رفتن به مطلب

این موارد را از رزومه خود حذف کنید


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

هرچند که محتوای رزومه که شامل سوابق تحصیلی و شغلی فرد می‏شود نقش مهمی در تصمیم کارفرما داشته باشد اما ساختار رزومه و شیوه نگارش آن نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.

3007566_702.jpg

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

،

برای مشاغلی که بدست آوردن آن ها نیازمند ارسال رزومه است، کیفیت رزومه می‏تواند سرنوشت ساز باشد. هرچند که محتوای رزومه که شامل سوابق تحصیلی و شغلی فرد می‏شود نقش مهمی در تصمیم کارفرما داشته باشد اما ساختار رزومه و شیوه نگارش آن نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای اینکه هنگام نگارش یک رزومه شانس موفقیت آن را افزایش دهید، بهتر است که از ذکر موارد زیر در آن پرهیز کنید:

 

- اطلاعات دوره دبیرستان اگر تحصیلات دانشگاهی دارید، بهتر است که از ذکر اینکه به کدام دبیرستان و پیش دانشگاهی رفته اید اجتناب کنید. اطلاعات مربوط به دوران تحصیل شما در مدرسه جذابیت چندانی برای کارفرما نخواهد داشت و تنها رزومه شما را شلوغ می‏کنند.

 

- معدل پایین اگر با معدل پایینی فارغ التحصیل شدید و در آگهی استخدام نیز درخواستی برای معدل ذکر نشده، بهتر است از ذکر معدل خود پرهیز کنید. اینکه تا چه مرزی از معدل را می‏توان در رزومه ذکر کرد بیشتر به دانشگاه محل تحصیل شما مربوط می‏شود. اگر در دانشگاه بسیار معتبری درس خوانده اید، معدل بالای 17 می‏تواند تاثیر مثبتی داشته باشد، در غیر اینصورت عدم ذکر معدل احتمالا به نفع شما خواهد بود.

 

- جملات بیهوده سعی کنید به جای ذکر جملات طولانی و البته بیهوده، به طور سرراست به توانایی هایتان اشاره کنید. برای مثال به جای استفاده چند باره از عبارت "توانمند در..."، یک بار از عنوان اصلی "توانایی ها" استفاده کنید و در زیر آن تنها عنوان توانایی هایتان را بنویسید. به خاطر داشته باشید که نوشتن یک رزومه با جملاتی طولانی نه تنها باعث می‏شود که حوصله خواننده سربرود بلکه توجه خواننده را از نکات کلیدی رزومه منحرف می‏کند.

 

- عکس اگر کسی از شما درخواست عکس نکرده، بهتر است که از قراردادن عکس خودتان در رزومه اجتناب کنید. قرار نیست که شما به خاطر ظاهرتان برای یک شغل برگزیده شوید و قراردادن عکس در رزومه تنها نشان می‏دهد که شما چندان حرفه ای نیستید. حتی برای مشاغلی که ظاهر در بدست آوردن آن ها تاثیر دارد نیز یک عکس سه در چهار نمی‏تواند به کارفرما در تصمیم گیری کمک کند.

 

- شغل های کوتاه مدت اگر چندین تجربه شغلی کوتاه مدت، مثلا چند ماهه دارید، بهتر است از ذکر آن ها خودداری کنید چرا که برای کارفرما این پرسش را ایجاد می‏کند که چرا خیلی سریع شغل خود را تغییر داده اید. ممکن است تصور کنند که شما برای محیط کار مشکل زا هستید و به همین خاطر در هر جایی که مشغول به کار شده اید، پس از چند ماه با شما قطع همکاری کرده اند.

 

- توانمندی های بدیهی شاید اگر ده سال پیش بود، ذکر اینکه شما با نرم افزار مایکروسافت ورد (Word) آشنایی دارید امتیاز محسوب می‏شد اما اکنون ذکر چنین توانمندی هایی در واقع نشان می‏دهد که شما توانایی های چندانی نداشته اید و تنها برای اینکه رزومه پربارتری درست کنید، از نرم افزارهایی مانند ورد نام برده اید. با توجه به اینکه در چه رشته ای فعالیت می‏کنید، بهتر است با یک یا چند نرم افزار مرتبط آشنایی داشته باشید و از آن ها در رزومه خود نام ببرید. اما نام بردن از نرم افزارهایی مانند ورد کمکی به استخدام شما نخواهد کرد، مگر اینکه شما در استفاده از نرم افزارهای متداول واقعا حرفه ای باشید.

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

[TABLE]

[TR]

[/TR]

[TR]

 

[/TR]

[TR]

 

[/TR]

[TR]

 

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 220, align: right][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

  • Like 8
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...

نکات خوبی بود؛ فقط در مورد عکس یه مسأله ای رو ذکر کنم:

 

با توجه به اینکه هالیوود و بسیاری از شرکتهای اروپایی و بنگاههای خبرپراکنی، سالهاست که در مورد کسانی که توی خاور میانه زندگی می کنن، به ویژه ایرانیها، تصاویر غلطی رو در رسانه ها پخش کرده اند؛ اکثر خارجیها تصور غلطی در مورد ایرانیها دارن. بنابراین اگه قراره توی یه کشور خارجی کار کنید، حتماً یه عکس توی رزومه بگذارید؛ برای اونها مهمه که شما شبیه بن لادن و یا خیلی های دیگه که تو رسانه ها دیدن، نباشید.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...