00:

خیلی خوب نمره داده به من که بیشتر ار حقم داده:ws52:

من دهقان رو بیبنم ازش تشکر می کنم که همچین استاد با سوادی رو واسه گروه آورد. شما هم همین کارو کنید.این تنها راه هست که مانند این بیان تو گروه

دلم سوخت واسش اون چه جوری رفتار می کنه اونوقت شما بهش فوحش می دین

دلم گرفت یکی بره اینهمه درس بخونه اینهمه مقاله کار علمی چاپ کنه خوب درس و نمره بده بازم فوحش بخوره

برین قسمت publication سایتش کف کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منم مخلصش هستم. کاش همه مانند این و جمشیدی بودن

• Like 1
لینک به دیدگاه

آخرین خبر از مهندس نطقی:

نتیجه تعدادی از برگه های برنامه نویسی که تا کنون تصحیح کردم در سایت موجود است. در صورتی که احساس می کنید حقی از شما ضایع شده است لطفا اعتراض خود را به ایمیل من ارسال کنید.بقیه نمرات را در اولین فرصت اعلام می گردد

با تشکر از صبر و شکیبایی شما

score-prog1.jpg?attachauth=anoy7cpswfbbgc_cfeddns2zntv_ojllm124jk32h2qeml17i-50uvetxwqmdtb38x2qc8ujiaz0voiyhe_fwevow9g2j6eguxaxiyzzn3z3qj1hlby4o2-upok71i2qa269tluys2ofp94f0aiz7yhyjua-qtctda6smbbgslzjc3_csvbodddiafojnts1xogtxk7ujzkialurwl-yl7w_ouuzwtlgfg%3d%3d&attredirects=0

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیز فوحش نه فحش!!!!!!!:w139:

حالا هر چه صورت مساله رو پاک نکن.حالا من بی سواد هر هر....... یهتر از گربه صفت بودن و قدر نشناسی هست:ws46:

لیاقت ادم اهایی مثل شما استادی مثل رستگاری که با دو بندازتت که یاد بگیری ادب رو:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من پاچه خواری کسی نکردم. اگه جلو خودش تعریف می کردم می شد پاچه خواری .گفتن خوبی یک شخص پشت سرش پاچه خواری نیست .اصلا منو نمی شناسه .نمرمم داده دیگه پاچه خواری معنی نداره .مرد بودم با مغزم نمره گرفتم یکم بزرگ شو . با دیگران جوری رفتار کن که می حوای با خودت رفتار شه. الان نیم نمره بهت کم داده بود آویزونش بودی.ولی شما راحت بهش دشنام می دی .من کل حرفم قدر نشناسی شما بود .شما مرد باش کمی انصاف داشته باش

• Like 1
لینک به دیدگاه

تجربش کم بود و نمیتونست خوب درس بده و با بچه ها رفتار حرفه ای داشته باشه وگرنه قصد پیچوندن آنچنانی هم نداشت

بروبچز تابستون دینامیک ارائه میشه؟ احتمالا حذف میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

در رابطه با پیچوندن. سرفصل وزارت علوم را اگه نگاه کنی می بینی بیشتر از آن چیزی که باید می گفت گفته .بعدم شکوه فر طراحی مکانیزم با مطلب می گه که نه تو سر فصل هست . نه وقتش تو کلاس برنامه نویسی هست. در آوردن صدای بوق با کامپیوتر نو امتحان میان ترم فکر نمی کنم هنر یا با سوادی استاد باشه.عین این هست ییای کلاس اول دبستان جدول ضرب بگی (امتحان شکوه فر)

در مورد تجربه هم خوب بدیهی هست با سن کمش نیایدم تجربه داشته باشه. الیته اشتبا هش این بود که کم ادعا بود و سعی می کرد درس رو نپیچونه.که این باعث شاح شدن عموم می شه (نظر شخصی)

در کل من برنامه نویسی یاد گرفتم.و کلاس ایشون با مثال های ساده و در چارچوب سر فصل رو به هنر نمایی های شکوه فر ترجیح می دم. (نظر شخصی)

در آحر فکر نکنم شکوه فر نصف این مقاله داشته باشه . (نظر شخصی)

یه هر صورت شما آزادی از کسی خوشت بیاد با بدت بیاد .منم انتقادم فقط به توهین شما بود نه به احساس شما.

به نظرم ادامه بحث بی فایده است.

در هر صورت من هدقم کل کل نبود و از شما دوست عزیز معذرت خواهی می کنم اگه چیزی گفتم. :icon_gol:حالا من بعد ار عمری فرا تر ار نمره از یک استاد حوشم آمد شما همش محالفت کنین:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز منظورم به آقای Taheri بود.

البته ترم بعد هم فکر کنم ترم آخرشه از MIT Singapore ترم پاییز گویا پذیرش داشت نرفت.به هر صورت خودش رفتنیه فراتر از اینکه خوشمون بیاد یا بدمون ییاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...